تالار گفتگوي استقلال
به مجموعه تالار های هواداران باشگاه استقلال خوش آمديد . برای استفاده بيشتر از تالارها لطفا عضو شويد
تالار گفتگوي استقلال
به مجموعه تالار های هواداران باشگاه استقلال خوش آمديد . برای استفاده بيشتر از تالارها لطفا عضو شويد
تالار گفتگوي استقلال
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةPortalمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

 

 اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:32 am

آموزش کامل کار با اینترنت و همراه با ترفند های آن


اين مطلب آخرين بار توسط Iman در السبت مارس 14, 2009 10:40 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: اگر رنگ نوشته هاي يك صفحه باعث ناخوانا شدن آن شده است چه كنيم؟   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:33 am

قتي صفحه اي را باز كرديد به view برويد و گزينه internet option را انتخاب كنيد. در صفحه اي كه باز ميشود روي كليد colors در پايين صفحه كليك كنيد. به جعبه colors در اين صفحه دقت كنيد. علامت چك مارك را از كنار عبارت use windows colors برداريد و سپس رنگ نوشته ها (text) و زمينه (background) را مطابق نظر خود تغيير داده و ok بزنيد. البته دقت كنيد از اين پس همواره شما رنگ نوشته ها و زمينه را در تمام صفحات وب اينطور خواهيد ديد، مگر باز گرديد و دوباره كنار عبارت use windows colors علامت چك مارك را بگذاريد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: فوت و فن کلیدهای میانبر در هنگام استفاده از اینترنت   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:34 am

قصد داریم تا به شما 10 نوع فوت و فن استفاده از کلیدهای میانبر را هنگام استفاده از اینترنت به طور کلی معرفی کنیم. این نوع کلیدها تمامی برنامه های کاربردی که شما هنگام استفاده از اینترنت به آنها مراجعه میکنید را شامل میشود. لازم به ذکر است که این کلیدها به طور محسوسی باعث صرفه جویی در وقت شما و همین طور حرفه ای شدن شما در هنگام کار با رایانه میشود.

1. ورق زدن صفحات اينترنت در Explorer
اين دستور در سيستم فايل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند.شما براي ورق زدن صفحات در اينترنت، لازم نيست که حتماً از ماوس استفاده کنيد، بلکه توسط کليدهايAlt و مکان نماهاي (Cursor) چپ و راست، اين عمل بسيار آسانتر خواهد بود.

2. باز کردن پنجره اي جديد در Explorer
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز9X، ME، NT و 2000 عمل مي کند. به طور معمول، اگر بخواهيد لينکي را که در يک صفحه اينترنت قرار گرفته، باز کنيد، روي آن کليک راست ماوس را فشار مي دهيد و از منوهاي آن فرمان Open in new window را انتخاب مي کنيد. ولي روش و دستور سريعتر براي اين کار وجود دارد: ابتدا کليدshift را فشار دهيد و بعد کافي است که رويLink مورد نظر، يکبار کليک کنيد.

3. بالا و پايين کردن سريع صفحات اينترنتي
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. براي اينکه بتوانيد صفحه اي طولاني را در اينترنت بالا و پايين کنيد، كافي است كه فقط كليد Space را فشار دهيد و براي اينكه بتوانيد دوباره به بالاي صفحه برگرديد، ابتدا کليد Shift و سپس کليدSpace را فشار دهيد.

4. حرکت در صفحات متعدد باز شده اينترنتي
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. شما سايت هاي متعددي را باز کرده ايد و مرتباً در بين اين صفحات در رفت و آمد هستيد. اگر شما ابتدا دکمهAlt را گرفته و سپس كليدTab را فشار دهيد، مي توانيد سايت مورد نظر خود را انتخاب کنيد. با هر بار فشار كليدTab ، در بين صفحات باز شده در حرکت خواهيد بود. اگر شما اين کليدها را رها کنيد، ويندوز، آن صفحه اي را که مارک زده شده است، باز مي کند.

5. مارک زدن لغات يا پرش از روي آنها
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. با فشردن همزمان کليدهايCtrl و مکان نماهاي چپ يا راست، از روي يک لغت به سمت چپ يا راست، از روي يک لغت به سمت چپ يا راست جهش مي کنيد. اگر همزمان کليدShift را نيز فشار دهيد، با اين کار کلماتي که از روي آن پرش کرده ايد، مارک دار مي شود.

6. باز کردن صفحه مشخصات يک فايل ( Properties )
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. شما مي خواهيد سريع و بدون هيچ مشکلي اطلاع حاصل کنيد که حجم يک فايل چه قدر است؟ براي اين کار شما ديگر احتياجي نداريد که ابتدا دکمه سمت راست ماوس را فشار دهيد و بعد در پايين پنجره باز شده Properties را انتخاب کنيد. راه آسانتر براي شما اين است که دو کليدAlt وEnter را همزمان با هم فشار دهيد. پس از آن، صفحه Properties باز مي شود.

7. Zoom کردن به وسيله چرخ ماوس
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. كليدCtrl را فشار داده و نگه داريد و همزمان چرخ ماوس را بچرخانيد، صفحه اينترنتي خود راZoom مي کنيد اگر چرخ را به سمت بالا بچرخانيد، صفحه، کوچکتر مي شود و اگر به سمت پايين بچرخانيد، صفحه، بزرگتر مي شود . اين عملکرد در همه کاربردهايOffice و Internet Explorer قابل اجراست.

8. آيكون Internet Explorer برروي صفحه اصلي کامپيوتر(desktop)
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. آيكون Internet Explorer بر روي Desktop کامپيوتر، يک اتصال و ارتباط معمولي و پيش پا افتاده نيست. بلکه يك عملکرد ويژه، شبيهWorkplace يا محيط شبکه (Network place) است. با کليک راست ماوس بر روي اين آيكون، به طور مستقيم به قسمت Properties هدايت مي شويد و از آنجا به طور مستقيم به Options Internet دسترسي خواهيد داشت.

9. پر کردن فرم در اينترنت
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. شما مي توانيد درInternet Explorer (نسخه 5 به بالا) وارد منويTools و سپس Internet Options شويد. پس از آن، وارد Content شده و در آنجا توسط ورود به قسمتAuto complete قادر خواهيد بود که محتويات فرم را ذخيره کنيد. اگر بخواهيد اين فرم را پاک کنيد، پس از ورود به قسمت Auto complete، با انتخاب دستور Clear Forms قادر به انجام اين کار خواهيد بود.

10. بستن پنجره جديد
اين دستور در سيستم عامل هاي ويندوز 9X، ME، NT، 2000 و XP عمل مي کند. عمل بستن پنجره جديد بدون ماوس نيز امکان پذيراست به اين ترتيب كه با فشار دادن کليدهاي Alt وF4 به صورت همزمان، مي توانيد پنجره جديد را ببنديد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: بالا بردن سرعت اینترنت با یک دستور کاملا ساده   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:35 am

در ویندوز XP قابلیتی وجود دارد به نام Packet Scheduler که این موضوع 20% از پهنای باند اینترنت شما را میگیرد. در صورتی که به این قابلیت نیازی ندارید با طی کردن غیرفعال کردن آن میتوانید با آزاد کردن پهنای باند گرفته شده سرعت اینترنت خود را تا حد چشمگیری بالا ببرید. در صورتی که از سرعت اینترنت خود ناراضی هستید از این ترفند بهره بگیرید.
بدین منظور:
1. Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11. به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12. حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13. به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15. كامپيوتر خود را Restart كنيد.
چند نکته:
اين کار را می توانيد با نرم افزارهاي قدرتمند بهينه سازی ويندوز مثل TuneUp Utilities خيلی سريعتر و راحتر انجام دهيد.
برای بازگشت به حالت پيش فرض هم می توانيد مسير فوق را دنبال کرده و بجای 0 عدد 20 را قرار دهيد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: vدرست جستجو کنید تا درست نتیجه بگیرید   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:36 am

اینترنت تکنولوژی مرزناشناسی است که هر لحظه بر وسعت آن افزوده می شود. هم اکنون میلیاردها سایت بر روی این شبکه وجود دارد و هر 5 ثانیه نیز یک سایت به آن افزوده می شود. این دنیای مجازی آنقدر بزرگ شده است که دیگر کاربران بدون استفاده از موتورهای جستجو قادر به بهره مندی از آن نیستند، و بدین ترتیب روز به روز اهمیت استفاده از موتورهای جستجو بارزتر می گردد. اما همان اندازه که این موتورها مفید هستند درصورت ناآشنا بودن با نحوه درست کار با آنها می توانند خسته کننده هم باشند. در این ترفند قصد داریم راز و رمزهای جستجو در معروفترین موتور جستجوی جهان یعنی گوگل را برای شما رو کنیم. اگر تاکنون در خصوص جستجوی موضوعی به نتیجه نرسیده بودید اینک با دانستن این روشها جستجو کرده و تفاوت را احساس کنید!

مروزه موتورهای جستجوی زیادی بر روی شبکه وب فعال هستند که هر یک الگوریتم جستجوی خاص خود را دارد و به نحوی به جستجوی سایتهای موردنظر شما می پردازند. اما یکی از پرکاربردترین و مفیدترین موتورهای جستجو گوگل نام دارد که این روزها جام پیروزی را از دیگر رقبا ربوده است و روز به روز بر تعداد کاربران خود می افزاید. بدون تردید شما هم حداقل برای یکبار گذرتان به www.google.com خورده است و صفحه ساده و در عین حال پرقدرت این جستجوگر را دیده اید. جستجوگری که با پشتیبانی از زبانهای متنوع دنیا کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. و شاید همین پشتیبانی از زبان فارسی است که در میان ایرانیان نیز از اقبال خوبی برخوردار شده است. در این ترفندها می کوشیم تا ضمن آشنایی با نحوه صحیح کار با این جستجوگر کارایی بهره مندی از آنرا نیز بالا ببریم.
برای جستجو نمودن یک موضوع در گوگل کافی است که چند کلمه توصیفی و اصلی موضوع را در نوار مربوطه تایپ نمائید و سپس کلید Enter را فشار دهید و یا اینکه روی دکمة Search که در جلوی نوار جستجو تعبیه شده است کلیک نمائید، تا به لیستی از وب سایتهای مرتبط با موضوع دست یابید.
از آنجائیکه گوگل وب سایتهایی را لیست می کند که «همه» کلمات مورد جستجوی شما در آن باشند لذا بایستی سعی کنید تا در نوار جستجو، کلماتی را وارد کنید که اساسی تر هستند و از وارد کردن کلمات اضافی بپرهیزید تا نتایج جستجو به آنچه که شما می خواهید نزدیکتر باشند.

کلمات اصلی تر را بنویسید
همانگونه که گفته شد برای بهتر نتیجه گرفتن از جستجو لازم است که کلمات اصلی را در نوار جستجو وارد کنید. برای اینکار هر قدر که می توانید، موضوع جستجو را ریزتر و معین تر نمائید. برای مثال بجای آنکه در نوار جستجو تایپ کنید "نقاش" بهتر است که نام نقاش مورد نظرتان را تایپ کنید، مثلاً بنویسید "پیکاسو". یا اینکه بجای "اتومبیل" بهتر است بنویسید "پژو" و یا...
همچنین دقت نمائید تا کلماتی را بکار برید که احتمال وجود توضیحات دربارة آنها بیشتر باشد. مثلاً به جای نوشتن "گذراندن یک شب خوب در تهران" بهتر است تایپ کنید "هتلهای تهران".

از آوردن حروف اضافه خودداری کنید
گوگل بطور پیش فرض فقط سایتهائی را لیست می نماید که تمام کلمات مورد جستجو در آنها باشند. و نیازی نیست که شما بین کلمات جستجو از کلمة پیوند دهندة "و" استفاده نمائید. به خاطر داشته باشید که وارد نمودن چنین کلماتی و کلماتی نظیر در، به، و... بر نتیجه جستجو تاثیر خواهد گذشت. بطور مثال برای جستجو در مورد تعطیلات در شمال بجای تایپ نمودن "گذراندن تعطیلات در شمال" بهتر است تنها بنویسید: "تعطیلات شمال".
خودِ گوگل هم برای بالا بردن کیفیت جستجوها بطور اتوماتیک کلمات معمولی و کاراکترهائی همچون "کجا" و "چطور" را از کلمات مورد جستجو حذف می نماید. چون این گونه کلمات باعث کندی عمل جستجو می شوند و تاثیری هم در بهبود جستجو ندارند و حتی کیفیت نتایج جستجو را کاهش هم می دهند.

حروف بزرگ و کوچک فرق نمی کنند
گوگل نسبت به بزرگی و کوچکی حروف حساس نمی باشد. در حقیقت همه حروفی را که به لاتین در نوار جستجو تایپ می نمائید به حروف کوچک تبدیل خواهند شد. برای مثال نتیجة جستجوی "george washington"، "George Washington" و "gEoRgE WaShInGtOn" یکسان خواهد بود.

جستجوهای طبقه بندی شده
با همه این توضیحات اگر مایلید که نتایج جستجوهای شما دقیق تر و علمی تر باشند بهتر است سری هم به directory.google.com بزنید. در این آدرس فهرستی از سایتهای اینترنتی با توجه به موضوعات آنها موجود می باشد. مثلاً اگر دنبال سایتی در مورد سیاره زحل می گردید، می توانید با رفتن به شاخه Science و زیر شاخه Astronomy به زیر شاخه Saturn دست یابید. همچنین اگر در مورد خودروی Saturn جستجو می کنید می توانید سایتهای مرتبط با آنرا در شاخه Automotive بیابید.

جستجوی پیشرفته
در جلوی نوار جستجوی گوگل گزینه ای با عنوان «جستجوی پیشرفته» یا «Advanced Search» وجود دارد. با کلیک کردن روی این گزینه وارد صفحه ای با همین نام خواهید شد. در این صفحه شما می توانید با اعمال تنظیمات و بکار بردن عملگرهای خاصی دقت جستجویتان را افزایش دهید.

همانگونه که از شکل بالا معلوم است، همه گزینه ها به فارسی می باشند و استفاده از آنها بسیار ساده است و نیازی به توضیح بیشتر ندارد، اما علاوه بر این تنظیمات، گوگل از یک سری عملگرها نیز برای محدود کردن جستجوها بهره می برد. شما بدون رجوع قسمت جستجوی پیشرفته و با دانستن این عملگرها می توانید عمل جستجو را هرچه سریعتر انجام دهید، در زیر به توضیح برخی از این عملگرها می پردازیم:

عملگر +
همانگونه که قبلاً گفتیم گوگل از یک سری کلمات معمولی بصورت خودکار چشم پوشی می کند، ولی در صورتی که شما ضروری می دانید که اینگونه کلمات حتماً مورد جستجو قرار گیرند، می توانید با قرار دادن یک علامت "+" در جلوی آنها مطمئن شوید که در نتایج جستجو حتماً وجود خواهند داشت. (دقت کنید که قبل از کاراکتر "+" یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله، فوراً پس از آن بیاید).
راه دیگر مقید نمودن گوگل برای جستجوی کلمه ای خاص این است که کلمه مورد نظر را در کوتیشن (" ") قرار دهید. برای مثال اگر بخواهیم دنبال داستان جنگ ستارگان 1 (Star Wars Episode I) را مورد جستجو قرار دهیم، گوگل کلمة I را مورد جستجو قرار نمی دهد مگر آنکه آنرا بصورت Star Wars Episode +I و یا "Star Wars Episode I" بنویسیم.

عملگر –
برخی اوقات ممکن است که شما دنبال کلمه ای بگردید که بیش از یک معنا دارد، برای مثال کلمه «bass» در ماهیگیری به معنای «ماهی خالدار» است و در موسیقی به معنای «صدای بم». برای حل اینگونه مشکلات می توانید از عملگر "-" استفاده کنید، تا گوگل به دنبال سایتهایی بگردد که کلمة بعد از این عملگر در آنها نباشند. (دقت کنید که قبل از کاراکتر "-" یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله، فوراً پس از آن بیاید). مثلاً در مثال فوق می توانید بنویسید: bass –music.

عملگر ~
گاهی ممکن است که شما فقط به دنبال کلمه ای خاص نباشید و بخواهید که به دنبال کلمات مرتبط با آن نیز بگردید. برای این کار از این عملگر استفاده می شود. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «کیفیت غذا» در نتیجه سایتهایی ظاهر خواهند شد که کلمه «کیفیت» و کلمه «غذا» در آنها وجود داشته باشد. و حتی ممکن است که این دو کلمه اصلاً به هم ربط هم نداشته باشند. اما اگر تایپ کنید «~کیفیت ~غذا» دنبال سایتهایی می گردد که درباره کیفیت غذاها نوشته باشند.

عملگر ""
همانگونه که قبلاً نیز گفته شد، برای جستجوی عبارتی خاص بصورت کامل (نه بصورت کلمات جدا از هم) بایستی آن عبارت را در داخل کوتیشن (" ") قرار داد.

عملگر «یا»
گوگل از یای منطقی پشتیبانی میکند. بدین معنا که اگر دنبال کلمه ای خاص «یا» بجای آن کلمه ای دیگر می گردید، می توانید در بین این دو کلمه از «یا» استفاده کنید. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «تعطیلات در شیراز یا اصفهان» آنگاه گوگل دنبال سایتهایی می گردد که در خصوص تعطیلات در شیراز یا در اصفهان باشند.

عملگر SITE
اگر می خواهید که عمل جستجو در سایت بخصوصی انجام گیرد، می توانید پس از وارد نمودن کلمه مورد نظر عملگر Site: را آورده و پس از آن آدرس سایت را بیاورید. برای مثال برای جستجوی «پذیرش» در سایت دانشگاه استانفورد می توانید بنویسید: admission site:www.stanford.edu

عملگر ..
برای اینکه جستجو را محدود به سایتهایی کنید که در آنها اعداد محدودة خاصی وجود داشته باشند، می توانید از این عملگر برای نشان دادن محدودة عددی مورد نظر بهره برید. مثلاً اگر به دنبال DVD Playerهای با قیمت 250 تا 350 دلار می گردید، بایستی اینگونه خواسته تان را بیان کنید: DVD player $250..350 (توجه داشته باشید که بین دو نقطة عملگر هیچ فاصله ای نباشد).
صفحه نتایج جستجو
مطابق شکل فوق صفحه نتایج جستجوی گوگل ـ چه به فارسی باشد و چه به انگلیسی ـ را می توان به 16 قسمت تقسیم نمود، که در زیر به شرح مختصر هر یک از آنها می پردازیم:

1.لینکهای بالایی گوگل نامیده می شوند. با کلیک روی هر گزینه مشخص می کنید که در چه زمینه ای می خواهید جستجو کنید. سایتها، تصاویر، خبرها، گروهها و...
2.دکمة Search یا جستجو برای شروع عمل جستجو بکار می رود. بجای بکار بردن این دکمه می توانید کلید Enter را فشار دهید.
3.لینک Advanced Search یا جستجوی پیشرفته شما را به صفحه تنظیمات پیشرفته جستجو می برد.
4.کادر جستجو نامیده می شود که برای تایپ نمودن کلمات مورد جستجو بکار برده می شود.
5.لینک Preferences یا تنظیمها شما را به صفحه تنظیمات گوگل می برد تا در آنجا مشخص کنید که می خواهید در هر صفحه نتایج جستجو چه تعداد سایت لیست شود، و یا اینکه زبان مورد استفاده چه زبانی باشد و...
6.نوار آبی رنگی که مشاهده می نمائید، نوار آمار می باشد که آمار تعداد سایتهایی که یافته شده است و همچنین مدت زمانی که جستجو طول کشیده است را نشان می دهد.
7.Tipها توضیحات کوتاهی هستند که شما را برای جستجوی بهتر راهنمائی می کنند.
8.گوگل دارای منابع اطلاعاتی متنوع و ویژه ای است که بر اساس تجربه جستجوی کاربران مختلف جمع آوری شده اند و اغلب این منابع به جستجوی شما نزدیکتر است و در بالای نتایج جستجوها قرار می گیرند. گوگل برای گرفتن نتیجه بهتر شما را به دیدن منابع اطلاعاتی خودش دعوت می کند. برای مثال در شکل بالا که آدرس مناظر کوهها مورد جستجو قرار گرفته است گوگل کاربر را به دیدن قسمت Local Search خود دعوت می کند تا در آن قسمت به نتایج واقعی تری از آنچه که می خواهد برسد.
9.در قسمت نتایج جستجو اولین چیزی که می بینید عنوان صفحه ای است که کلمات مورد نظر در آن یافته شده است. گاهی اوقات در این قسمت یک آدرس اینترنتی قرار می گیرد که به معنای آن است که صفحه موردنظر بدون نام می باشد.
10.پس از عنوان سایت، قسمتهایی از سایت که کلمات شما در آن یافت شده اند، بصورت خلاصه آورده می شود. این متن کوتاه به شما این امکان را می دهد تا قبل از کلیک کردن روی عنوان آن و دیدن محتویات سایت ببینید که آیا این صفحه کاملاً مطابق با خواسته شما می باشد یا نه.
11.آدرس سایتی که کلمات در آن یافته شده اند، می باشد.
12.اندازه یا سایز متنی قسمتی از سایت را که متن موردنظر شما در آن یافته شده است را نشان میدهد. در برخی موارد این اندازه دیده نمی شود.
13.به هر دلیلی اگر با کلیک کردن بر روی عنوان سایت و یا آدرس سایت، قادر نیستید که محتویات آنرا ببینید، می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه Cached یا نسخه ذخیره شده، همان سایت را از روی سِروِر گوگل ببینید. (لازم به توضیح است که گوگل قسمتهایی از برخی سایتها را برای دسترسی و جستجوی سریعتر بر روی سِروِر خود ذخیره می نماید. شما با کلیک کردن روی این گزینه می توانید به قسمتهای ذخیره شده روی سرور گوگل دسترسی پیدا کنید).
14.با کلیک روی گزینه Similar Pages یا صفحات مشابه جستجوگر گوگل شما را به سمت صفحاتی شبیه به صفحه یافته شده راهنمائی می کند.
15.وقتی که گوگل کلمه مورد نظر شما را در یک سایت در چند صفحه پیدا می کند، ابتدا صفحه ای که به درخواست شما نزدیکترند را می آورد و سپس صفحه دوم را بصورت تو رفته نشان می دهد.
16.اگر در یک سایت در بیش از دو صفحه کلمات مورد نظر شما یافت شوند، برای دیدن صفحات سوم به بعد بایستی روی این گزینه کلیک نمائید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: ایمیل ها را اتوماتیک پاسخ دهید   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:36 am

ممکن است قصد داشته باشید تا چند روزی به سفر بروید. با این حساب ایمیل هایی که برای شما ارسال میشود طبعأ بی جواب میمانند. در این ترفند قصد داریم به معرفی یک قابلیت جالب نرم افزار Outlook Express بپردازیم که با استفاده از آن میتوانید ایمیل هایی که برای شما می آید را به طور اتوماتیک یک جواب بدهید. به عنوان مثال در صورتی که در سفر باشید میتوانید کاری کنید که پس از دریافت هر ایمیل ، پاسخی که در بر دارنده در سفر بودن شماست برای نگارنده ایمیل ارسال شود.
برای این کار:
ابتدا با استفاده از نرم افزار Notepad متن مورد نظر خود را تایپ کرده و آن را در جایی Save کنید.
حال نرم افزار Oulook را اجرا کنید.
سپس به منوی Tools رفته و از Message Rulles روی Mail کلیک کنید.
اکنون از قسمت Select the Conditions for your گزینه For all messages و از قسمتSelect the Action for your گزینه Reply with messages را علامت بزنید.
در ادامه ، روی عبارت Message از بخش Rule Description کلیک کرده وپس از انتخاب ایمیل ذخیره شده، کلید Enter را بزنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: v مفاهیم و اصطلاحات موتورهای جستجوگر   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:41 am

Spider
نرم افزاري است كه كار جمع آوري اطلاعات از صفحات مختلف را بر عهده دارد.

Crawler
نرم افزاري كه مسير حركت اسپايدر را مشخص مي كند.

Directory
فهرست: نوعي از موتورهاي جستجوگر كه پايگاه داده آن توسط ويراستاران تكميل مي گردد.

Keyword
بــه واژه ها ي مهم (کليدی) هر صفحه گفته مي شود: اما غالبا" منظور كلماتي است كه دوست داريم با آنها رتبه هاي مناسبي كسب كنيم.

Keyword Density
چگالي كلمه، منظور تعداد دفعات تكرار واژه های كليدي در مقايسه با ساير كلمات متن است.

Keyword Staffing
تكرار يك كلمه به دفعات و پشت سر هم به منظور بالا بردن چگالی کلمه: اين کار تقلب محسوب می شود.

Tinny Text
نوشتن متن با اندازه های بسیار کوچک و ریز به گونه ای که کلمات بسیاری بدین ترتیب در یک خط قرار داده می شود و به سختی نیز در صفحه قابل رویت هستند. نوشتن مطالب به اين صورت، تقلب محسوب است.

Invisible Text
متن نامرئی: منظور استفاده از متن هاي همرنگ با پس زمينه صفحه است. متن هايی که از ديد کاربران مخفی می ماند. به عنوان مثال اگر پس زمينه يك صفحه سياه است، متن صفحه نيز با رنگ سياه نوشته می شود تا ديده نشود . اين نوع متن ها از مصاديق تقلب می باشند.

Spam
تقلب، به تمام تلاش هايي گفته مي شود كه به كمك آن سعي مي شود از راه هاي غير معمول، رتبه هاي بالايي كسب شود. يا در اختيار گذاردن اطلاعاتي كه موتورهاي جستجوگر آنرا دوست ندارند (اطلاعات ناخواسته) مانند تكرار يك كلمه به دفعات و پشت سر هم، استفاده از متن هاي هم رنگ زمينه و ...

ALT tag
محتواي اين شناسه، متني است كه يك عكس را توضيح مي دهد.

Deep Crawl
به معناي اين است كه موتور جستجوگر، مي تواند صفحات زيادي از يك سايت را در پايگاه داده اش قرار دهد. موتور جستجوگر هرچه پايگاه داده اش بزرگتر باشد، صفحات بيشتري از يك سايت را می تواند در پايگاه داده اش قرار دهد. همه موتورهاي جستجوگر داراي اين ويژگي نمي باشند.

Robots.txt
با اين فايل متني و ساده، ميزان دسترسي موتور جستجوگر به محتواي يك "سايت" را مي توان كنترل كرد.

META robots tag
به كمك اين شناسه ميزان دسترسي موتور جستجوگر به محتواي يك "صفحه" را مي توان كنترل كرد.

Link
پيوند: در واقع پلی بين دو صفحه است. به کمک آن می توان از يک صفحه به صفحه ديگر رفت.

Link Popularity
مقصود اين است که چه تعداد از سايت هاي ديگر به سايتي مشخص لينك کرده اند يا اينكه از چند سايت ديگر می توان به کمک پيوندها به سايتی مشخص رفت.

Link Reputation
اشاره به اين دارد كه ساير سايتها درباره سايتي كه بدان لينك داده اند، چه مي گويند. عموما در اين موارد عنوان، متن لينك و كلمات اطراف لينك در سايت مقصد، بررسي مي شوند.

Learn Frequency
بعضي از موتورهای جستجوگر مي توانند تشخيص دهند كه محتواي صفحات پس از چه مدتی تغيير مي كند (به روز می گردد) و بعد از آن مدت به آن صفحات مراجعه می کنند.

URL-Uniform Resource Locator
به آدرس منحصر به فرد هر منبع موجود در اينترنت گفته می شود. اين منبع می تواند يک صفحه وب، يک فايل متنی و... باشد

Stop Word
به کلماتی گفته می شود که در کل اینترنت از آنها بسيار استفاده شده است. کلماتی نظيرthe, a, an, web www, home page, و

Meta tags
به كمك اين شناسه ها، اطلاعاتي از صفحه در اختيار بينندگان (موتور جستجوگر، مرورگرها و ...) قرار داده مي شود.

META Keywords
به كمك آن، كلمات کليدی صفحه در اختيار موتورهاي جستجوگر قرار داده می شود.

META Description
به كمك آن، توضيحي مختصر از صفحه در اختيار موتورهاي جستجوگر قرار داده می شود.

Stemming
به معناي اين است كه موتور جستجوگر مي تواند صورت هاي مختلف يک كلمه را جستجو كند. به عنوان مثال با جستجوي swim موتور جستجوگر به دنبال swimmer ، swimming نيز مي گردد. همه موتورهاي جستجوگر داراي اين ويژگي نمي باشند.

Rank
رتبه يك صفحه در نتايج جستجو است زماني كه جستجويي مرتبط با محتواي آن صفحه انجام مي شود.

Spamdexing
مختصر شده spam indexing است، منظور طراحی و معرفي صفحاتي به موتورهاي جستجوگر است كه كيفيت نتايج جستجو را پايين مي آورند. موتورهای جستجوگر تمايل دارند که كاربران بارها و بارها به آنها مراجعه كنند و كيفيت بالاي نتايج مي تواند اين روند را تضمين كند. لذا آنها هركدام به نوعي سعي در تشخيص صفحاتي دارند كه كيفيت نتايج جستجو را پايين مي آورد. برخی از اين موارد عبارتند از: ساختن صفحاتي كه همگي داراي محتواي يكساني اند، تكرار يك كلمه بيش از حد و ...

Comment
توضيحاتي است كه طراحان سايت در لا به لاي كدهاي HTML مي گنجانند تا برای فهميدن وظيفه بخش هاي متفاوت كدهای HTML در مراجعات آتی نيازی به صرف وقت بسيار نداشته باشند. p30net.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: v روشهاي حفاظت از كلمات عبور در اینترنت   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:41 am

حفاظت از كلمات عبور موجود در شبكه از مهمترين اصول حفظ امنيت يك شبكه ميباشد. شما به عنوان يك مسئول حساس و دقيق شبكه بايد با اجراي سياستهاي قوي و محكم از كلمات عبور محافظت نموده و مانع از فاش شدن آن شويد. مانند :

√ سيستم عامل را طوري پيكربندي نماييد كه كلمات عبور كوتاه تر از حد معين را اصلا قبول نكند (مثلا 9 كاراكتر).

√ در صورت امكان قبل از پذيرش كلمه عبور از كاربر ، كلمه انتخابي در يك فرهنگ لغت جستجو شده و در صورت وجود پذيرفته نشود.

√ كاربران مجبور باشند در كلمه عبور خود حداقل از 2 يا 3 كاراكتر غير الفبايي استفاده نمايند.

√ براي كلمات عبور طول عمر در نظر گرفته شود و سيستم عامل را طوري تنظيم نماييد تا پس از انقضاي طول عمر كلمه عبور حساب كاربر قفل نموده و كاربر مجبور به تعويض كلمه عبور باشد و در آينده نيز نتواند به هيچ وجه از آن كلمه عبور استفاده نمايد. توصيه ميشود كلمات عبور طول عمر حدود 30 تا 90 روز داشته باشند و پس از آن كاربر مجبور به تعويض آن باشد. اگر مدت زمان انقضا بيش از حد كئتاه باشد ، كاربر مجبور به انتخاب كلمات با معني براي جلوگيري از فراموشي خواهد شد كه اين به نوبه خود خطرناك ميباشد.

√ سياستهاي انتخابي كلمات عبور را بطور آشكار و شفاف در سايت وب خود به همه كاربران اعلام نماييد و حتي كاربران بيروني سرويس دهنده هاي شما نيز در صورت وجود مجبور به رعايت اين موارد باشند.

آگاهي كاربران:
با توجه به آنكه در محيطهاي شلوغ و پركاربر نمي توان تمام كلمات عبور انتخابي آنان را بررسي نمود و آنها نيز ميتوانند به نحوي از قواعد تعيين شده شما به روشهايصوري بگريزند، لذا سعي كنيد با هشدارهاي امنيتي و توضيح كافي، ذهن كاربر را با خطراتي كه آنها را تهديد ميكند، آشنا نماييد. بعنوان مثال ممكن است يك كاربر براي راحتي خود و همچنين برآورده كردن قواعد امنيتي شما كلمه عبور apple1234 را انتخاب نمايد كه خطرناك خواهد بود.

استفاده از برنامه هاي مولد كلمه عبور:
در هنگامي كه كاربر ميخواهد كلمه عبور انتخاب نمايد، براي انتخاب يك كلمه عبور خوب و محكم، مردد خواهد ماند زيرا او به اين مي انديشد كه يك كلمه عبور سخت را چگونه ميتوان به خاطر سپرد به گونه اي كه نياز به نوشتن آن روي كاغذ نباشد! آنها را به نحو مناسب راهنمايي كنيد. پيدا كردن چنين كلمات عبوري چندان سخت هم نيست. مثلا آيا به نظر شما كلمه عبور "Jsrb,Ayhat7" بقدر كافي طولاني و مناسب نيست؟ به نظر ميرسد كه اين كلمه عبور به اندازه كافي و محكم است و به خاطر سپردن آن هم چندان دشوار نيست چرا كه اين كلمه عبور حروف نخست جمله "Just sit right back , And you hear a tale" است. كاربر ميتواند يك جمله مانند بالا در ذهن خود در نظر بگيرد و كلمه اي از آن بدست آورده و چند علامت و رقم به آن بيافزايد. فقط كاربران شما نبايد از يك جمله نمادين مثلبالا استفاده نمايند بلكه بايد از آنها بخواهيد تا متنوع فكر كنند!
ميتوانيد از برنامه هايي استفاده كنيد كه كلمه هاي عبور بي معني به كاربر پيشنهاد ميدهد ولي راه به خاطر سپردن آن را نيز آموزش ميدهد.
براي فارسي زبانها اين امر ساده است زيرا كه اولا فرهنگ لغت فارسي كه به انگليسي تايپ شده باشد وجود ندارد (فعلا) ثانيا آنها ميتوانند به يك بيت شعر يا ضرب المثل و يا جمله به ياد ماندني فكر كنند و ابتداي كلمات آنرا به انگليسي نوشته و كلمه عبور خود قرار دهند.
استفاده از نرم افزارهاي غربال كننده كلمات عبور ضعيف:
بايد به هر ترتيب مطمئن شويد كه كاربران كلمات عبور ضعيف انتخاب نكرده اند. با توجه به اينكه شما قادر نخواهيد بود تمام كلمات عبور و تغييراتي كه كاربران ميتوانند در كلمه عبور خود بدهند بررسي كنيد، لذا به يك ابزار خودكار نرم افزاري نياز خواهيد داشت. اين ابزار بر روي سرويس دهنده هاي شما كه نياز به كلمه عبور دارند نصب ميشوند. سپس شما قواعد و سياستهاي امنيتي خود را با تنظيم گزينه هاي آنها تعيين مينماييد. از اين به بعد بررسي كلمات عبوري كه كاربران انتخاب ميكنند به عهده اين ابزارها خواهد بود. اينابزارها براي محيط يونيكس و ويندوز به رايگان قابل دسترسي است.
- ابزارهاي يونيكس :
Npasswd كه از آدرس ftp://ftp.cc.utexas.edu/pub/npasswd قابل تهيه است.

Passwd پلاس كه از آدرس ftp://ftp.darthmouth.edu/pub/security قابل تهيه است.
- ابزارهاي ويندوز:
PassProp اين برنامه توسط مايكروسافت تهيه شده و در در بسته قابل خريداري Win NT Server Resource Kit Supplement 4 موجود است.

PassFilt.dll اين برنامه هم متعلق به مايكروسافت و در در ديسك فشرده Service Pack2 ويندوز 2000 موجود است.
Password Guardian اين برنامه رايگان از آدرس http://www.geogiasoftwork.com قابل تهيه است.
Strongpass يك برنامه رايگان قابل تهيه از : http://www.geogiasoftwork.com
Fast Lane يك برنامه رايگان موجود در : http://www.fastlanetech.com
در صورت امكان از روشهاي احراز هويت بدون استفاده از كلمات عبور استفاده كنيد
بدليل اينكه حتي با رعايت نكات ايمني ممكن است ابزارهاي شكننده كلمات عبور بتوانند يك كلمه عبور را كشف كنند، بهتر است در صورت حساسيت زياد اطلاعات از مكانيسمهاي پيچيده احراز هويت مانند Smart Card و سيستم هاي بيومتريك استفاده كنيد.

ابزارهاي شكننده كلمات عبور را گاهي عليه خود بكار ببريد:
براي اطمينان نهايي از عدم آسيب پذيري كلمات عبور، هر از چند گاهي ابزارهاي شكننده كلمات عبور را اجرا كرده و بر عليه سيستم خود بكار ببريد. البته بايد آنرا در محيطي امن و خارج از شبكه و روي يك سيستم مجزا بكار بگيريد تا شبكه شما دچار اختلال نشود.

ابزار John (يك شكننده كلمه عبور) ابزاري رايگان است كه كد منبع آن نيز ارائه ميشود. اگر به هيچ نرم افزاري از نظر امنيتي اطمينان نداريد ميتوانيد كدهاي منبع آن را دريافت نموده و آنرا كامپايل و اجرا نماييد.

اگر شبكه شما بدليل سهل انگاري مشتريانتان از كار بيافتد، آنها را از دست خواهيد دادو شما هم به عنوان مسئول شبكه كارتان را! لذا به دقت آسيب پذيري كلمات عبور را بررسي نماييد و اگر پس از استفاده از ابزارهاي فوق موفق به كشف يك كلمه عبور شديد، دقت كنيد كه چه چيزي باعث شده تا كاربر شما با نقض سياستهاي امنيتي كلمه عبور ضعيفي براي خود انتخاب نمايد.

از فايلهاي حاوي كلمات عبور رمز شده بدقت محافظت كنيد

آخرين و مهمترين راه حفاظت از كلمات عبور آنست كه نگذاريد بهيچوجه كسي فايل آنرا در اختيار بگيرد. اگر نفوذگر نتواند فايل محتوي كلمات عبور يا بانك اطلاعاتي SAM را در اختيار بگيرد، كشف كلمات عبور از طريق استراق سمع بسيار مشكل خواهد بود. لذا :
-وقتي در محيط ويندوز ديسك بازيابي (Recovery Disk) ميسازيد، آنرا در جاي مطمئن نگهداري كنيد.
-وقتي از سرويس دهنده هاي مهم خود نسخه پشتيبان ميگيريد، مطمئن شويد كه فقط در جايي ذخيره ميشوند كه فقط خودتان به آن دسترسي داريد.
-اگر در محيط يونيكس/لينوكس كار ميكنيد، مطمئن شويد كه گزينه Shadow فعال است.
-اگر در محيط ويندوز كار ميكنيد از ابزار Syskey استفاده كنيد تا قواعد سخت گيرانه تري را برايسيستم شما وضع كند.
-اگر مجبور نيستيد در محيط ويندوز از workgroup پشتيباني كنيد و فقط از domain استفاده ميكنيد، روش احراز هويت LM را غير فعال كنيد چرا كه روش ضعيفي محسوب ميشود. روش اين كار را ميتوانيد از آدرس http://www.microsoft.com/technet/support/kb.asp?id=147706

√ وقتي عمل پشتيبان گيريBackup از سيستمتان خاتمه يافت، به خاطر داشته باشيد تا مجوز دسترسي به آنرا به گونه اي تنظيم نماييد كه هيچ كس حق دسترسي به آنرا ( بجز Admin) نداشته باشد.
اگر مطمئن شديد تمام موارد فوق را اجرا نموده ايد، احتمال لو رفتن كلمات عبور در شبكه شما به حداقل رسيده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: زبان فارسی در اینترنت   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:42 am

یکي از مهمترين مشکلات کاربران زبانهاي مختلف و از جمله کاربران فارسي زبان آن است که وجه غالب حجم اطلاعات در اينترنت به زبان انگليسي است و براي استفاده بهينه از اين اطلاعات نياز به تسلط به اين زبان وجود دارد. از طرف ديگر حجم اطلاعاتي که به زبان فارسي در حال ارايه اينترنت است رو به تزايد است و اگر چه در برابر حجم اصلي اينترنت رقم قابل توجهي نيست ولي در هر حال مواقعي پيش مي ايد که کاربر به جست وجو به زبان فارسي احساس نياز پيدا ميکند.

معروف ترين ابزار براي اين کار استفاده از سايت جست و جوگر google.com است.اين سايت در حال حاظر امکان جست و جو براي حدود ?? زبان مختلف را پشتيباني ميکند.براي استفاده از اين قابليت جست و جوگر google .com در صفحه اول ان language tools را انتخاب کنيد . در صفحه بعد روي persian کليک کنيد. نکته قابل توجه اين است که در محيط جست و جوگر دگمه ها نيز فارسي خواهند شد.در حقيقت شما در همان صفحه اول google.com نيز قابليت جست و جوي فارسي را داريد. کافي است تا کلمه مورد نظر خود را به فارسي در قسمت جست و جو وارد کنيد.

در اينجا مناسب است تا با نحوه تايپ کلمات فارسي در ويندوز اشاره شود.استانداردي که در حال حاظر در اينگونه سيستمها حاکم است سيستم unicode مايکروسافت است .اين سيستم

که مخفف universal code است و همزمان با ارايه windows 2000 معرفي شد شما را از نصب فونتهاي مختلف بي نياز ميکند.ويندوز هايي که unicode را پشتيباني ميکنند علاوه بر windows 2000 و xp ويندوز ۹۸عربي است که با فارسي ساز پارسا ۹۹فارسي شده است.

در صورتي که کارکتر هاي فارسي در windows 2000 يا xp شما تعريف شده باشند همانند ويندوز پارسا۹۹ شما در پايين صفحه کنار ساعت مربع کوچکي را ميبينيد که داخل ان EN براي انگليسي و يا FA براي فارسي نوشته شده باشد . در صورتي که FA نداشته باشيد به اين معني است که کارکتر ها ي فارسي نصب نشده است که براي نصب ان کافي است که به control panel برويد و regional and language option را انتخاب کنيد و زبان فارسي را به مجموعه زبانهاي مورد استفاده کامپيوتر خود اضافه کنيد.
پس به طور خلاصه تا اين مرحله ديديم که سايت google.com در بانک اطلاعاتي جست و جوگر خود صفحات فارسي را که با استاندارد unicode نوشته شده باشند را انديس ميکندو بنابر اين يک کاربر ميتواند (به شرط انکه قابليت تايپ کارکترها با اين استاندارد را داشته باشد)در اين search engine به جست و جو بپردازد.اين جست وجوگر قابليت ديگري را نيز دارد و ان تغيير محيط جست و جو(اعم از دگمه ها و کليدها و راهنما و...)از زبان انگليسي به فارسي است.
جست و جوگرهاي ديگري نيز هستند که صفحات فارسي را انديس مي کنند که از ان جمله مي توان به جست و جوگرهاي altavista.com و alltheweb.com و lycos.com اشاره کرد.

در altavista.com کافي است که کلمات کليدي مورد نظر را به فارسي تايپ کنيد و مطمن شويد که در قسمت results in گزينه any language انتخاب شده باشد.
همين مورد عينآ در مورد سايت alltheweb.com صدق ميکند.
جست و جوگر lycos.com از انجايي که توسط alltheweb.com حمايت مي شود نيز اين قابليت را پشتيباني مي کند ولي شيوه نمايش کارکتر هاي فارسي را به طور کامل پوشش نمي دهد.

در اينجا مناسب است تا به يک قابليت مشترک سايت هاي google.com و altavista.com اشاره کنيم و ان قابليت ترجمه از تعدادي از زبان هاي رايج دنيا به انگليسي است که صد البته با توجه به سابقه مديدي که altavista.com در اين زمينه دارد تعداد بيشتري(نه زبان) را در مقايسه با google.com )که قابليت ترجمه پنج زبان را دارد) پشتيباني مي کند.اين قابليت ميتواند در مواقعي که سايت هاي غير انگليسي را مشاهده مي کنيد به کمکتان بيايد و اميدواريم که هر چه زودتر قابليت ترجمه online اينترنتي به فارسي و بلعکس فراهم شود.
در پايان نيز از کليه توليد کنندگان صفحات فارسي در وب دعوت ميشود که با رعايت استاندارد
unicode به غناي هر چه بيشتر و راحتي جست و جوي صفحات فارسي کمک نمايند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: استفاده از دستور Netstat   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:42 am

اگر شما مسئول نگهداری از يک شبکه مبتنی بر TCP/IP باشيد حتماً از ابزارهايی نظير Ping، Pathping و Tracert برای نظارت بر سيستم و عيب يابی استفاده کرده ايد. ويندوز 2000 ابزارهای ديگری نيز در اختيار ما قرار ميدهد که بسيار سودمند هستند و از جمله آن Netstat ميباشد.
Netstat آماری از پروتکلها و اتصالات TCP/IP ارائه ميدهد. بعنوان مثال ممکن است از اين ابزار برای تعيين اينکه يک برنامه بر روی يک سيستم با يک سرويس خارجی ارتباط برقرار کرده است ميتوان استفاده کرد، مانند سرويس MSN Messenger و Yahoo Messenger. و يا برای عيب يابی يک اتصال ممکن است از آماری که از پيغامهای ICMP بوسيله Ping توليد ميشود استفاده کرد. برای انجام اينکار بايد دو کنسول خط فرمان داس را باز کرده، در يک دستور Ping را بر روی مقصد مورد نظر اجرا کنيم و بر روی ديگری با استفاده از Netstat نظاره گر آمار باشيم.
اين دستور نيز مانند بسياری ديگر از دستورات خط فرمان داس دارای پارامترهايی است که نحوه اجرای دستور و حوزه آن را مشخص ميکنند و با قرار دادن /? در انتهای فرمان ميتوانيد فهرست کامل آن بهمراه توضيحات هر پارامتر را مشاهده کنيد.

در صورت استفاده اين دستور بدون پارامتر، Netstat اتصالات فعلی را با انجام يک جستجوی اسمی (Name Lookup) و نمايش بر اساس نام ميزبان را به نمايش ميگذارد. برای نمايش بصورت آدرسهای IP بجای نمايش نامهای ميزبانها ميتوان از پارامتر n- استفاده کرد که در اين صورت پاسخ نيز بسيار سريعتر نمايش داده ميشود که ميتواند در زمانهايی که تعبير نام (name Resolution) کند است يا دارای مشکلاتی است بسيار سودمند باشد. Netstat نه تنها آدرس IP منبع درخواست کننده و مقصد را نمايش ميدهد بلکه شماره پورت را نيز به نمايش ميگذارد که برای شناسايی سرويسها و برنامه های مختلف بکار رود.
بعنوان نمونه هنگامی که در حال گفتگو با يکی از دوستان خود در Yahoo Messenger هستيد ميتوانيد از اين دستور استفاده کنيد تا بتوانيد آدرس IP دوستتان را پيدا کنيد. و همينطور اگر پورتی که هر برنامه برای ارتباط استفاده ميکند بدانيد ميتوانيد فعاليتهای اين برنامه ها را کنترل کنيد و گاهی هم منجر به کشف فعاليتهای برنامه های غير مجاز و مخرب ميگردد.
پارامتر s- اين امکان را به شما ميدهد تا خروجی آمار را بر اساس يک پروتکل خاص نظير TCP، UDP، ICMP و IP مشاهده کنيد. برای مشخص کردن نوع پروتکل بايد از پارامتر p- نيز استفاده شود مثلاً برای مشاهد آمار بسته های ICMP بايد از دستور netstat –s –p icmp استفاده کنيد.
جهت نظارت بيشتر و لحظه به لحظه تغييرات اين امکان را داريم تا در انتهای دستور يک زمان وقفه تعيين کنيم تا دستور بر آن اساس بطور متناوب تکرار شود. بعنوان مثال اجرای دستور netstat –n 3 باعث ميشود که دستور هر 3 ثانيه يک بار مجدداً تکرار شود و فعاليتهای جديد را به نمايش بگذارد. بعنوان نمونه شايد در اين فاصله برنامه پست الکترونيک شما شروع به ارسال نامه ها کند که در اين صورت شما بايد پورت 25 را که مربوط به SMTP و ارسال نامه ها است را در فهرست ارائه شده مشاهده کنيد و قبل از آن نيز آدرس IP سرويس دهنده پست الکترونيک شما به نمايش در ميايد. و در صورت دريافت بايد انتظار فعال شدن پورت 110 که مربوط به POP3 ميباشد باشيد و در صورت پويش صفحات وب هم پورت 80 باز فعال ميشود.
بياد داشته باشيد که استفاده تنها از دستور Netstat اطلاعات چندانی در اختيار شما قرار نميدهد و چيزی که اين دستور را به عنوان يک دستور نظارتی و عيب يابی با اهميت ميسازد استفاده از آن همراه با ابزارهای ديگر و بصورت همزمان ميباشد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: v به دست آوردن آی پی مقصد   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:43 am

در این مقاله روشی را توضیح خواهم داد که بتوانید IP دستگاه شخصی را که با وی توسط MSN Messenger چت میکنید بدست آورید این روش؛ روش بسیار سادهای است و نیازی به هیچ نرم افزاری ندارد.

شما وقتی که در این برنامه به طرف مقابل پیغام می فرستید پیغام شما به همراه IP طرف مقابل به یک سرور مخفی فرستاده میشود و این سرور پیغام شما را به مقصد میرساند و در حقیقت شما بطور مستقیم با هم ارتباط ندارید ولی هنگامی که فایلی را میفرستید این ارتباط مستقیم است بدین ترتیب IP دستگاه مقابل فقط وقتی قابل دسترسی است که هنگام چت کردن فایلی را بفرستید یا دریافت کنید. هنگامی که فایلی را میفرستید یا دریافت میکنید دستور NetStat را اجرا کنید نتیجه کار چیزی شبیه خطوط پایین خواهد بود.

Proto Local Address Foreign Address State

TCP kick:1033 msgr-ns29.msgr.hotmail.com:1863 ESTABLISHED

TCP kick:1040 msgr-sb36.msgr.hotmail.com:1863 ESTABLISHED

TCP kick: ESTABLISHED

دو آدرس اول مربوط به سرورهای MSN Messenger است که همیشه هم ثابت نیست آنچه که شما به دنبال آن هستید آدرس است این آدرس ممکن است به صورت

host63-7-102-226.ppp.cal.vsnl.com" یا بصورت “203..64.90.6” باشد که در هر صورت آدرس طرف مقابل میباشد و اگر بصورت اول هم باشد نرم افزارهایی هستند که آنها را به IP تبدیل میکنند.

برای کنکاش بیشتر بد نیست تمرینهای زیر را خودتان انجام دهید:

۱: موقع ارسال یا دریافت فایل دستور NetStat –n را اجرا کنید. چه تفاوتی را با حالت اول مشاهده میکنید؟

‌۲: روش بالا را هنگامی که با Yahoo Messenger چت میکنید امتحان کنید. برای بهتر شدن نتیجه با یکی از دوستان خود قرار بگذارید وهنگام ارسال یا دریافت فایل دستور NetStat را اجرا کنید و IPهای بدست آمده را با IP واقعی چک کنید. به چه نتیجه ای میرسید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: v چگونه ایمیل فارسی بنویسیم؟   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:43 am

نوشتن Email به فارسي و به صورتي که بتوان براي آن راه حلي کلي و جامع ارائه کرد ، تا قبل از آمدن Windows 2000 امکان پذير نبود. براي نوشتن نامه هاي فارسي و Chat کردن رايج ترين روش استفاده از زبان Pinglish بود (و چه بسا بتوان گفت هست) . در اين روش کلمات فارسي با استفاده از کاراکترهاي انگليسي تايپ مي شدند:

Hale Shoma Khoob ast? در مورد وب سايت هاي فارسي نيز دو روش رايج بود: اول استفاده از فونت هايي که براي هر سايت ميتوانست فرق کند . بنابراين شما براي خواندن يک وب سايت فونت مخصوصش را download و نصب مي کنيد و براي سايت ديگر فونت ديگري را و الي آخر.

روش دوم استفاده از سيستم PDF است که گر چه از نظر نصب فونت و ... مشکلات اولي را ندارد ، ولي به خاطر حجيم بودن فايلها معمولاً در اينترنت از آن استقبال زيادي نمي شود. در همين روش مي توان به تبديل مطالب به عکس نيز اشاره کرد ( البته PDF هم به نوعي همين ساختار است ، ولي با امکانات بيشتر ، مثل قابليت جست و جو درون مطالب PDF شده ، امکان گذاردن link و...). در روش تبديل مطالب فارسي به عکس با استفاده از نرم افزارهاي گرافيکي مطلبي که در آن نرم افزار و يا جاي ديگر تايپ شده است ، به عکس با فورمت GIF و يا JPG تبديل مي شود . دراين حالت نيز اگر چه حجم فايل ها به اندازه سيستم PDF حجيم نخواهد بود ولي باز هم حجيم بودن مطالب از مشکلات استفاده از آن است.

در حال حاضر با توجه به سيستم UniCode که شرکت مايکروسافت آن را همزمان با Windows 2000 معرفي کرد ، استفاده از زبان فارسي چه در وب سايت ها و چه در email ها حالتي استانداردتر به خود گرفته است. UniCode که مخفف Universal Code و به معني کد جهاني است مجموعه اي از بسياري از زبان هاي رايج در دنيا و از جمله فارسي را دارد که در صورت استفاده از سيستم عامل ويندوز ، ديگر نيازي به نصب فونت بخصوصي وجود ندارد و کافي است روي آن صفحه right click کنيد ، Encoding و سپس UTF-Cool UniCode ) را انتخاب کنيد.

استفاده از سيستم UniCode علاوه بر تمام مزاياي فوق ، يک مزيت ديگر نيز دارد و آن اين است که آن سايت بخصوص راحت تر در جست و جوگرهاي فارسي ثبت خواهد شد ، چرا که جست و جو گرهايي که خدمات جست و جو به زبانهاي ديگر را مي دهند ( مثلgoogle.com که از جمله قابليت جست و جو به زبان فارسي را دارد) ساختار جست و جوي خود را بر اساس سيستم Unicode بنا نهاده اند و بنابراين عدم استفاده از اين سيستم سايت شما را از ثبت شدن در اين جست و جو گرها باز مي دارد. البته همانطور که اشاره شد اين سيستم فقط در سيستم عامل ويندوز و مرورگر Internet Explorer کاربرد دارد . بنابراين اگر شما سيستم عامل مکينتاش و يا مرورگر Netscape داشته باشيد نمي توانيد اين گونه صفحات را ببينيد. و اما براي نامه نگاري در اينترنت – ارسال و دريافت e-mail نيز همان دو روش که در مورد وب سايت ها اشاره شد کاربرد دارد: يکي استفاده از عکس و ديگري استفاده از سيستم Unicode توصيه مي شود. البته در اين حالت علاوه بر ايرادهايي که اشاره شد اين محدوديت نيز وجود دارد که حتماًٌ بايد داراي سيستم عامل windows 2000 و يا windows xp باشيد. براي آنکه بتوانيد از اين سيستم استفاده کنيد ابتدا لازم است قابليت تايپ کاراکترهاي فارسي را در ويندوز 2000 يا xp خود تعريف کنيد. براي اين کار به Control Panel برويد ، Regional , Language Options را انتخاب کنيد و زبان فارسي را به مجموعه زبان هاي مورد استفاده کامپيوتر خود اضافه کنيد. از اين به بعد در پايين صفحه سمت راست کنار ساعت کامپيوتر شما مربعي ظاهر خواهد شد که درآن FA ( براي فارسي) و يا EN ( براي انگليسي) ظاهر مي شود که با کليک کردن روي آن مي توانيد بين اين دو زبان سوئيچ کنيد.

بعد از آنکه زبان کاراکترهاي کامپيوتر خود را فارسي کرديد ، کافي است به همان صورتي که مثل هميشه Email مي نويسيد ، عمل کنيد و تنها هنگامي که مي خواهيد متن نامه را بنويسيد از زبان فارسي استفاده کنيد. در اين حالت مهم نيست که شما از سيستم Web based email و يا نرم افزارهاي ويرايشگر مثل Outlook Express استفاده مي کنيد.

براي خواندن چنين نامه هايي نيز کافي است که محيطي که در آن نامه را مي خوانيد سيستم Unicode را پشتيباني کند. بنابراين اگر از سيستم Web based email استفاده مي کنيد کافي است تا تنظيمات Internet Explorer را به گونه اي تغيير دهيد که Unicode را پشتيباني کند و اگر از Outlook Express استفاده مي کنيد کافي است تا در قسمت view, Encoding, Unicode را انتخاب کنيد. بعدا در اين رابطه بيشتر صحبت خواهيم کرد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Empty
پستعنوان: v تقسيم يک خط اينترنت بين چند کامپيوتر   اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن Emptyالسبت مارس 14, 2009 10:44 am

ابتدا ياد آوری می کنم که ارتباط بين کامپيوتر ها به سه روش ممکن است:

١. از طريق کابل شبکه (RJ-45) که برای اين نوع اشتراک به تعدادی از اين کابل ها و يک دستگاه تقسيم کننده يا HUB نياز داريد. تعداد پورت های HUB بايد حداقل يکی بيشتر از تعداد کامپيوترهای شما باشد (مگر اينکه از يکی از خود کامپيوترها برای تقسيم اينترنت استفاده کنيد). استفاده از اين کابل ها بهترين، ارزانترين و پرطرفدارترين روش برای تشکيل شبکه است. اشکال اين روش نياز به سيم کشی است.

٢. روش دوم استفاده از شبکه های بی سيم يا WiFi است که اين روزها خيلی ها بجای استفاده از کابل از اين سيستم ها استفاده می کنند. برتری اين کار عدم نياز به سيم کشی و امکان حمل و نقل است که به ويژه برای laptop ها احميت دارد. اشکال آن يکی هزينه بسيار بالای آن (چند صد دلار برای يک شبکه ساده) است و ديگری اينکه مقدار زيادی از قدرت آن بجای افزايش سرعت برای جلوگيری از اشکال در ارتباطات مصرف می شود. ولی با اين همه سرعت اين سيستم ها خوب است و قيمت بالا اشگال عمده آنها است.

٣. روش دوم استفاده از خط تلفن يا HomePNA است که همانطور که در مقاله ٢٧ توضيح دادم روش خوبی است چون خيلی از سيستمهای بی سيم ارزانتر است و برخلاف شبکه های کابلی نياز به سيم کشی ندارد. اگر از اين روش استفاده می کنيد حتما از کارتهای جديدتر استفاده کنيد که سريعتر هستند. سيستم های قديمی که به HPNA1 مشهور است آرام هستند و ممکن است گاهی دچار قطع ارتباطات شوند.

اگر فقط از دو کامپيوتر استفاده می کنيد خيلی از شرکتهای ارائه دهنده سرويس به شما اجازی استفاده هر دو کامپيوتر را از طريق HUB می دهند و نيازی به تقسيم اينترنت نخواهيد داشت. ولی برای بيشتر از دو کامپيوتر، از هر کدام از روشهای بالا که استفاده کنيد سه روش برای تقسيم يک (يا چند) خط اينترنت بين تمام کامپيوترهای شبکه وجود دارد:

١. پر طرفدارترين روش استفاده از دستگاهی بنام Router است که يک خط اينترنت را بين چند کامپيوتر تقسيم می کند. اين روش برای استفاده از شبکه های کابلی بخصوص برای تعداد محدودی کامپيوتر بهترين راه است چون اکثر Router ها يک دستگاه HUB در داخل خود دارند و ميتوانيد مستقيما کامپيوترها را به آنها وصل کنيد. بعضی شرکتهای اينترنت به شما امکان اين را می دهند که از Router بجای Modem های معمولی که در اختيارتان قرار می دهند استفاده کنيد. البته برای اين کار بايد از Router ويژه ای که شرکتها در اختيارتان قرار می دهند استفاده کنيد. متاسفانه فعلا هيچکدام از شرکتهای اصلی در تورنتو اين امکان را ندارند ولی برخی شرکتهای جديد DSL بجای اجاره Modem به شما امکان خريد Router يا Modem را می دهند که در اين صورت اجازه انتخاب داريد. ويندوز XP و لينوکس کامپيوترها را براحتی برای استفاده از Router تنظيم می کنند. قبل تنظيم کردن کامپيوترها ابتدا آنها را آزامايش کنيد زيرا معمولا نيازی به تنظيم آنها نخواهيد داشت. اگر کامپيوترها قبلا مستقيما به Modem وصل می شدند بايد ابتدا تنظيمات Modem را پاک کنيد.

٢. بجای استفاده از Router ميتوانيد يکی از کامپيوترها را مستقيما به اينترنت وصل کنيد تا کامپيوترهای ديگر از اينترنت آن استفاده کنند. خرج اين کار کم است، ولی برای اينکه کامپيوترهای ديگر به اينترنت وصل شوند، کامپيوتر اصلی بايد هميشه روشن باشد. در ضمن اين کامپيوتر نياز به دو کارت شبکه دارد که يکی به شبکه وصل ميشود و ديگری به Modem (مگر اينکه Modem طور ديگری به کامپيوتر وصل شود – مانند USB). برای استفاده از اين روش در ويندوز بايد از Internet Connection Sharing و در لينوکس از سرويس هايی به همين نام يا مشابه آن (بستگی به پخش لينوکس) استفاده کنيد. برای تنظيم کامپيوترهای ديگر کامپيوتر اصلی حکم يک Router را دارد.

۳. روش بهتر ساختن Router خودتان با استفاده از يک کامپيوتر قديمی است. (همانطور که گفتم اگر از شبکه های کابلی برای تعداد کمتری کامپيوتر استفاده می کنيد و هنوز دستگاه HUB تهيه نکرده ايد بهتر است بجای آن يک دستگاه Router بخريد، در غير اين اين صورت احتمالا اين روش سوم بهترين است). برای اين کار به يک کامپيوتر قديمی (مانند 386) با دو کارت شبکه و يک Floppy Drive و يک نرم افزار رايگان (نرم افزار هفته را بخوانيد) نياز داريد. اين سيستم بهتر از يک Router پرقدرت و گرانقيمت عمل می کند و برای کاربرای منزل و حتی شرکت های بزرگتر ايده عال است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
 
اموزش کامل اینترنت و ترفند های آن
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
تالار گفتگوي استقلال :: ورود به بخش مركزي تالار :: COMPUTER-
پرش به: