تالار گفتگوي استقلال
به مجموعه تالار های هواداران باشگاه استقلال خوش آمديد . برای استفاده بيشتر از تالارها لطفا عضو شويد
تالار گفتگوي استقلال
به مجموعه تالار های هواداران باشگاه استقلال خوش آمديد . برای استفاده بيشتر از تالارها لطفا عضو شويد
تالار گفتگوي استقلال
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةPortalمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

 

 مقالات كامپيوتري

اذهب الى الأسفل 
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية
نويسندهپيام
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ده مشکل بزرگ وب   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 5:55 am

وبی که در پیش روی ماست، در همین عمر تقریباً کوتاهش، به بسیاری از کارهای خسته‏کننده و روزمره ما سرعت و راحتی بخشیده است. اما هنوز برخی مشکلات وجود دارد؛ از قیمت بالای تهیه یک بلیت کنسرت از طریق وب تا نگرانی‏های مربوط به حریم خصوصی کاربران در سایتها. با وجود چنین مشکلاتی، نمی‏توان گفت وب مسیر صحیحش را پیدا کرده است. ما در این مقاله به بررسی 10 مورد از بدترین مشکلات وب می‏پردازیم.
واضح است که مشکلات آزاردهنده وب نظیر اسپمها، صفحات گمراه‏کننده قلابی (Phishing)، ویروسها، برنامه‏های جاسوسی که ریشه برخی از آنها به روزهای اولیه تولد وب بازمی‏گردد هنوز حل نشده است. ما در نظرسنجی‏مان از کاربران پرسیدیم که از نظر آنها چه چیزهایی در وب برایشان ناخوشایند است. سپس بخشی از آن موارد که بیشترین توافق در موردشان وجود داشت را جدا کردیم و مجدداً از کاربران خواستیم (*) به 2 مورد که آنها را ناخوشایندتر از سایرین می‏دانند رای دهند. نتیجه هر کدام از آن موارد بصورت درصد بیان شده است. ما این موارد را از مهمترین به کم‏اهمیترین مرتب کرده‏ایم.



1. تردید نسبت به سیاستهای حریم خصوصی افراد (Privacy Policies) در سایتها
درصد موافقت: 69
بسیاری از سایتهای با اهداف تجاری (خصوصاً در بخشهای مربوط به سلامتی و سرویسهای مالی) اطلاعات خصوصی زیادی را از کاربران دریافت می‏کنند. بسیاری از آنها ضوابط مربوط به نگهداری حریم خصوصی کاربران را در سایت قرار داده‏اند تا بلکه بتوانند از این طریق مشتریان را راضی کنند که نگران ارائه اطلاعات به آن سایتها نباشند. اما جملات حقوقی استفاده شده در این صفحات مشکلتر از آنست که کاربران بتوانند آنها را بدرستی درک کنند و همین موضوع سبب می‏شود که کاربران در آخر نفهمند که خیالشان از بابت ارائه اطلاعات خصوصی‏شان می‏تواند راحت باشد یا خیر.
برای نمونه صفحه حریم خصوصی (Privacy Notice) سایت آمازون (amazon.com) حاوی سندی 2700کلمه‏ایست که خود آن به صفحه‏ای 2600کلمه‏ای مربوط به شرایط استفاده (Conditions-of-Use) که پر از مطالب درهم حقوقی است لینک شده است. خیلی خوش‏شانسید اگر بتوانید از این مطالب حقوقی، اطلاعات مورد نظرتان را برداشت کنید. در برخی سایتها استفاده از اطلاعات شخصی را تقسیم‏بندی کرده‏اند. مثلاً حق استفاده از مطالب خصوصی دریافت شده برای بازاریابی محصولات یا سرویسهای دیگر به اعضای آن سایت، یا به اشتراک گذاشتن آن اطلاعات با اشخاص یا شرکتهای ثالث؛ که خود باعث می‏شوند کاربری که آن اطلاعات را در اختیار آن سایت قرار داده است به نوعی احساس ناامنی کند.
حامیان مشتریان پذیرفتن صحیح بودن این موارد را بسیار مشکل می‏دانند چرا که صاحبان سایت (از طریق این جملات حقوقی) در این موارد تفریط می‏کنند تا نگران جریمه‏های آتی نباشند. البته شما می‏توانید از ارائه اطلاعات به سایتهایی که مظنون هستید و فکر می‏کنید به نوعی سعی در گمراه کردنتان دارند خودداری کنید. اما حتی اگر یک وکیل هم برای بررسی نکات قید شده در قسمت حریم خصوصی سایتها استخدام کنید چطور می‏توانید مطمئن باشید که پیش از آنکه دیر شده باشد، متوجه شده‏اید که ارائه اطلاعات به سایتی نادرست است.

2. پر کردن فرمهای آنلاین
درصد موافقت: 65
پر کردن یک فرم به‏ظاهر ساده آنلاین، از بااهمیتی یک فرم درخواست وام گرفته تا کم‏اهمیتی یک فرم ثبت یک سایت، می‏تواند به یک چرخه بی‏پایان به‏روزرسانی پی‏درپی مرورگر شما منجر شود. دلیل آن هم این است که بسیاری از فرمهای تحت وب، ترکیبی از فیلدهایی است که پر کردن برخی از آنها اختیاری بوده و برخی دیگر اجباری می‏باشند بدون آنکه بدرستی این فیلدها از یکدیگر متمایز شده باشند. حال اگر شما هنگام پر کردن یک فرم، یکی از این فیلدهای اجباری را پر نکرده باشید پس از کلیک بر روی دکمه ارسال (Submit) مجدداً همان صفحه ظاهر می‏شود که به شما اطلاع می‏دهد فیلدی اجباری پر نشده است (در بعضی مواقع مجبورید از نو همه اطلاعات را وارد کنید چرا که صفحه ظاهر شده اطلاعات قبلی‏ای که در فیلدها وارده کرده بودید را در خود ندارد!). اگر بخواهیم منصفانه به این قضیه نگاه کنیم می‏توانیم بگوییم این گونه مشکلات این روزها بسیار کمتر شده‏اند چرا که سایتهای تجاری بخوبی می‏دانند که ناراحتی کاربر چقدر می‏تواند برای تجارت آنها زیان‏آور باشد. اما هنوز در زمانی که حل این مشکلات بسیار ساده است دیدن این موارد در برخی سایتها بسیار تعجب‏آور است. طراحان سایت باید بصورت واضح فیلدهای اجباری را از فیلدهای اختیاری متمایز کنند (انتخاب رنگ قرمز برای این کار مناسب‏تر است) و اگر به هر صورتی کاربری فیلدی اجباری را پر نکرد او را مجبور به پر کردن همه فیلدهایی که قبلاً وارد کرده بود نکنند و تنها آن فیلد پر نشده را با رنگی متفاوت از سایر فیلدها، خالی نمایش دهند.

3. تجاری شدن بی‏حدوحساب وب
درصد موافقت: 62
صفحات کوچک تبلیغاتی‏ای که در مقابل صفحه مورد نظرتان بازمی‏شوند، صفحات کوچک تبلیغاتی‏ای که در زیر صفحه مورد نظرتان بازمی‏شوند، انیمشنهای فلش صدادار برای تبلیغات تجاری، بنرهای تبلیغاتی بزرگ چشمک‏زن؛ تبلیغات ویدویویی که بدون اجازه کاربر شروع به پخش می‏کنند، همه از مسائل روزمره کاربران در وب هستند.
ایده‏ایی که با دریافت آگهی‏های تجاری، خدماتی رایگان را در وب ارائه می‏دهیم منجر به وبی فوق‏تجاری شده است و بسیاری از کاربران را از ادامه مشاهده این سایتها منصرف می‏کند. در MySpace، Yahoo و حتی PCWorld.com! - سایتی که این مقاله در آن منتشر شده است. - تبلیغات بسیار آزاردهنده و به نوعی غیرقابل‏اجتناب شده‏اند. بر روی صفحات وب تبلیغات متعدد در همه جای صفحه هر کدام تلاش می‏کنند که خود را بیشتر از دیگری نمایان کنند در صورتی که کاربر، در واقع، برای مشاهده محتویات آن صفحه به آنجا آمده است. نتیجه، کاهش پهنای باند اینترنت، طولانی شدن زمان بالا آمدن صفحات و کنترل کمتر کاربر بر مرورگرش است.
همچنین تبلیغات بر روی کیفیت محتوای سایتها هم تاثیر گذاشته است. زمانی که مدیران سایت، درجه مفید بودن یک صفحه را تعداد کلیکهای بر روی تبلیغات قرار داده شده در آن صفحه می‏دانند به نوعی بسمتی پیش می‏روند که بجای قرار دادن اطلاعات واقعاً مفید، اطلاعاتی گیشه پسند در سایتشان قرار دهند تا بلکه از این راه بتوانند درآمد بیشتری از راه تبلیغات کسب کنند. "من فکر می‏کنم از بسیاری طرق ما قدرت بالقوه وب را از دست داده‏ایم (همانطور که در مورد تلویزیون هم این اتفاق افتاد)." این جملات Mike Tinsley یک کاربر ناامید از اینترنت در ایندیانا است. او ادامه می‏دهد: "در روزهای اولیه وب، آنچه در آینده آن می‏دیدیم آموزش‏های مفید، اطلاعات رایگان برای همه و حتی سرگرمی بود. هر چند که مانند تلویزیون، وب نیز در چیزهای کم‏ارزش‏تر غرق شد و من بعید می‏دانم دوباره به آن شکوه روزهای اولیه‏اش بازگردد."
صنعت محتوای متمرکز بر تبلیغات، تلاش خود را برای ابداع روشهای جدید برای جلب چشمهای بیشتر بسمت تبلیغات ادامه می‏دهد و بعید به نظر می‏رسد که این مشکلات به این زودی‏ها حل شود. در همین حال، فروشندگان مرورگرها و سایر برنامه‏های سودمند (Utility) شاید بتوانند این مشکلات را تا حدودی و بصورت موقت حل کنند. تولیدکنندگان مرورگر نظیر Microsoft و Mozilla بصورت پیش فرض، باید تبلیغات انیمیشنی و ویدیویی را قبل از آنکه تمام یک صفحه را در سیطره خود در آوردند بلاک کنند تا جستجوگری که بدنبال مشاهده محتوای آن صفحه است بتواند مطلب مورد نظرش را براحتی پیدا کند. حتی اگر این قابلیتها را نمی‏توانند بصورت پیش‏فرض فعال کنند حداقل در تنظیمات مرورگرشان گزینه‏هایی ساده برای کاربر بمنظور بلاک کردن این تبلیغات آزاردهنده قرار دهند.

4. نیاز به استانداردها
درصد موافقت 58
برخی چیزهایی که در صفحات وب نمایش داده می‏شوند خیلی آزاردهنده است؛ مثلاً در یک صفحه وب می‏بینید: "صفحه‏ای که هم اکنون مشاهده می‏کنید برای نمایش صحیح نیاز به Internet Explorer دارد." (تصویری سمت چپ نشان می‏دهد Google Docs در Safari قابل نمایش نیست و ضمن دادن وعده برای پشتیبانی آن به زودی زود، به کاربر توصیه می‏کند در حال حاضر یکی از مرورگرهای رایگان را دانلود کند.)
ریشه تاریخی این مشکل به ناکاملی (و گاهی مشکلات) پشتیبانی Internet Explorer از استانداردهای طراحی یک صفحه وب بازمی‏گردد. چرا که IE سهم بالایی از بازار مرورگرها را در اختیار دارد و بسیاری از طراحان صفحات وب در طراحی‏هایشان بیشتر از آنکه رعایت استانداردها را در نظر بگیرند نمایش درست صفحه طراحی شده‏شان در IE را مد نظر قرار می‏دهند. Firefox در این زمینه موفقتر بوده است چرا که اکثر سایتها (به استثنای بسیاری از سایتهای تحت Microsoft) در مرورگر Mozilla Firefox بدرستی نمایش داده می‏شوند. اما هنوز کاریران Opera و Safari در حاشیه مانده‏اند. از صفحاتی که حاوی فرمهای مالی هستند گرفته تا سایتهای Web 2.0 بسیاری از آنها در همه مرورگرها بدرستی نمایش داده نمی‏شوند؛ مگر آنکه کاربران را مجبور کرد برای مشاهده هر صفحه از مرورگر خاصی استفاده کنند.
اگر سازندگان مرورگرها بر روی استاندارد خاصی توافق کنند ممکن است این سکسکه که اکنون گریبان‏گیر وب است ناپدید شود. هر چند که در نسخه‏های جدید IE، Microsoft تلاش کرده است پشتیبانی از استانداردها را بهبود دهد (در کنار اینکه از استانداردهای تعریف شده قبلی‏اش را نیز پشتیبانی می‏کند.). اما این مشکل همچنان باقی است؛ چرا که بسیاری از طراحان وب تنها استانداردهای تعریف شده از سوی IE و Firefox را لحاظ می‏کنند.
شما با ایجاد یک سند جدید در Google Docs مشکل دارید؟ توصیه سایت بسیار ساده انگارانه‏تر از آن است که مشکل کاربر را حل کرده باشد.
در بین این برنامه‏هایی که در لیست سیاه قرار دارند نامهای Google Docs، Washington Mutual و Yahoo بیشتر به چشم می‏خورد که هیچکدامشان در مرورگرهای Opera و Safari قابل استفاده نیستند.
ادامه دارد...
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ده مشکل بزرگ وب   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 5:55 am

5. خرابکارهای فارومها
درصد موافقت 58
اینترنت می‏توانست پلتفرم گسترده‏ای برای انواع تبادلات باشد به نوعی که در آن کاربران به شیوه‏های متمدنانه در این مجامع شرکت کنند و به بحث و گفتگو در خصوص موضوعات مختلف بپردازند. اما متأسفانه در وب حاضر این طور نشده است.
"من واقعاً احساس تنفر می‏کنم هنگامی که در یک فاروم، برخی افراد پستهای نامرتبط می‏فرستند و یا در مورد اینکه فلانی چقدر باحال است و یا منطقه‏شان چقدر دنج است صحبت می‏کنند." اینها جملاتی است که یکی از خوانندگان PC World بنام Roberta Dikeman از کالیفرنیا می‏گوید. او در ادامه می‏پرسد: "آیا بعد از آن، ما می‏توانیم به بحث در مورد آن موضوع ادامه دهیم و یا وجود آن جملات احمقانه و بی‏مصرف را در سایتمان تحمل کنیم!"
پنهان ماندن در پشت نامهای کاربری مستعار در وب، باعث می‏شود این خرابکاران براحتی بتوانند بحثهای مفید را مختل کنند. آنها از طریق حرفهای بی‏فایده و بی‏مفهوم، توهینهای شخصی، استفاده از زبان گستاخانه، عمداً فارومها را بسمت بحثهای ناامیدکننده و ناموزن سوق می‏دهند.
این خرابکاران در همه جا هستند. در گروه‏های خبری Yahoo، Google، قسمت نظرسنجی وبلاگها و در فارومهایی که یک شخص سئوالی تخصصی را مطرح کرده است.
یکی از راه‏های آسان و البته مفید مقابله با چنین اقداماتی این است که مدیران این گروه‏ها در جذب اعضایشان حساسیت بیشتری بخرج دهند. دیدگاه دیگر این است که کاربران از طریق حذف موارد نامرتبط و آزاردهنده خود پلیس برقراری نظم در فارومها باشند.

6. گرانی خرید بلیت
درصد موافقت: 54
سایتهایی نظیر Ticketmaster که به منظور مدیریت یکی از بزرگترین ارمغانهای اینترنت (یعنی خرید بلیت و چاپ آن تنها با چند کلیک) بوجود آمده‏اند، اکنون هزینه‏ای مضاعف دریافت می‏کنند. آژانسهای سنتی فروش بلیت، سربارهای مالی زیادی بابت هزینه‏های پرسنل، اجاره، تجهیزات و محیط فیزیکی خود دارند. اما Ticketmaster.com، بزرگترین آژانس فروش آنلاین بلیت جهان، 9 دلار اضافه‏تر بابت هزینه راحتی (Convenience Charge) برای مثلاً هر بلیت کنسرت 32.5 دلاری در سانفرانسیسکو بعلاوه 4.9 دلار هرینه پردازش (Processing Fee) برای هر سفارش دریافت می‏کند. بنابراین برای هر بلیتی که می‏خرید باید 42 درصد مبلغ واقعی بلیت بابت هزینه‏های اضافی‏ای که Ticketmaster از شما دریافت می‏کند بپردازید! اگر فرض کنید تمام بلیتهای کنسرت بفروش نرفته است شما می‏توانید همان بلیت را از باجه فروش بلیت محل برگزاری آن کنسرت با قیمت 32.5 دلار بخرید و نزدیک به 14 دلار صرفه‏جویی کنید.
یکی از دلایلی که Ticketmaster توانسته است این هزینه‏ها را بدون اعتراض از مردم دریافت کند رقابت کم در بازار تجاری فروش بلیت بوده است. این شرکت قراردادهای انحصاری با بسیاری از شرکتهای ایالات متحده دارد. در سال 1994، یک طرفدار موسیقی راک با نام Pearl Jam، در خصوص بالا بودن هزینه‏های دریافت شده از سوی Ticketmaster و تلاش برای انحصاری کردن این صنعت به وزارت دادگستری ایالات متحده شکایت کرد. اما در نهایت این وزارتخانه اعلام کرد که Ticketmaster از هیچ قانونی تخلف نکرده است.

7. راهنمای Web 2.0، کمکی نمی‏کند.
درصد موافقت: 49
تکنولوژی Web 2.0 از برنامه‏های مفیدی که با واسطهای کاربری زیبایی آراسته شده‏اند پشتیبانی می‏کند. اما اگر شما در هنگام کار با این برنامه‏ها بخواهید از راهنمای آنها استفاده کنید و برای این منظور بر روی لینک راهنمای سایت کلیک کنید خواهید دید که در نهایت به بن‏بست خواهید رسید.
دلیل آن این است که بسیاری از پاسخهای قرار داده شده در صفحات راهنما و سئوالات رایج (FAQ) بسیار کلی‏تر و بدیهی‏تر از آن است که مشکلی را حل کنند. برای نمونه یک برنامه ممکن است در یک مرورگر بدرستی کار نکند چرا که یک plug-in مرورگر از کار افتاد است و یا برنامه دیگری که بر روی آن سیستم قرار گرفته با این برنامه جدید ناسازگاری دارد اما در صفحه راهنما و یا سئوالات رایج این سایتها این مشکلات بصورت جزئی پاسخ داده نشده‏اند.
بجای قرار دادن راهنماهای کلی در این سایتها می‏توان از فارومها، اتاقهای چت، ویکی‏ها و سایر مواردی که کاربران بتوانند خودشان از روی تجربیات و یا تخصصشان در خصوص این مشکلات در محیطی ارتباطی به یکدیگر کمک کنند استفاده گردد.

8. گرانی کتابهای الکترونیک
درصد موافقت: 41
هزینه انتشار و توزیع کتابها بصورت الکترونیک باید بسیار کمتر از چاپ و کپی آن به شیوه دشوار سنتی باشد. پس چرا کاربران باید هزینه‏ای برابر و در برخی موارد بیشتر بابت خرید یک کتاب الکترونیک بپردازند؟ برای نمونه نسخه الکترونیکی کتاب The Secret اثر Rhonda Byrne در eBooks.com به قیمت 15.29 دلار بفروش می‏رسد؛ در حالی Amazon.com نسخه چاپی همین کتاب را با جلد رحلی بهمراه ارسال به درب منزلتان 13.17 دلار می‏فروشد که واقعاً عجیب است!
بطور میانگین ناشران قیمت کتابهای الکترونیک خود را بین 8 تا 16 دلار قرار می‏دهند و این همان محدوده قیمتی است که برای نسخ چاپی لحاظ می‏شود. شاید دلیل آنها این است که بخش زیادی از این قیمتها مربوط به هزینه‏ای است که نویسندگان اثر بابت فروش هر کتاب بی‏توجه به نوع چاپ و فروش دریافت می‏کنند. ناشران می‏گویند آنها مشغول طراحی مدلی برای قیمت گذاری فروش کتابهای الکترونیک هستند که نتیجه آن مشخص خواهد کرد مردم چقدر پول بابت خرید یک رمان الکترونیک، باید بپردازند. همچنین آنها مشغول بررسی این موضوع هستند که فروش کتابهای الکترونیک چه اثری بر روی فروش کتابهای چاپی خواهد گذاشت.

9. ویدیوهای ناامیدکننده
درصد موافقت: 38
کیفیت تصاویر فیلمهای ویدیویی تحت وب هر روز بهتر می‏شوند اما کمبود محتویات با کیفیت باعث شده است که کاربران کمتر بتوانند از فیلمهای ویدیویی موردنظرشان بصورت آنلاین استفاده کنند.
برخی شبکه‏ها بخصوص ABC و CBS قرار دادن نمایشهای تلویزیونی خود بر روی اینترنت را آغاز کرده‏اند اما مصرف‏کنندگان هنوز در پیدا کردن برنامه‏های موردعلاقه‏شان با قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
در بخش نمایشهای تلویزیونی Apple's iTunes Music Store هر اپیزود یک موسیقی پاپ با قیمت 1.99 دلار بفروش می‏رسد. اما Rafat Ali کسی که بحث رسانه‏های دیجیتال را از طریق PaidContent.org دنبال می‏کند می‏گوید که همه نمایشها در حال حاضر قابل دسترس نیستند چرا که صاحبان آثار بزرگ (نظیر HBO) نگرانند که ارائه نسخه‏های آنلاین از نمایش‏هایشان، فروش برنامه‏هایشان از طریق تلویزیونهای کابلی را تحت تاثیر قرار دهد.
"من نمی‏توانم بصورت آنلاین آخرین نسخه The Sopranos را خریداری کنم چرا که HBO آنرا بصورت آنلاین ارائه نکرده است. این یک ناامیدی بزرگ برای علاقمندان است." Ali ادامه می‏دهد: "هنوز بسیاری شرکتهای مردد، علاقه‏ای به قرار دادن برنامه‏هایشان بر روی وب ندارند."

10. خستگی از دنیاهای مجازی
درصد موافقت: 9
با وجود وعده و وعیدهایی که در خصوص دنیاهای مجازی نظیر Second Life است ما بسیار متعجب شدیم که تعداد کمی از خوانندگان ما به این موضوع علاقه نشان می‏دهند. بیش از نیمی از نظردهندگان ما گفته بودند از کیفیت این محیطها بسیار ناراضی هستند و تنها 25 درصد آنها از کیفیت این محیطها ابراز رضایت کرده بودند.
تحلیلگر Yankee Group، Christopher Collins در این خصوص می‏گوید در زمانی که شبکه‏های اجتماعی نظیر MySpace و Facebook رشد سریعی را شاهد هستند بزرگترین دنیای مجازی، یعنی Second Life از سال 2006 تا کنون نرخ رشد کمتری داشته است.
تازه‏واردان دنیاهای مجازی (که اکثراً از طریق وعده‏های رسانه‏ها به این محیطها پیوسته‏اند) اغلب بعد از مدتی این محیطها را ترک می‏کنند. این محیطها دارای واسطهای کاربری قدیمی و خطاهای نرم‏افزاری زیادی هستند. بر اساس آماری که Second Life در 7 اکتبر 2007 اعلام کرده است این سایت در مجموع 10 میلیون عضو دارد. اما تنها 1.3 میلیون (13 درصد) آنها در طول یک ماه قبلش به سایت وارد شده بودند. و از این تعداد، 338000 نفر در طول هفته پیش از آن به سایت وارد شده بودند.
برای جذب کاربران بیشتر، دنیاهای مجازی ناچار هستند که از واسطهای کاربری جدیدتری استفاده کنند که بسیاری از چیزهای دنیای واقعی را در آن نمایش دهد. آنها شاید بتوانند به این هدف برسند در صورتی که نرم‏افزارهایشان را توسعه و تکنولوژی‏های جدید را بکار گیرند و البته از کاربرانشان نیز درس بگیرند.
وبِ بهبودیافته؛ وب امروز، شایستگی این عنوان را نخواهد داشت مگر زمانی که صاحبان سایتها و کاربران همه با هم تلاش کنند تا این مشکلات را برطرف سازند تا همه بتوانند از آنچه می‏خواهند بدرستی بهره گیرند.


منبع : شبکه فناوری اطلاعات ایران
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: استفاده از فناوری های کاهش اطلاعات برای کاهش بار ترافیک   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 5:58 am

براساس آمارهای ارائه شده، سالانه ۳۵ ساعت از وقت رانندگان امریکایی در ترافیک سپری می شود. این در حالی است که در دیگر کشورها به خصوص کشورهای توسعه نیافته این زمان به هزاران ساعت افزایش می یابد. این یعنی به هدر رفتن میلیاردها لیتر سوخت در طول سال، اما از آنجایی که فناوری در همه زمینه ها گسترش چشمگیری داشته است، در این مورد هم راه حل های فوق العاده یی را پیش روی ما نهاده است.


امروزه می توان کنترل ترافیک بزرگراه ها، خیابان های شلوغ و حتی جاده های بین شهری را به وسیله دستگاه ها و تجهیزاتی همچون حسگرها، دوربین های ویدئویی و تابلوهای الکترونیکی انجام داد. حسگرها را می توان در کف خیابان ها جاگذاری کرد و از کوچک ترین تغییرات در ولتاژ های الکتریکی آنها، متوجه عبور و مرور تعداد اتومبیل ها در خیابان شد. بنابراین می توان سرعت ترافیک را به وسیله به دست آوردن سرعت از بین دو مجموعه از این حسگرها به طور دقیق محاسبه کرد. اطلاعات مربوط به میزان و سرعت ترافیک به یک کامپیوتر مرکزی ارسال می شود که مرکز فرماندهی کنترل ترافیک بر آن نظارت می کند. به طور مثال هنگامی که این مجموعه حسگرها متوجه کاهش سرعت یا افزایش میزان ترافیک می شوند، ماموران مرکز کنترل ترافیک می توانند به وسیله دوربین های ویدئویی بلافاصله متوجه این تراکم ترافیک شوند و با استفاده از تابلوهای الکترونیکی، رانندگان خودروهای در حال حرکت در مسیر منتهی به مسیر شلوغ را از وجود ترافیک سنگین آگاه کنند و مسیرهای دیگری را به آنها نشان دهند. نصب حسگرها در خیابان ها و بزرگراه ها، نصب دوربین ها و حسگرها در مکا ن های بلند اطراف خیابان ها و استفاده از افرادی برای کنترل صفحه نمایش های مرکز کنترل، تقریباً هزینه زیادی دربر دارد. به همین دلیل هم نمی توان از آنها به مقدار زیاد و در حد رفع نیاز استفاده کرد. بر همین اساس باید به فکر جایگزینی دیگر هم بود که سیستمی جدیدتر و ارزان تر برای استفاده گسترده تر در شهرها باشد. در حال حاضر کمتر کسی را می توان یافت که حداقل یک وسیله ارتباطی، همراه خود نداشته باشد. آمارها نشان می دهد در سال ۲۰۰۷ میلادی تقریباً بیش از ۲۷۰ میلیون مشترک تلفن همراه در ایالات متحده وجود داشته که روز به روز هم بر تعداد مشترکان جدید افزوده می شود. ضمن اینکه میلیون ها نفر هم دارای پیجرهای دوطرفه هستند. سیگنال های رادیویی که از این وسایل الکتریکی منتشر می شود، می توانند موقعیت افراد را در هر زمان مشخص کنند. بنابراین امکان مکان یابی دارندگان تلفن همراه یکی از بخش های مهم سیستم های کنترل ترافیک در آینده خواهد بود.
شرکت الکترونیکی «cell-loc» از سال قبل تاکنون در بزرگراه های شهر «کالگری» کانادا به آزمایش و بررسی فناوری جدید مکان یابی تلفن همراه مشغول است. این شرکت برای آزمایش عملکرد سیستم جدید خود، اولین بار در اوایل سال ۲۰۰۲، یک اتومبیل را به سه کیلومتری یک اتوبان اصلی در مرکز شهر فرستاد. این اتومبیل به منظور مقایسه درستی عملکرد سیستم جدید، به یک گیرنده GPS مجهز بود. سپس اطلاعات به دست آمده از GPS و سیستم جدید که از راه دور در حال کنترل تلفن همراه بود، مقایسه شدند. هرچند نتایج در آن زمان کاملاً منطبق با هم نبود ولی دقت سیستم جدید برای کاربرد در زمینه کنترل ترافیک کافی به نظر می رسید. این سیستم که هم اکنون «cellocate» نامیده می شود، براساس سیستم تلفن همراه عمل می کند. در سراسر یک شهر، پست های شنود تلفن همراه به تعداد بسیار زیاد وجود دارد.
این پست ها می توانند به سادگی امواج رادیویی را بیابند ولی نمی توانند آنها را به جایی ارسال کنند. برای به دست آوردن موقعیت کامل تلفن همراه، به سه پست مخصوص نیاز داریم. این پست ها سیگنال های ارسالی تلفن همراه را دریافت می کنند که آن را شناسایی کرده و سپس مدت زمان رسیدن امواج رادیویی را از زمان ارسال آنها محاسبه می کنند.
هنگامی که برجک های سه پست بر یک ارسال سیگنال تلفن همراه زمان گذاری کنند، بلافاصله اطلاعات به کامپیوتر مرکزی ارسال می شود تا مکان تلفن همراه شخص موردنظر محاسبه و کاملاً مشخص شود. بنابراین موقعیت تلفن همراه توسط مکان یابی محل برخورد هذلولی های (مکان یابی های ریاضی) حاصل از امواج رادیویی محاسبه می شود. کامپیوتر می تواند به وسیله تجزیه و تحلیل زمان صرف شده برای رسیدن موج رادیویی از تلفن همراه راننده وسیله نقلیه تا پست شنود، مکان دقیق قرارگیری شخص در بزرگراه را محاسبه کند و تشخیص دهد. البته این روند تشخیص و مکان یابی تنها در چند ثانیه صورت می گیرد. شرکت cell-loc هم اکنون به دنبال یک شرکت دیگر برای عرضه سرویس های همراه برای مشارکت در اجرای خدماتی همچون ارسال خبرهای ترافیکی به تلفن همراه رانندگان است که البته این سرویس تا پیش از ماه مارس سال ۲۰۰۸ در ایالات متحده راه اندازی می شود. برخی سازمان های حمل و نقل برای تکمیل سیستم های مکان یابی تلفن همراه همچون «cellocate» از برچسب های فرکانس رادیویی به منظور دریافت عوارض بزرگراه ها استفاده می کنند. به این ترتیب که با عبور خودروهای دارای برچسب از کنار دستگاه هایی که این برچسب را می خوانند و در کنار بزرگراه ها نصب شده اند، مقدار مشخصی از پول پیش پرداخت شده در حساب برچسب های خودروی آنها کسر می شود. در این صورت ترافیک سنگین ناشی از توقف خودروها برای پرداخت عوارض در بزرگراه ها حذف می شود و ترافیک روان تر می شود. قابل ذکر اینکه این سیستم های جدید همگی با قوانین کمیته ارتباطات فدرال ایالات متحده(Fcc) مطابقت دارند.
ضمن اینکه با استفاده از این برچسب ها می توان از زمان عبور خودروها از دو نقطه مشخص آگاه شد و بدین وسیله از موقعیت خودرو، سرعت خودرو و از همه مهم تر شدت ترافیک بزرگراه اطلاع دقیق به دست آورد. هنگامی که اطلاعات از تلفن های همراه دریافت می شوند، باید به رانندگان خودروهای مسیر منتهی به بزرگراه دارای ترافیک سنگین انتقال داده شود و آنها را از مسدود بودن راه مطلع کرد که البته برای انجام این کار از چند روش می توان استفاده کرد. یکی اینکه اطلاعات انبوه جمع آوری شده از طریق یک وب سایت قابل دسترسی خواهد بود یعنی یک نقشه، خیابان ها و بزرگراه های مهم شهر را به رنگ های سبز، زرد و قرمز نمایش خواهد داد که به ترتیب بیانگر وضعیت ترافیک به صورت روان، سبک و سنگین هستند. دیگر اینکه با پرداخت مبلغی ناچیز به طور متوسط در هر ماه اطلاعات ترافیکی درباره مکان حضور شخص به تلفن همراه وی فرستاده شود.
ضمن اینکه این سیستم می تواند مسیرهای مناسب دیگری را هم برای رهایی از ترافیک مسیر اصلی پیشنهاد کند.
روش دیگر این است که اطلاعات ترافیکی در تابلوهای الکترونیکی معمولی در معرض دید تمام رانندگان قرار گیرد. سازندگان سیستم های جدید کنترل ترافیک بر این باورند که با اطلاع رسانی سریع به رانندگانی که متقاضی دریافت پیام های ترافیکی به وسیله تلفن همراه هستند، آنها فرصت مناسبی برای تغییر مسیر خود خواهند داشت و این سیستم ها با سیستم های متداول امروزی که تنها راه اطلاع رسانی آنها تابلوهای الکترونیکی نزدیک بزرگراه های دارای ترافیک سنگین یا رادیو و تلویزیون هستند تفاوت های بسیار زیادی دارند. تلفن های همراه و دیگر وسایل دیجیتالی، امروزه همچون استفاده از خودروها متداول شده اند یعنی در واقع اکثر رانندگان دارای تلفن همراه هستند و بنابراین می توان برای حل مشکل ترافیک از اتحاد بین آنها و خودروها استفاده کرد. در آینده یی نزدیک خواهیم دید که چگونه این فناوری ها رفت و آمدهای ما را در شهرهای شلوغ آسان خواهند کرد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ويروس هاي برتر تاريخ جهان   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 6:13 am

اگرچه تاکنون دنیای کامپیوتر ویروس‌های زیادی را به خود دیده است ولی قطعاً خاطره برخی از آنها به دلیل نوع عملکرد و میزان خسارت برای همیشه باقی خواهند ماند. در زیر 10 ویروس از برترین ویروس‌های تاریخ کامپیوتر ذکر شده است.

Jerusalem:این ویروس مربوط به سال 1987 است که به عنوان یکی از موفق‌ترین انواع اولیه ویروس‌ها شناخته می‌شود. این ویروس در حافظه کامپیوتر قرار می‌گرفت و منتظر زمانی بود که فایل آلوده اجرا شود. این ویروس در روزهای جمعه فعال می‌شد.

Stoned:این ویروس نیز به سال 1987 تعلق دارد و از نظر میزان آلوده سازی احتمالاً بیشترین آلودگی را ایجاد کرده است.

Tequila:این ویروس در سال 1991 ایجاد شد و روش کارش به این صورت بود که خود را در سکتورهای هارد دیسک کپی می‌کرد و مستر بوت آن را تغییر می‌داد. خطرناک بودن این ویروس به این دلیل بود که قابل شناسایی و پاکسازی نبود.

Michelangelo:این ویروس نیز مربوط به سال 1991 بود و سرعت بسیار کمی داشت و ماه‌ها طول می‌کشید تا پخش شود. این ویروس در ششم مارس 1991 در روز تولد نویسنده‌اش پخش شد و کارش این بود که با کپی کردن اطلاعات در هارد کامپیوتر به صورت تصادفی باعث از بین رفتن سایر اطلاعات می‌شد.


ILOVEYOU:این ویروس را مخرب‌ترین کرم تاریخ کامپیوتر می‌دانند. این کرم در سال 2000 در عرض یک روز 45 میلیون کامپیوتر از پنتاگون تا پارلمان بریتانیا را آلوده کرد.

:Monopoly این کرم هم در سال 2000 به صورت ایمیل خود را منتشر می‌کرد. در این ایمیل عکسی از بیل گیتس مشاهده می‌شد. این ویروس هم تمام به تمام آدرس‌هایی که در ایمیل فرد وجود داشت حمله می‌کرد.

AnnaKournikova:این کرم در سال 2001 به اسم یکی از برترین تنیس بازان زن دنیا به وجود آمد و پس از کپی کردن خود در دایرکتوری ویندوز خود را برای تمام آدرس‌های موجود در ایمیل افراد هم می‌فرستاد.

Nimda:این کرم که در سال2001 ایجاد شد، علاوه بر کپی کردن خود در کامپیوتر و ایمیل‌های افراد، به سرورهای شبکه‌های مختلف هم نفوذ می‌کرد در نتیجه شما با بازدید از سایت‌های مختلف که سرورشان آلوده شده بودند نیز مورد هجوم این کرم قرار می‌گرفتید. این کرم باعث کاهش سرعت اینترنت در سراسر جهان شده بود.

Sasser:این کرم در سال 2004 توسط یک نوجوان آلمانی ساخته شد و باعث می‌شد کامپیوترهایی که از سیستم عامل ویندوز 2000 و ایکس پی استفاده می‌کردند به طور ناگهانی ریست شوند. در استرالیا به دلیل نفوذ این کرم به شبکه کامپیوتری، قطارها مجبور به توقف می‌شدند زیرا نمی‌توانستند با مرکز ارتباط برقرار کنند. در تایوان تمام ادارات پست مجبور به استفاده از خودکار و کاغذ شده بودند.

Storm:این ویروس به یک سوپر کرم معروف شده بود (2007) که به طور مرتب تغییر شکل می‌داد این کرم 10 میلیون کامپیوتر را آلوده ساخت به این صورت که به شکل یک ایمیل که پیش بینی یک توفان را داشت، پخش می‌شد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: در مورد نرم افزار هاي جاسوسي   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 6:22 am

اینترنت با سرعتی باورنکردنی همچنان به رشد خود ادامه می دهد و این پدیده نسبتا" جدید بشریت مورد توجه تمامی افراد و سازمان ها با اهداف مثبت و منفی قرار گرفته است.استفاده از اینترنت برای آگهی های تجاری و بازرگانی از جمله موارد فوق است. در صورتی که فرآیند پخش آگهی های تجاری با آگاهی و رضایت استفاده کننده اینترنت باشد،نمی توان چندان بر آن خرده گرفت ولی در صورتی که فرآیند فوق بدون آگاهی و یا کسب مجوز کاربران انجام شده و با نصب یک برنامه ناخواسته از سیستم های آنان برای ارسال آگهی های تجاری استفاده شود، حریم خصوصی کاربران در معرض تهدید قرار گرفته و این موضوع می تواند پیامدهای بمراتب خطرناکتری را بدنبال داشته باشد و آن زمانی است که اینگونه نرم افزارها از محدوده وظایف خود تعدی نموده و اقدام به جمع آوری و ارسال اطلاعات شخصی کاربران، بدون آگاهی و رضایت آنان می نمایند. ما امروزه شاهد تولد نسل جدیدی از نرم افزارهای جاسوسی می باشیم که از آنان با نام Spyware یاد می گردد. نصب اینگونه نرم افزارهای ناخواسته، مسائل متعددی را برای کاربران بدنبال خواهد داشت.


● SpyWare چیست؟
Spyware، نرم افزاری است که اقدام به جمع آوری اطلاعات شخصی بدون آگاهی و یا اجازه کاربران می نماید. اطلاعات جمع آوری شده می تواند شامل لیست سایت های مشاهده شده توسط کاربر و یا اطلاعات بمراتب حساس تری نظیر نام و رمز عبور باشد. به این نوع برنامه ها adware نیز گفته می شود. نرم افزارهای فوق پس از نصب بر روی کامپیوتر، قادر به ارسال آگهی های تجاری pop-up، هدایت مرورگر به وب سایت هائی خاص، ارسال لیست سایت های مشاهده شده توسط کاربر و یا مانیتورینگ عملکرد کاربران در زمان اتصال به اینترنت می باشند. برخی از برنامه های Spyware، قادر به ردیابی و تشخیص اطلاعات تایپ شده از طریق صفحه کلید نیز می باشند. با توجه به انجام پردازش های اضافی توسط اینگونه نرم افزارها، سیستم های کاربران کند و کارآئی آنان بطرز محسوسی کاهش خواهد یافت. در صورت دریافت موزیک از طریق برنامه های اشتراک فایل، بازی های رایگان از سایت های ناامن و یا سایر نرم افزارها از منابع ناشناخته، شرایط لازم به منظور نصب اینگونه نرم افزارها و در نهایت آلودگی سیستم فراهم می گردد.
● نحوه تشخیص Spyware
علائم زیر می تواند نشاندهنده نصب Spyware بر روی یک کامپیوتر باشد:
▪ نمایش مستمر پنجره های pop-up آگهی
▪ هدایت ناخواسته کاربران به وب سایت هائی که هرگز نام آنان در مرورگر تایپ نشده است.
▪ نصب Toolbars جدید و ناخواسته در مرورگر وب
▪ تغییر ناگهانی و غیرمنتظره صفحه اصلی مرورگر (home page)
▪ تغییر موتور جستجوی مرتبط با مرورگر پس از کلیک بر روی دکمه Search همراه مرورگر
▪ عدم عملکرد صحیح برخی کلیدها در مرورگر (نظیر کلید Tab زمانی که بر روی فیلدهای یک فرم حرکت می شود )
▪ نمایش تصادفی پیام های خطاء
▪ کاهش ملموس سرعت کامپیوتر در زمان فعال نمودن برنامه ها و یا انجام عملیاتی خاص (ذخیره فایل ها و ...)
▪ فعال شدن مرورگر و بدنبال آن وب سایت های آگهی بدون انجام عملیاتی خاص توسط کاربر
▪ عدم کارکرد صحیح لینک های همراه یک برنامه
▪ توقف ناگهانی و غیرمنتظره مرورگر وب
▪ عدم عملکرد صحیح برخی از عناصر سیستم عامل و یا سایر برنامه ها
● نحوه پیشگیری از نصب Spyware
عدم کلیک بر روی لینک های موجود در پنجره های pop-up. با توجه به این که پنجره های pop-up اغلب محصول و یا نوع خاصی از Spyware می باشند، کلیک بر روی آنان می تواند باعث نصب یک نرم افزار Spyware گردد. برای بستن این نوع پنجره ها از آیکون "X" در titlebar استفاده گردد (در مقابل لینک close همراه پنجره).
پاسخ منفی به سوالات ناخواسته: در صورت برخورد با جعبه های محاوره ای که درخواست اجرای یک برنامه را نموده و یا قصد انجام عملیات خاص دیگری را دارند، همواره گزینه NO و یا Cancel انتخاب گردد.در موارد خاص می توان از آیکون "X" موجود در titlebar استفاده نمود.
دقت لازم در خصوص دریافت نرم افزارهای رایگان از اینترنت: سایت های زیادی اقدام به ارائه Toolbar های سفارشی و یا ویژگی های خاص دیگری می نمایند. تا زمانی که نسبت به ایمن بودن این نوع سایت ها اطمینان حاصل نشده است، نمی بایست فایل و یا برنامه ای را از طریق آنان Download نمود.
عدم کلیک بر روی لینک های موجود در Email که ادعای ارائه یک نرم افزار Anti-Spyware را دارند. نظیر ویروس های کامپیوتری، لینک های موجود در نامه های الکترونیکی ممکن است اهداف سودمندی را دنبال ننموده و نصب Spyware بر روی سیستم شما را بدنبال داشته باشند.
علاوه بر موارد فوق و خصوصا" در مواردی که احساس می شود بر روی کامپیوتر Spyware نصب شده است و قصد داشته باشیم عملکرد آن را به حداقل مقدار خود برسانیم می توان عملیات زیر را انجام داد:
اعمال محدودیت در رابطه با پنجره های Pop-up و کوکی ازطریق تنظیمات برنامه مرورگر: پنجره های pop-up توسط نوع خاصی از اسکریپت ها و یا محتویات فعال (اپلت های جاوا، کنترل های اکتیوایکس) ایجاد می گردند. با تنظیم مناسب پارامترهای برنامه مرورگر، می توان محدودیت لازم دراجرای اسکریپت ها، اپلت های جاوا، کنترل های اکتیو ایکس و تعداد پنجره های pop-up را اعمال نمود. عملکرد برخی از کوکی ها مشابه Spyware می باشند، چراکه از طریق آنان مشخص خواهد شد که شما چه وب سایت هائی را مشاهده نموده اید. با تنظیم پارامترهای برنامه مرورگر می توان محدودیت لازم در خصوص ایجاد کوکی ها را اعمال نمود.
● نحوه حذف Spyware
▪ اجرای یک برنامه ضد ویروس و پویش کامل کامپیوتر: برخی از نرم افزارهای آنتی ویروس قادر به یافتن و حدف برنامه های Spyware می باشند.
▪ اجرای یک برنامه معتبر که مختص حذف Spyware طراحی شده است. تعداد زیادی از تولیدکنندگان محصولاتی را به منظور شناسائی و حذف برنامه های Spyware، ارائه داده اند.
LavaSoft&#۰۳۹;s Adaware, Webroot&#۰۳۹;s SpySweeper, PestPatrol, Spybot Search and Destroy ، نمونه هائی در این زمینه می باشند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: روش نگهداری چاپگر(قسمت اول)   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 9:30 am

چاپگرها به مراقبت احتياج دارند. نحوه نگه‌داري از دستگاه خود را براي استفاده از بهترين عملکرد آن بياموزيد.

اگر کامپيوتر داشته باشيد، احتمالا يک چاپگر نيز در اختيار داريد. اکثر افراد مدل‌هاي جوهر افشان را به دليل ارزاني و کيفيت خوب انتخاب مي کنند.

تهيه چاپگري که بهترين عملکرد را داشته باشد، از اهميت بالايي برخوردار است.

کارهاي معمول در نگهداري يک چاپگر شامل تميز کردن آن است تا از خروجي‌هاي لک دار و يا وجود نوارهايي در تصاوير جلوگيري کرده و هدهاي چاپگر را براي حصول اطمينان از هماهنگي مناسب رنگ‌ها تراز کند.

اين مقاله در 3 قسمت ارائه مي‌شود و نحوه انجام اين کارها و نيز نحوه تغيير تنظيمات به گونه‌اي که چاپگر سريع‌تر، آسان‌تر و با بهره‌وري بالاتر عمل کند را شرح خواهيم داد.
قدم اول

کار را با باز کردن کادر Properties در پرينترتان آغاز کنيد. در هر دو سيستم عامل XP و ويستا، اين کادر از طريق Control Panel قابل دسترسي است؛ روي دکمه Start کليک کرده و Control Panel را انتخاب کنيد. در ويندوز XP، روي پيوند Printers and Other Hardware کليک کرده و سپس Printers and Faxes را انتخاب کنيد. (در صورت استفاده از Control Panel در Classic View، روي آيکن Printers and Faxes دابل کليک کنيد). در ويندوز ويستا، فقط روي پيوند Printer کليک کنيد.

اکنون روي آيکني که چاپگر مورد نظر را نشان مي‌دهد، کليک راست کرده و از منوي بازشو گزينه Properties را انتخاب کنيد. بهتر است که خروجي چاپگرتان را قبل از ايجاد هر تغييري بررسي کنيد؛ به اين منظور در زبانه General روي دکمه Print Test کليک کنيد. مي‌توانيد از طريق صفحه‌اي که چاپ خواهد شد، کيفيت جوهرهاي رنگي و سياه و سفيد را بررسي کرده و اطلاعاتي درباره چاپگر و درايورهايش به دست آوريد.


قدم دوم : عدم قرار گرفتن رنگ‌ها در مکان درست و يا پخش شدن جوهر

اگر خروجي به هر دليلي مانند عدم قرار گرفتن رنگ‌ها در مکان درست و يا پخش شدن جوهر رضايت بخش نبود، مي‌توان مشکلات را حل کرد. اگرچه در اين مقاله ما از يک چاپگر ساخت شرکت Canon استفاده مي‌کنيم، اما روش‌هاي آموزش داده شده در اين مقاله را مي‌توان براي چاپگرهاي ديگر نيز به کار برد. در Properties Printer روي زبانه Maintenance (يا اسمي مشابه آن) کليک کنيد. به دنبال دکمه Cleaning (يا اسمي مشابه آن) بگرديد و آن را فشار دهيد، با اين کار چاپگر روند تميز کردن هدهاي چاپ را آغاز خواهد کرد. وقتي که کار تميز کردن به پايان رسيد، روي OK و سپس روي دکمه Nozzle Check کليک کنيد. چاپگر با استفاده از اين ابزار، صفحه‌اي با الگوهاي شبکه‌اي و نوارهاي رنگي چاپ مي‌کند که به وسيله آنها مي‌توانيد خروجي چاپگر خود را بررسي کنيد.

براي انجام اينکار در درايور Canon، مي‌توانيد روي دکمه Print Check Pattern کليک کنيد. براي ادامه، روي دکمه OK کليک کنيد.
خالي كردن كامل جوهرهاي اپسون

قدم سوم

اگر کيفيت صفحه چاپ شده پايين باشد و يا مشکلات ديگري وجود داشته باشند، در کادر محاوره اي Nozzle Check روي دکمه Clean کليک کنيد تا مجدداً روند تميز کردن هدهاي چاپ آغاز شود. هنگامي که اين کار به پايان رسيد، روي دکمه Print Check Pattern کليک کرده و خروجي چاپگر را بررسي کنيد و ببينيد که آيا مشکلات برطرف شده‌اند يا خير. دو تصويري که در کادر محاوره اي Pattern Check نمايش داده مي‌شوند، مشکلات هدهاي چاپ را نشان مي‌دهند.



قدم چهارم

اگر چاپگر شما بعد از چند بار تميز کردن، همچنان دچار مشکل بود، در کادر محاوره اي Pattern Check روي Exit و سپس روي دکمه Deep Cleaning کليک کنيد.

روي Execute و سپس روي Ok کليک کنيد تا روند تميز کردن به صورت گسترده‌تري آغاز شود، البته به خاطر داشته باشيد که اين کار جوهر بيشتري مصرف خواهد کرد.

بعد از پايان اين کار، مجدداً هدها را بررسي کرده و يا يک صفحه آزمايشي ديگر را چاپ کنيد و ببينيد که آيا مشکلات برطرف شده‌اند يا خير. معمولاً يک بار اجراي پاک‌سازي گسترده براي رفع مشکل هدهاي چاپ کافي است، اما گاهي اوقات نيز به دوبار اجراي آن نياز خواهيد داشت.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: مقالات كامپيوتري   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالخميس مارس 05, 2009 9:31 am

مرور قسمت اول

در این قسمت به ادامه بررسی هدها و نیز نحوه تمییز کردن غلتک‌ها می‌پردازیم. بدیهی است که با اعمال این نکات، چاپگر شما عمر بیشتری خواهد داشت.
قدم پنجم

پس از پاک‌سازی اساسی و بررسی هدهای چاپ، دیگر مطمئن باشید که آنها به درستی تراز شده‌اند. در زبانه Maintenance از کادر محاوره‌ای Print Properties، روی دکمه Print Head Alignment کلیک کرده و بعد از حصول اطمینان از اینکه در چاپگر کاغذ وجود دارد، روی OK کلیک کنید. وقتی چاپ انجام شد، روی Ok کلیک کرده و با فرض اینکه عملیات چاپ به خوبی انجام شده است، برای ادامه روی دکمه Yes کلیک کنید. اگر چیزی چاپ نشد، پاک‌سازی مجدد لازم است و یا باید کارتریج جوهر را تعویض کنید.


print head alignment
قدم ششم

صفحه چاپ شده را در مقابل‌تان گذاشته و با تصویر نمایش داده شده مقایسه کنید تا از یکسان بودن آنها با یکدیگر مطمئن شوید. از دکمه فلش‌دار برای مشخص کردن بهترین کادر چاپ شده در ستون A استفاده کنید (فقط عددی بین 3- و 7 را انتخاب کنید) و این کار را برای ستون های B تا E ادامه دهید. همین کار را برای ستون های F تا K نیز انجام دهید. اکثر چاپگرها به همین کار را برای ستون های F تا K نیز انجام دهید. اکثر چاپگرها به همین صورت عمل می‌کنند، اما برخی از آنها این کار را به صورت خودکار انجام می‌دهند.اگر مطمئن نیستید که چاپگرتان خودکار است یا خیر، دفترچه راهنمای آن را بررسی کنید. روی OK دابل کلیک کنید.


قدم هفتم

در یک چاپگر این تنها هدها نیستند که نیاز به تمیز کردن دارند، بلکه گاهی اوقات خروجی چاپگر ممکن است به دلیل بروز مشکل در غلتک مخزن کاغذ و یا کثیف بودن صفحه زیرین، دچار مشکل شود. روی دکمه Bottom Plate Cleaning کلیک کرده و به دستورالعمل‌ها شامل برداشتن یک ورق کاغذ، تا کردن آن به صورت نصفه و مجدداً باز کردن آن به نحوی که چروک شود و قرا دادن آن در مخزن چاپگر می‌شود. دروی دکمه Execute کلیک کنید، با این کار کاغذ به آرامی داخل چاپگر رفته و جوهرهای اضافه که روی هم انباشته شده‌اند را تمیز خواهد کرد. وقتی این کار به اتمام رسید، روی OK کلیک کنید.


printer
قدم هشتم

پاک کردن غلتک‌های چاپگر یک فرآیند دو مرحله‌ای است. کار را با برداشتن تمام کاغذها از داخل مخزن آغاز کرده و سپس روی دکمه Roller Cleaning و پس از آن روی دکمه OK کلیک کنید. غلتک‌های چاپگر برای مدت کوتاهی به عقب و جلو خواهند چرخید و هنگامی که ایستادند، باید روی دکمه OK در صفحه نمایش کلیک کنید. هنگامی که پیام ظاهر شد، سه ورق کاغذ در چاپگر قرار داده و روی OK کلیک کنید. وقتی تمام کاغذها وارد چاپگر شدند، دو پیغامی که پشت سر هم ظاهر می‌شوند را تائید کنید تا کار تمیز کردن غلتک‌ها به پایان برسد. برخی از چاپگرها گزینه‌ای برای غلتک و صفحه زیرین ندارند اگر این حالت برای شما وجود دارد. می‌توانید به قدم بعدی بروید.


قدم نهم

در زمان چاپ اسنادی که بیش از دو صفحه هستند، صفحات چاپ شده ممکن است به دلیل خشک نشدن جوهر موجود روی آنها، هنگامی که هنوز در چاپگر قرار دارند و افتادن صفحات دیگر روی آنها خراب شوند. این مسئله ممکن است موجب نشت جوهر به پشت صفحه و یا لکدار شدن خروجی شود. بسیاری از چاپگرها گزینه‌ای برای اضافه کردن زمان خشک شدن جوهر روی صفحات دارند. در نرم افزار مربوط به چاپگر Canon، این کار با کلیک روی دکمه Custom Settings قابل انجام است. نوار لغزنده را برای افزایش زمان خشک شدن جوهر، به سمت راست برده، روی دکمه Send و سپس دکمه OK به منظور ذخیره سازی تنظیمات کلیک کنید.[url][/url]
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: آداب استفاده از لپ تاپ   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالأربعاء مارس 11, 2009 10:18 am

كامپیوتر‌های لپ‌تاپ همانند كاغذ و قلم جزیی از نشست‌های علمی و همایش‌های اقتصادی شده‌اند. امّا آداب و قواعد استفاده از لپ‌تاپ‌ها اغلب نادیده گرفته می‌شوند. بنابراین در این‌جا هفت توصیه‌ی تجربی را به شما ارایه می‌دهیم تا حضور لپ‌تاپ‌ها در نشست‌ها و همایش‌ها به جای آن‌كه آزار دهنده و مزاحم شركت‌كنندگان باشند، به برگزاری بهتر آن همایش‌ها كمك كنند...
آداب استفاده از لپ تاپ
آداب استفاده از لپ تاپ
۱) مطمئن شوید همراه داشتن لپ‌تاپ منعی ندارد.

بسیاری از افراد، بهره‌وری كامپیوترها در نشت‌های علمی را دست‌كم می‌گیرند، و این صرف نظر از آن است كه كامپیوتر‌ها بخشی از ارائه‌ی سخنرانی باشند یا وسیله‌ای برای ضبط مراسم. امّا گاهی لازم است كسانی را كه از لپ‌تاپ خود برای كار دیگری غیر از مباحث مربوط به همایش استفاده می‌كنند، منع نمایید.
در واقع برگزاری یك همایش علمی خوب در حالی كه لپ‌تاپ‌ها حاضرین را از هم جدا كرده، غیر ممكن می‌نماید. بنابراین بهتر است شركت‌‌كنندگان در چنین همایش‌هایی لپ‌تاپ‌های خود را به همراه نیاورند، مگر آن‌كه دلیل معقولی برای همراه آوردن آن داشته باشند. (البته، این غیر از آن مواردی است كه لازم است شركت كنندگان همایش حتماً لپ‌تاپ‌های خود را به همراه داشته باشند.)
۲) وظایف لپ‌تاپ را به دیگران محول كنید.

باز هم تكرار می‌كنیم كه لپ‌تاپ‌ها می‌توانند جزء لاینفك یك همایش علمی باشند. اگر لازم است كامپیوتری به برگزاری همایش كمك كند، بهتر است یك نفر را مأمور آن نمایید. اگر قرار است یادداشتی برداشته شود، همان یك نفر می‌تواند این كار را انجام داده، و سپس در پایان همایش آن‌ها را در اختیار سایر شركت كنندگان نیز قرار دهد.
به همین قیاس، اگر ارایه‌ی سخنرانی همراه با نمایش نمودار و عكس باشد، واقعاً هیچ لزومی ندارد كه از بیش از یك كامپیوتر استفاده كنید.
وقتی یك نفر را رسماً مأمور ضبط مراسم می‌كنید، همان یك نفر به این كار مشغول می‌شود و در نتیجه دیگران می‌توانند حواس خود را كاملاً معطوف به سخنرانی كنند. قانون نانوشته‌ای كه در این مورد وجود دارد می‌گوید:“ اگر لازم است رو در رو حرف بزنید، لپ‌تاپ‌ها را كنار بگذارید!”
۳) خود را آماده كنید تا توضیح دهید چرا با خودتان لپ‌تاپ آورده‌اید.

برگزاری یك همایش علمی خودمانی و نبودن منعی برای حضور لپ‌تاپ‌ها به این معنی نیست كه آداب چنین همایش‌هایی را زیر پا بگذارید. اگر كامپیوتر‌تان را به یك نشست ببرید، مؤدبانه‌تر آن است كه به مسؤول برگزاری آن نشست بگویید كه چرا كامپیوتر خود را همراه آورده‌اید. آیا كامپیوترتان را آورده‌اید كه مراسم را ضبط كند یا در هنگام ارایه‌ی سخنرانی به نمایش داده‌های آماری كمك نماید؟ اگر كسی صرفاً كامپیوتر لپ‌تاپ خود را همراه بیاورد، بدون آن‌كه منظور خاصی از آن داشته باشد، ممكن است فكر كنند عقده‌ای است و می‌خواهد فقط پُز بدهد.
آداب استفاده از لپ تاپ
آداب استفاده از لپ تاپ
۴) كمی ملاحظه داشته باشید!

صرف آن‌كه یك لپ‌تاپ جلوی خود گذاشته‌اید، الزاماً به این معنی نیست كه مدام باید از آن استفاده كنید. حتا اگر مشغول یادداشت برداری هم باشید، اما سرتان را هیچ وقت از كامپیوترتان بلند نكنید، هم به سخنران بی‌احترامی كرده‌اید و هم به كسانی كه در اطراف شما نشسته‌اند (لازم به گفتن نیست كه بعضی‌ها آن‌قدر سرشان را با لپ‌تاپ خود گرم می‌كنند كه مجبور می‌شوند در پایان مراسم از این و آن بپرسند كه چه گذشته است!)
در كارتان اعتدال داشته باشید. از كامپیوترتان استفاده كنید امّا به مباحث و سخنرانی هم توجه نمایید. شخصی كه در حال ایراد سخنرانی است، وقتی كسی را می‌بیند كه سرش پایین است و در حال زدن كلیدهاست، حالش گرفته می‌شود. وقتی چشم در چشم سخنران نمی‌اندازید، و فكرتان را مشغول لپ‌تاپ‌تان می‌كنید، خود به خود حواس‌تان پرت شده و سرنخ مطالب را از دست خواهید داد.
۵) سر و صدای لپ‌تاپ‌تان را در نیاورید.

یك نكته‌ی اخلاقی دیگر:
با كامپیوتر خود همان‌طور رفتار كنید كه با گوشی همراه خود در سالن سینما و یا تئاتر می‌كنید. اگر تصمیم دارید كه كامپیوتر خود را همراه ببرید، چند دقیقه از وقت خود را صرف از كارانداختن سرو صدا‌های آن بكنید؛ چرا كه ممكن است حواس دیگران را پرت كرده و موجب مزاحمت آن‌ها شود.
۶) روزه‌ی شك دار نگیرید!

دوستی نقل می‌كرد كه در یكی از همایش‌های برگزار‌شده در فرنگ، از همه‌ی شركت‌كنندگان خواستند كه لپ‌تاپ‌های خود را همراه نیاورند. به محض اعلام این درخواست، همه سر به شورش برداشتند! منظور این نیست كه به دوران گچ و تخته و چرتكه بازگردیم، بلكه منظورمان آن است كه بگوییم آیه از آسمان نازل نشده كه حتماً باید در همایش‌ها لپ‌تاپ‌مان را با خود ببریم. اگر فكر می‌كنید وجود لپ‌تاپ‌ها بیش از آن كه كمك‌كننده باشند، مانع می‌تراشند، بهتر است كلاً آن‌ها را از ورود به همایش منع كنید. یك بار امتحان كنید و ببینید آیا بهره‌وری و تأثیر آن همایش بیش‌تر می‌شود یا نه.
۷) بروید همایش‌تان را درست كنید!

اگر تشخیص دادید كه مشكلات همایش ناشی از لپ‌تاپ‌هاست- بی‌توجهی، بحث‌های نامربوط و امثالهم- ممكن است تقصیر خودِ این كامپیوتر‌ها نباشد. به جای آن، نگاهی به سازو كار همایشِ خود بیندازید. شاید معلوم شود كه استفاده‌ی غلط از لپ‌تاپ صرفاً ناشی از یك مشكل بزرگ‌تر است.
در بسیاری از همایش‌ها، یك سری مشكلات ساختاری وجود دارد- كه منجر به استفاده از لپ‌تاپ‌ها در آن‌ها می‌گردد. گاهی اوقات سازمان‌ها برحسب عادت و نه نیاز به برگزاری همایش‌های آن‌چنانی اقدام می‌كنند. اگر همایش خوب برنامه‌ریزی شده باشد و خوب هم برگزار گردد، احتمال آن‌كه شركت‌كنندگان‌اش بخواهند با یك دست چند هندوانه بردارند، خیلی بعید خواهد بود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ارتباط Visual Basic با پورت موازي :   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:42 am

رتباط Visual Basic با پورت موازي :
Microsoft Visual Basic6 را از آن جهت انتخاب كرديم كه يادگيري آن نسبت به باقي نرم افزارهاي برنامه نويسي ساده ترو همچنين در بين كاربران عمومي تر مي باشد . ضمنا بحث هاي پيچيده سخت افزاري را نيز ندارد .
اما Visual Basic از انجايي كه سطح بالاست . قدرت ارتباط با سخت افزار كامپيوتر را مانند زبانهاي برنامه نويسي C و مخصوصا اسمبلي را ندارد . هرچند QBasic اين قابليت را دارد !!!
اما اين نقطه ضعف اين نرم افزار نيست بلكه اين برنامه با استفاده از Dynamic Linked Library يا DLL ها ميتواند اين نقصان را برطرف كند .
بنابراين براي ارتباط با پورت موازي يا هر قطعه سخت افزاري شما ميتوانيد با زبان برنامه نويسي ديگري برنامه اي بصورت DLL بنويسيد و انرا وارد VB كنيد .
بنابراين براي نوشتن اين قفل به يك فايل Dll نياز داريم تا بتوانيم با قفل ارتباط برقرار كنيم . اين فايل را مي توانيد به راحتي با جستجوي iodll در اينترنت به صورت رايگان دانلود كنيد .
پس از دانلود فايل io.dll آن را در شاخه سيستم خود كپي كنيد :
%systemroot%\system32


براي استفاده از فايل در پروژه بايد انرا در بخش module استفاده كنيد تا براي كل پروژه قابل تعريف شده باشد . ( براي اضافه كردن ماژول به پروژه روي نام پروژه در پنجره project كليك راست كنيد و گزينه add module را انتخاب كنيد . )
بنابراين در ماژول يك كد زير را وارد كنيد :

Public Declare Sub PortOut Lib "io.dll" (ByVal Port As Integer, ByVal value As Byte)
Public Declare Function PortIn Lib "io.dll" (ByVal Port As Integer) As Byte
دكلريشن اولي براي ساب پراسيجر portout ‌ ميباشد . كه دو ارگومان دارد اولي ادرس پورت است بصورت int كه ادرس انرا بايد از systeminfo يا از device manager پيدا كنيد . اما بيشتر در اكثر كامپيوتر ها ادرسهاي 378H براي بخش خروجي پورت پرينتر LPT1 و ادرس 379H براي ورودي مي باشد .
كه براي استفاده انها در portout برنامه ما بايد انها رابه دسيمال تبديل كنيد يعني بترتيب 888 ، 889 در اين قسمت مقدار 888 را ميفرستيد . پس آدرس پورت موازي ما طبق استاندارد گفته شده براي قسمت خروجي 888 مي باشد . اما آرگومان دوم PortOut مقداريست كه به خروجي مي فرستيد . اين مقدار همانطور كه قبلا هم گفتيم مي تواند بين 0 تا 255 باشد . ما بدلخواه عدد 0 را مي فرستيم .
در تابع PortIn ادرس پورت ورودي را وارد ميكنيد 889 . اين تابع مقدار خوانده شده از پين هاي ورودي را بر مي گرداند .
همانطور كه گفتيم ما در قفلمان پين شماره 2 را به پين شماره 15 توسط تنها يك رشته متصل مي كنيم. آنگاه عدد دلخواهمان كه 0 بود را به خروجي مي فرستيم . حال بايد ببينيم در ورودي چه مقداري خوانده مي شود .
از يك برنامه كمكي براي خواندن مقدار ورودي استفاده مي كنيم بنابراين برنامه ديگري موقتا مي نويسيم و در آن با تعريف ماژول گفته شده مقدار ورودي را چاپ مي كنيم . تا بدانيم در برنامه اصلي كه قرار است قفل براي آن باشد چه مقداري خوانده شود .
يك دكمه در فرم برنامه موقتتان قرار دهيد و در كد دكمه كد زير را وارد كنيد :

Call PortOut(888,0)
lckTemp = PortIn(889)
label1.text = lckTemp

در label1 كه در فرم برنامه تان قرار داده ايد مقدار خوانده شده چاپ مي شود . كه در مثال ما عدد 119 خوانده مي شود .
حال كه مقدار ورودي را مي دانيم شروع به نوشتن برنامه اصلي مي كنيم .

نحوه عملكرد برنامه در ارتباط با قفل :
قرار بر اين است كه برنامه به شرطي اجرا شود كه اين قفل ساده ما (يك رشته سيم گفته شده ) به پورت متصل باشد بنابراين مداما در طول اجراي برنامه بايد مقدار ورودي پورت موازي را با عددي كه در برنامه فوق بدست آورديم چك كنيم . عدد بدست آمده در برنامه گفته شده مقدار 119 بود .
در ويژوال بيسيك كنترلي به نام تايمر ميتواند بصورت مداوم عمليات مورد نظر شما را تكرار كند . عمليات مورد نظر ما خواندن مقدار پورت موازي و چك كردن مقدار آن با مقدار مورد نظرمان كه 119 مي باشد است . در صورتيكه اين مقدار خوانده نشود برنامه بايد از كار بيفتد يا حداقل با پيغامي به كاربر بگويد كه قفل را سر جايش قرار دهيد .
حال مي خواهيم توسط يك تايمر هميشه اين مقدار ورودي را چك كنيم . بمحض اينكه اين مقدار تغيير كند يا از بين برود ( قفل از جايش در بيايد )‌ برنامه بحالت معلق در بيايد و درخواست قفل كند .
كد تايمر شما مي تواند به اين صورت باشد :
Private Sub lcktmr_Timer()
Dim lckTemp As Integer
Call PortOut(888, 0)
lckTemp = PortIn(889)
If lckTemp <> 119 Then
Call MsgBox("Insert Hardware-Lock in Parallel Port" _
, vbOKCancel, "Warning...")
End
End If
تشريح كد :
Call PortOut(888, 0)
lckTemp = PortIn(889)

در اين خط عدد 0 را به خروجي ارسال كرده ايم كه پينهاي 2 تا 9 را مقدار دهي ميكند .

If lckTemp <> 119 Then

در اينجاست كه بودن يا نبودن قفل مشخص ميشود . چون مقدار 0 را ارسال كرده ايم انتظار داريم مقدار 119 خوانده شود وگرنه قفل يا خراب است يا نيست . بنابراين مقدار خوانده شده در lckTemp چك ميشود كه مخالف 119 است .

Call MsgBox("Insert Hardware-Lock in Parallel Port" _
, vbOKCancel, "Warning...")
End

پس بعد از دادن اخطار از برنامه خارج مي شود .


همانطور كه مشاهده كرديد به همين راحتي مي توانيد يك قفل سخت افزاري طراحي كنيد . اما خوب قفل هاي سخت افزاري موجود در بازار هم درست است كه از اين منطق استفاده مي كنند . اما بهرحال با استفاده از چيپ هايي كه در پشت قفل قرار مي دهند روند كار را پيچيده تر مي كنند .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ساختن پروژه در Microsoft Visual C++ 6   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:44 am

س از باز كردن Microsoft Visual C++ 6 پنجره tips را ببنديد و از منوي file گزينه new را انتخاب كنيد .
پس از باز شدن پنجره new اگر در زبانه projects نيستيد به آن زبانه برويد ( بصورت پيشفرض در اين زبانه بايد باشيد ) .
آنگاه گزينه MFC AppWizard(exe) را انتخاب كنيد . سمت راست همين پنجره در project name نام پروژه مورد نظر را بنويسيد . مثلا parsx .
دكمه ok را بزنيد . آنگاه پنجره Appwizard مقابل شما باز مي شود . اين ويزارد ازشما اطلاعاتي راجع به پروژه اي كه مي خواهيد بسازيد مي گيرد .
1. در مرحله اول از Appwizard گزينه Dialog-based را انتخاب كنيد و دكمه next ‌ را بزنيد .
2. در اين مرحله گزينه هاي اضافي همچون ActiveX controls ‌ را برداريد . در پايينترين قسمت مي توانيد يك عنوان براي پروژه تان در نظر بگيريد . مثلا In the name of Allah . سپس دكمه next را بزنيد تا به مرحله بعد برويم .
3. در اين مرحله كاري به گزينه ها نداشته باشيد و دكمه next را بزنيد .
4. در اين مرحله كه مرحله پاياني مي باشد . دكمه finish را بزنيد كه بعد از زدن اين دكمه منوي ديگري در مورد پروژه شما اطلاعاتي مي دهد كه با زدن دكمه ok پروژه شما درست مي شود .
حال از منوي build گزينه build parsx.exe ‌را انتخاب كنيد .
پس از ساخت پروژه براي اجراي آن از منوي build گزينه execute parsx.exe را انتخاب كنيد .
فرم باز شده در مقابل شما پروژه شماست با زدن هر يك از دكمه هاي ok يا cancel ‌ مي توانيد از برنامه خارج شويد .
براي تغيير خواص كنترلها كه در اين پروژه دكمه ها و يك Textbox وجود دارد مي توانيد با كليك راست بروي آنها و انتخاب گزينه properties خواص آنها را تغيير دهيد .
براي تعويض عمليات دكمه ok ‌ روي آن كليك راست كنيد و از منوي باز شده گزينه ClassWizard ‌ را انتخاب كنيد .
در پنجره باز شده MFC ClassWizard سمت چپ در ليست Object IDs بايد گزينه IDOK انتخاب شده باشد . درليست سمت راست ليست Messages گزينه BN_CLICKED را انتخاب كنيد .
آنگاه در دكمه هاي سمت راست دكمه Add Function را انتخاب كنيد . با زدن دكمه پنجره اي براي تعيين نام تابع باز مي شود كه مي توانيد نام آن را عوض كنيد يا از همان نام پيشنهادي استفاده كنيد . نام پيشنهادي OnOk مي باشد كه دكمه ok ‌ را مي زنيد . بعد از زدن دكمه در ليست Member Functions گزينه OnOk اضافه و انتخاب شده است .
حال دكمه Edit code ‌ را كه سمت راست پنجره است كليك كنيد .
در پنجره باز شده كد زير قرار دارد :
void CParsxDlg::OnOK()
{
// TODO: Add extra validation here

CDialog::OnOK();
}

جدا از خط توضيح خط CDialog::OnOk() قرار دارد كه با حذف آن و اجراي دوباره پروژه متوجه مي شويد كه عملكرد دكمه ok از كار افتاده است چرا كه قبلا پنجره را مي بست ولي اكنون ديگر كاري انجام نمي دهد .
پس از حذف خط مذكور خط زير را اضافه كنيد :

MessageBox("salam khobi ?");

حال پروژه را اجرا كنيد . با زدن دكمه ok پنجره messagebox باز مي شود .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ا&#1740;جاد &#1740;ک User جد&#1740;د فقط با چند دکمه   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:45 am

ا تايپ خط فرمان زير در خط فرمان Run مي توانيد يك يوزر جديد در كمتر از 5 ثانيه ايجاد كنيد .

دستور مقابل را در Run تايپ كنيد (اين دستور كاربر را ايجاد مي كند): Net Userhamidreza 1234 /add
به همين سادگي.
نام كاربري كه من مثال زدم hamidreza و پسوردش 1234 هستش.

حالا اگه مي خواييد گروهش رو هم مشخص كنيد دستور مقابل را تايپ كنيد: Net User Localgroup Administartor ALI /add
با اين دستور من كاربرم رو به گروه كابران Admin اضافه كردم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: فناور&#1740; اطلاعات و ارتباطات در خدمت ورزش   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:47 am

تب استفاده از نیروهای خورشیدی و انرژی های قابل تجدید روندی است که این روزها در بیشتر شرکت های بزرگ دنبال می شود و دولت ها سعی می کنند با افزایش سرمایه گذاری روی این بخش، ضمن بقای محیط برای آیندگان، هزینه های خود را در استفاده از انرژی کاهش دهند و با ارائه خدمات بهتر و ارزنده تر به مشتریان، سهم بیشتری از بازارهای جهانی را تصاحب کنند.

اگر چه از آغاز جریان استفاده از انرژی های تجدید شدنی یا به عبارت دیگر «انرژی های سبز» مدت زیادی نمی گذرد اما این جریان و فناوری های وابسته به آن طرفداران زیادی دارد و بسیار مورد توجه و استقبال شرکت های بزرگ و کاربران قرار گرفته است. به دنبال افزایش محبوبیت فناوری های سبز در جهان، دولت بریتانیا که میزبان مسابقات المپیک سال ۲۰۱۲ میلادی است اعلام کرده این اتفاق بزرگ را به طور کامل بر پایه «انرژی ها و فناوری های سبز» اجرا خواهد کرد. دولت بریتانیا ادعا می کند «مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن» سبزترین اتفاق ورزشی در تاریخ خواهد بود و فناوری ارتباطات و اطلاعات نقش عمده و اساسی در اجرای آن برعهده خواهد داشت.

«گری پنل» مدیر اطلاعات کمیته سازماندهی بازی های المپیک و پارالمپیک لندن (LOCOG) و مدیر خدمات IT شرکت Atos Origin که در جریان ارائه خدمات فناوری در مسابقات المپیک ۲۰۱۲ حضور دارد، اظهار داشته است که دولت بریتانیا با صرف هزینه های فراوان سبزترین المپیک تاریخ را برگزار می کند.
پنل و شرکت Atos Origin به تازگی برخی فناوری های سبز و سازگار با محیط زیست مانند سرورهای مجازی که بر سیستم های مبتنی بر Cloud Computing فعالیت می کنند و می توانند در کنترل هزینه های کمیته سازماندهی المپیک مفید باشند را به نمایش گذاشته است.
«مایکل هیرون» مدیر هماهنگی مسابقات المپیک ۲۰۱۲ در شرکت Atos Origin معتقد است با کاهش نرم افزارها و سخت افزارها در جریان مسابقات المپیک ۲۰۱۲، بیش از پیش به حفظ و بقای محیط زیست کمک شده و از حجم آسیب های واردشده به محیط کاسته خواهد شد.
شرکت Atos Origin هم اکنون مدیریت کنسرسیوم مراکز ارائه دهنده خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات برای مسابقات المپیک ۲۰۱۲ را بر عهده دارد و با ساخت و راه اندازی زیرساخت های فناوری برای این مسابقات سعی می کند آخرین فناوری های سازگار با محیط زیست را ارائه دهد.
هیرون که مدیر عملیاتی مسابقات المپیک ۲۰۰۸ پکن، مدیر ائتلاف مسابقات المپیک ۲۰۰۴ آتن و مدیر کیفیت مسابقات ورزشی Salt Lake City سال ۲۰۰۲ نیز بوده، در این باره اینطور توضیح می دهد: «ما در تلاشیم تا از حجم سخت افزارها، سیستم های خنک کننده، مصرف انرژی، سیستم های تهویه هوا و تجهیزات وابسته به آن که قرار است برای مسابقات المپیک لندن خریداری شود، بکاهیم.»
«درک وارد» مدیر بازاریابی و ارتباطات استراتژیک بریتانیایی شرکت Atos Origin در این باره می گوید: «ما همواره در تصورات خود بر این اصل استوار بودیم که می توان با استفاده فناوری های تجدیدشدنی و سازگار با محیط زیست یک رویداد بزرگ نظیر مسابقات المپیک را سازماندهی کرد زیرا با تکیه بر این فناوری ها ما خواهیم توانست از حجم نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نیاز برای این مسابقات بکاهیم و در عوض، سیستم های سازگار با محیط زیست را به کار گیریم.»
اینطور که کمیته سازماندهی مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن پیش بینی کرده، در این مسابقات حدود ۹۰۰ سرور، ۱۰۰۰ شبکه کامپیوتری و سیستم های امنیتی وابسته و هشت هزار کامپیوتر به کار گرفته خواهد شد. به گفته هیرون، شرکت Atos نیز در تلاش است پیش از به کارگیری کلیه سخت افزارها، نرم افزارها و ابزارهای مربوط به این مسابقات، به مدت ۲۰ هزار ساعت تمامی آنها را آزمایش کند.
تیم سازماندهی فناوری های مسابقات المپیک با مشکل دیگری نیز مواجه است. شرکت Nortel که از بزرگ ترین تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی و ارتباطی در بریتانیا محسوب می شود و حامی اصلی مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن بود، به دنبال افزایش بحران اقتصادی جهانی و بروز مشکلات مالی فراوان در اواسط ماه ژانویه فرمی را که مربوط به ورشکستگی شرکت ها می شود و۱۱ Chapter نام دارد، پر کرد.
اینطور که «گری پنل» اعلام کرده کمیته LOCOG هم اکنون در حال انجام مذاکرات فراوان با شرکت Nortel است تا دریابد که پرکردن این فرم دقیقاً چه معنایی دارد و چه تاثیراتی را بر مسابقات المپیک برجا خواهد گذاشت. با این وجود، پنل همچنان اصرار دارد که وضعیت بد اقتصادی و فشارهای مالی وارد شده به شرکت مخابراتی Nortel تاثیری بر مسابقات المپیک ۲۰۱۲ برجا نخواهد گذاشت.
پنل در این باره توضیح می دهد: «ما به طور دقیق وضعیت مالی و بحران های اقتصادی به جود آمده را برای کلیه شرکت های حامی خود مورد مطالعه و بررسی قرار می دهیم و این همان توقعی است که همگان از ما دارند. ما در حال حاضر هیچ مشکلی نمی بینیم و صراحتاً اعلام می کنیم وضعیت بد اقتصادی که در ماه های گذشته ایجاد شده، مشکلی را برای مسابقات ۲۰۱۲ لندن به وجود نخواهد آورد.»
مدیر اطلاعات مسابقات المپیک لندن نیز خاطر نشان کرد زیربناها و ساختمان های مربوط به «پارک المپیک» که در لندن دایر می شود، به طور کامل به سرورهای مجازی مرتبط خواهد بود و در آنها ابزارهای IT به عنوان فضای میزبان جهت به اشتراک گذاری خدمات برای افراد حاضر مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن بیش از دوره های پیشین این مسابقه خدمات الکترونیکی و مجازی از راه دور را در اختیار مفسران ورزشی قرار می دهد که طی آن، سیستم اطلاعاتی، نتایج لحظه به لحظه مسابقات، اطلاعات ورزشکاران و سیستم های رسانه ای برای پوشش دهی مسابقات در سراسر دنیا در اختیار مفسران قرار می گیرد. در این مسابقات تنها یک کانال ویژه برای انتشار اخبار المپیک وجود دارد که این مجرای خبری واحد زیر نظر کمیته LOCOG فعالیت می کند. این جریان باعث می شود از سفرهای غیرضروری جلوگیری شده و نسبت به مسابقات المپیک ۲۰۰۸ پکن از کاغذ کمتری استفاده شود. این طور که آمارهای رسمی منتشر شده نشان می دهد، در جریان مسابقات المپیک پکن بیش از ۵۰ میلیون کاغذ توسط چاپگرها به چاپ رسید.
اما با تمام این توضیحات، همچنان کارشناسان در تلاشند تا بهترین سیستم های مجازی را برای این مسابقات به کار گیرند. کمیته AOCOG اعلام کرده است کوچک ترین مشکلی را نیز نخواهد پذیرفت و جلو تمام مشکلات و اختلال های احتمالی در این رویداد را خواهد گرفت.
چندی پیش نیز شرکت بزرگ مخابراتی British Teleom-BT طرح های خود را به عنوان شریک مخابراتی-ارتباطاتی بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن اعلام کرد. «استوارت هیل» نایب رئیس پروژه ۲۰۱۲ London شرکت BT گفت برنامه هایی در دست است تا اهمیت فناوری تلفن همراه در رابطه با تراکنش های متقابل برای تماشاگران و پیگیری کنندگان بازی های ۲۰۱۲ لندن مشخص شود.
به گفته هیل، این غول مخابراتی اینک درحال آماده سازی زیرساخت های مخابراتی است که برای مخابره و ارسال بازی ها مورد نیاز خواهد بود. یکی از مراحل این برنامه ریزی شامل تعیین تمایلات کاربران حول استفاده از موبایل و تعیین سرویس های مورد نیاز تا پیش از پخش آزمایشی شبکه در سال ۲۰۱۰ است.
او در این باره توضیح داد: «ما اینک درحال مذاکره مدیر فناوری اطلاعات کمیته بازی های المپیک لندن هستیم تا نشان دهیم چگونه می توان در راستای پیاده سازی سرویس ها برای پشتیبانی از سیستم های مخابراتی همراه و همچنین ارتقای نحوه تعامل مردم با این بازی ها تلاش کرد.»
سرویس های تلفن همراه که احتمالاً از جانب BT در اختیار مردم قرار خواهند گرفت شامل گزارش مستقیم وقایع، سرویس های نظرسنجی در خصوص ورزشکاران منتخب مردم و همچنین ارتباط با ترمینال هایی خواهد بود که تماشاگران می توانند با استفاده از دستگاه های موبایل خود اقدام به پرداخت و خرید بلیت های الکترونیکی با قابلیت ذخیره روی گوشی های موبایل و چک کردن آن با استفاده از تجهیزات رادیویی مخصوص کنند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: Data Center چ&#1740;ست؟   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:48 am

تا قبل از دهه 90 استفاده از اينترنت براي مردم عادي به سادگي امكان‌پذير نبود، چرا كه استفاده از امكانات اينترنت نياز به دانش خاصي داشت. محيط خط فرماني(Command Line) و ساختار غير گرافيكي اينترنت سبب شده بود كه كاربران عادي علاقه چنداني به استفاده از اينترنت نداشته باشند.
در اوايل دهه 90، پس از به وجود آمدن مفهوم وب در اينترنت (سال 1993 ) و پروتكل HTTP كه به سادگي امكان به اشتراك گذاشتن مستندات در اينترنت را در اختيار كاربران قرار مي‌داد، روز به روز بر تعداد كاربران اينترنت افزوده شد. از سوي ديگر با اضافه شدن كاربران اينترنت، حجم مستندات نيز روز به روز افزايش يافت. مسلماً خطوط سابق اينترنتي و سرورهاي موجود، توانايي جوابگويي به خيل عظيم كاربران را نداشتند.

همچنين با زياد شدن كاربران و بالا رفتن حجم مستندات، و نيز سادگي انتشار اطلاعات در اينترنت، مفاهيم تجاري نيز وارد عرصه اينترنت شدند. شركت‌هاي تجاري نياز به سرورهايي داشتند كه اين امكان را به آنها بدهد كه به سادگي و با سرعت بتوانند اطلاعات خود را در اختيار مشتريان و كاربران خود قرار دهند.

بالطبع اين امكان وجود نداشت كه هر شركت يا سازماني كه قصد راه‌اندازي سايت‌هاي اينترنتي را دارد، خود راساً اقدام به راه‌اندازي سرور خود كند، چرا كه با وجود كاربران زياد اين سايت‌ها و حجم بالاي ترافيك، نياز به اتصال‌هايي با سرعت‌هاي بسيار بالا وجود داشت كه مسلما حتي در صورتي كه اين امكان از لحاظ عملي وجود داشته باشد، هزينه بالايي را مي‌طلبيد.

راه‌حلي كه براي اين مشكل به نظر رسيد، راه‌اندازي مراكز خاصي تحت عنوان Data Center يا مراكز داده‌اي بود. Data Center ها با در اختيار داشتن اتصالات پرسرعت ‌اي به اينترنت، و همچنين در اختيار داشتن سرورهاي قوي و متعدد، امكان راه‌اندازي سرورهاي وب را براي عموم مردم ممكن ساختند.
شركت‌هاي تجاري و مردم مي‌توانستند با اجاره كردن فضاي محدودي در اين سرورها، سايت‌هاي وب خود را معرض ديد عموم قرار دهند. برخي شركت‌هاي بزرگ نيز با توجه به نياز خود، اقدام به اجاره كردن يك سرور در مركز داده‌اي مي‌كردند و آن را از راه دور با ابزارهاي خاص كنترل مي‌كردند.
اكنون با توجه به رشد سريع اينترنت، روز به روز به تعداد Data Center ها اضافه مي‌شود به طوري كه در حال حاضر در اكثر كشورهاي پيشرفته اين مراكز وجود دارند. تمركز اين مراكز بخصوص در كشور امريكا بسيار زياد است. دليل آن ارزان بودن نرخ اتصال به اينترنت و همچنين در دسترس بودن سرعت‌هاي بالا مي‌باشد.

برخي از اين Data Center از طريق خطوط مختلف فيبرنوري، پهناي باندي بيش از 4Gbps را در اختيار دارند و تعداد سرورهاي اين Data Center معمولا بيش از 1000 است كه بر اساس مشخصات به متقاضيان اجاره داده مي‌شود.
پارامترهاي زيادي در قيمت اجاره ماهانه يك سرور تاثيرگذار است كه مي‌توان به سرعت CPU، مقدار حافظه RAM و اندازه Hard Disk ، حداكثر ترافيكي كه ماهانه در اختيار هر سرور قرار مي‌گيرد، سيستم عامل سرور و همچنين سابقه مركز داده‌اي بستگي دارد.

مشخصات يك Data Center
Data Centerهاي متفاوتي در نقاط دنيا وجود دارد كه با توجه به نياز و همچنين شرايط منطقه‌اي طراحي و ساخته شده‌اند. استاندارد خاصي براي يك Data Center وجود ندارد اما در اينجا سعي شده است به برخي از مشخصات عمومي يك مركز داده‌اي اشاره شود. در اختيار داشتن اتصالات مختلف به اينترنت از طريق ISP و ICPهاي مختلف: به طور معمول يك Data Center براي اتصال به اينترنت از چندين اتصال مختلف استفاده مي‌كند تا در صورتي كه هر يك از اتصالات به دليلي از كار افتادند، در سرويس‌دهي مركز وقفه‌اي پيش نيايد. برخي از Data Center معروف با بيش از 12 اتصال مختلف به اينترنت متصلند.

وجود سيستم قدرت پشتيبان:
يكي از مهم‌ترين مسائل در Data Center سرويس‌دهي بدون وقفه به مشتريان مي‌باشد. با توجه به امكان قطع برق به دلايل مختلف همچون حوادث غيرمترقبه يا جنگ، نياز به سيستم برق پشتيبان ضروري است. معمولاً Data Centerهاي بزرگ از UPS هاي مخصوصي استفاده مي‌كنند كه امكان سرويسدهي به بيش از 100 كامپيوتر را دارند. علاوه بر سيستم UPS، ژنراتورهاي قوي نيز در مركز داده‌اي وجود دارد تا در صورت قطع بلندمدت برق، سرويس‌دهي بدون وقفه انجام شود.

وجود سرورهاي متعدد:
هدف اصلي يك Data Center در اختيار گذاشتن سرورهاي وب براي مشتريان است. سرورهاي مورد استفاده با توجه به نياز و امكانات Data Center تعيين مي‌شود. تنها تفاوت مهم، نوع سرورهاي مورد استفاده توسط Data Center است. در Data Center ها از دو نوع سرور استفاده مي‌شود: سرورهاي Rackmount و يا سرورهاي Desktop. با توجه به حجم كم سرورهاي Rackmount اين امكان براي مركز داده‌اي فراهم مي‌شود كه در فضايي كوچك، تعداد زيادي سرور قرار گيرد. اما مسئله مهم در اين نوع سرورها، قيمت بالاي اين سرورها نسبت به سرورهاي Desktop است. علاوه بر اين امكان ارتقاء سرورهاي Rack Mount تنها به مقدار اندك امكان‌پذير است. با توجه به اين موضوع اكثر Data Center از سرورهاي Desktop استفاده مي‌كنند.

مشخصات فيزيكي:
با توجه به اين نكته كه اكثر سرورهاي وب از نوع Desktop هستند، ساختمان‌هاي مراكز داده‌اي اكثرا با سقف‌هاي بلند ساخته مي‌شوند كه علاوه بر تهويه هوا، امكان قرار دادن سرورهاي بيشتر را مي‌دهند. همچنين در تمامي Data Centerها، مسيرهايي براي گذراندن كابل‌هاي شبكه و همچنين كابل‌هاي برق وجود دارد. علاوه بر اينها، وجود سيستم تهويه قوي براي پايين نگاه داشتن دماي سرورها ضروري مي‌باشد. البته مشخصاتي همچون وجود سقف كاذب، كف كاذب و همچنين سيستم اطفاء حريق در برخي موارد توصيه شده است.
مسئله مهم در Data Centerها، امكان استفاده متقاضيان از سرورهاي Data Center مي‌باشد كه در اين بخش به آن مي‌پردازيم.

نحوه در اختيار گرفتن يك سرور وب:
پس از اينكه متقاضي سرور، با شرايط قراردادي كه Data Center مفاد آن را تنظيم كرده موافقت كرد، يك سرور در اختيار وي گذاشته مي‌شود. بسته به نوع قرارداد سرور مي‌تواند تنها شامل سيستم عامل و يا نرم‌افزارهاي كمكي همچون نرم‌افزارهاي FTP و يا Control Panel سايت باشد. در صورتي كه اين نرم‌افزارها بر روي سرور نصب نشده باشد، متقاضي خود بايد اين نرم‌افزارها را نصب كند. متقاضي اكثرا از طريق Remote terminalها و يا نرم‌افزارهاي خاصي مانند PCAnywere سرور خود را از راه دور كنترل مي‌كند. پس از نصب و تنظيمات نرم‌افزاري، سرور آماده سرويسدهي مي‌شود و بر حسب نياز متقاضي استفاده مي‌شود.

نكته قابل توجه، كنترل سرورها توسط متقاضي از راه دور است. با توجه به اين موضوع مسئوليت كليه مسائل و مشكلات سرور از جمله از كار افتادن سرويس‌ها و نرم‌افزارها و يا حملات هكري به عهده متقاضي مي‌باشد.
البته در شرايط خاص و پرداخت مبالغ معين متقاضي مي‌تواند از خدمات Data Center استفاده كند.
هرچند در شرايط بحراني همچون حملات گسترده كه منجر به از كار افتادن تمامي سرورها شود، معمولا Data Center براي سرويسدهي به تمامي سرورها به مشكل برخورد مي‌كنند كه در اين صورت طبق اولويت‌هاي خود اقدام به رفع مشكل مي‌كنند.
آيا امكان راه‌اندازي چنين مركزي در ايران وجود دارد؟ اين سوالي است كه در بخش بعد به آن مي‌پردازم.

ضرورت راه‌اندازي Data Center در ايران
شركت‌هاي ايراني از روش‌هاي متفاوتي براي راه‌اندازي سايت‌هاي خود استفاده مي‌كنند. برخي از امكانات ISP هاي داخلي استفاده مي‌كنند. اين روش عليرغم اين كه امكان پشتيباني مناسبي را براي مدير سايت فراهم مي‌كند، اما از سوي ديگر به دليل پايين بودن پهناي باند ISP هاي ايراني و همچنين نامتقارن بودن اتصالات (پايين‌تر بودن پهناي باند ارسال نسبت به دريافت) و همچنين بالا بودن ترافيك در برخي ساعات خاص، عملا باعث كندشدن سايت مي‌شود.
روش ديگر، استفاده از امكانات شركت‌هاي خارجي است كه به روش‌هاي مختلفي انجام مي‌پذيرد، اين روش‌ها علاوه بر بالا بردن هزينه‌ها، مشكلات خاصي را براي سايت‌هاي ايراني به وجود آورده است كه از مهمترين آنها مي توان به مسائل امنيتي اشاره كرد كه براي مدتي بزرگترين دغدغه مديران سايتهاي ايراني بود.
همه راه‌حل‌هايي كه براي راه‌اندازي سايت‌هاي ايراني مورد بررسي قرار گرفت، داراي مشكلاتي بودند. البته مشكلاتي كه در فصل قبل به آنها پرداختم، تنها مربوط به كاربران ايراني اين سرويس‌ها بود ولي راه‌حل‌هاي قبلي هزينه‌هايي را هم به شركت مخابرات به عنوان بزرگترين ارائه دهنده خدمات اينترنت در ايران وارد مي‌كند كه در بخش‌هاي بعد به آن اشاره مي‌شود.

مزاياي راه‌اندازي Data Center در ايران

پايين آمدن ترافيك Gatewayهاي شركت مخابرات:
در حال حاضر بيش از 30 سرور در كشورهاي غربي (اكثرا كانادا ، امريكا و انگليس) در اجاره شركت‌هاي ايراني قرار دارد. ترافيك ماهانه هر سرور به طور متوسط 400GB مي‌باشد كه در مجموع بيش از 12000GB ترافيك به gateway هاي شبكه Data كشور وارد مي‌كند. با توجه به اين كه اكثر بازديدكنندگان اين سايت‌ها ايراني هستند، در حقيقت كاربر ايراني، براي بازديد سايت ايراني، علاوه بر اين كه باعث بالا رفتن ترافيك در gatewayهاي شركت مخابرات مي‌شود، خود نيز متوسط زمان بيشتري را بايد منتظر بماند.

در يك نمونه‌گيري آماري، تعداد hop ها براي ارتباط با يكي از سرورهاي ايراني واقع در Data Center خارج از كشور، عددي در حدود 26 بوده است.
نكته جالب توجه اين است كه طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كليه ISPها بايد سرويس خود را از شركت مخابرات و يا شركت‌هاي مورد تاييد مخابرات (ICPها ) دريافت كنند كه اين شركت‌ها نيز اكثرا به نوعي به شبكه ديتا متصلند. در نتيجه عملاً تمامي ISP ها به نوعي به شبكه ديتاي كشور متصل هستند.

حال اگر مركز داده‌اي در ايران تاسيس شود، همان طور كه در شكل 2 نشان داده شده است، علاوه بر اينكه عملا هيچ ترافيكي به Gateway هاي ديتا وارد نمي‌شود، متوسط زمان انتظار براي مشاهده صفحات نيز بسيار كمتر خواهد بود.
نكته ديگر اين كه هنگام به وجود آمدن مشكلات پيش‌بيني نشده در gateway هاي اصلي مخابرات (مانند قطع شدن لينك Flag در خرداد ماه امسال) حداقل اين امكان براي كاربران ايراني وجود دارد كه سايت‌هاي فارسي و ايراني را به راحتي مشاهده كنند چرا كه در اين صورت عملاً نيازي به اتصال به شبكه اصلي اينترنت وجود ندارد.

با توجه به ساختار شبكه انتقال داده شركت مخابرات و ديتا، مي‌توان حداكثر تخمين 10 HOP براي رسيدن كاربران ايراني به سايت‌هاي ايراني در نظر گرفت. هر چند در تست‌هايي بر روي سرورهاي وب برخي ISPها كه از خدمات شركت مخابرات استفاده مي‌كردند، به عدد 8 Hop در هر اتصال به دست آمد كه در مقايسه با سرورهاي ايراني واقع در خارج از كشور عدد قابل قبولي است.

استفاده بهينه از امكانات موجود:
شركت مخابرات ايران سرمايه‌گذاري عظيمي در بخش ديتا و اينترنت انجام داده است. خطوط فيبر نوري كه در سراسر تهران و ايران نصب شده است، پهناي باند بالايي را در اختيار گذاشته است.
در تهران، يك حلقه با پهناي باند بيش از 622Mb بين 8 مركز اصلي مخابراتي وجود دارد كه عملاً با چنين پهناي باندي مي‌توان يك مركز داده‌اي با استانداردهاي جهاني را پياده‌سازي كرد. تنها كافي است كه Data Center مورد نظر به يكي از مراكز اصلي اين حلقه متصل شود، كه در نتيجه با هزينه پاييني مي‌توان از امكانات موجود استفاده كرد.

هزينه پايين‌تر:
بيش از 50% هزينه يك سرور اجاره‌اي در مركز داده‌اي در خارج از كشور، مربوط به هزينه پرسنل آن مركز و همچنين اجاره نرم‌افزارهاي نصب شده بر روي سرور مي‌شود. با توجه به پايين بودن دستمزد متخصصان ايراني نسبت به همتاهاي غربي، طبيعتاً هزينه سرور در ايران بسيار پايين‌تر از معادل خارجي خواهد شد.

امنيت بيشتر براي سرورها:
مطمئنا زماني كه سرورهاي ايراني در خاك ايران وجود داشته باشند، مي‌توان از اطلاعات آنها به نحو شايسته‌تري محافظت كرد.
علاوه بر حفاظت اطلاعات عمومي، اطلاعات مخصوص به سرورهاي شركت‌ها و سازمان‌هاي دولتي، نياز به حفاظت ويژه‌اي دارند و در صورتيكه اين سرورها در يك مركز داده‌اي در ايران باشند، قطعاً حفاظت بيشتر نيز از آنها امكان‌پذير خواهد بود.
در زمان بحران‌هاي عمومي مانند حملات هكري و يا مشكلات مشابه، مديران يك مركز داده‌اي ايراني مسلماً مي‌توانند سريع‌تر از مسئولين يك مركز داده‌اي خارجي براي رفع مشكل اقدام نمايند.

مزاياي در اختيار داشتن Data Center در آينده
پس از اجراي كامل پروژه FLAG، ايران از طريق BackBoneهاي پرقدرت به پهناي باند 10Gbps متصل خواهد شد. در اين صورت پهناي باندي كه در اختيار ايران قرار مي‌گيرد، تفاوت چنداني با كشورهاي پيشرفته اروپايي و امريكايي نخواهد داشت. علاوه بر اين و با توجه به موقعيت فيزيكي ايران در منطقه و عنايت به اين نكته كه اكثر كشورهاي منطقه به وسيله فيبرهاي نوري قصد برقراري ارتباط با ايران را دارند، عملاً ايران در آينده به چهارراه ارتباطي خاورميانه، كشورهاي تازه استقلال يافته، پاكستان و افغانستان تبديل خواهد شد.

در صورتي اجراي موفق پروژه راه‌اندازي Data Center در ايران، كشورمان به عنوان اولين كشوري كه در خاورميانه داراي مركز داده‌اي است شناخته مي‌شود. با توجه به استقبال گسترده از اينترنت در خاورميانه و به خصوص كشورهاي عربي و بازار رو به رشد آن، و همچنين كمبود متخصص در اين كشورها و نياز روزافزون شركت‌هاي دولتي و خصوصي اين كشورها به در اختيار داشتن سرورهاي وب و سايت‌هاي اينترنتي، ايران مي‌تواند با هزينه پايين سرورهاي خود، مشتريان بسياري را در منطقه به خود جلب كند. در مرحله بعدي و با توجه به جهاني بودن شبكه Flag، حتي مي‌توان بازار سرورهاي وب كشورهاي اروپايي و امريكايي را با هزينه پاييني كه سرورهاي ايراني خواهند داشت، به دست آورد. اين امرعلاوه بر ايجاد اشتغال و ارزآوري، باعث بالا رفتن سطح دانش فني و عملي ايران در زمينه سرورهاي وب خواهد شد.

پيش از پايان نوشته، ذكر اين نكته را ضروري مي‌دانم كه مهم‌ترين قدم براي اجراي اين طرح، مجاب كردن شركت مخابرات ايران براي در اختيار گذاشتن خطوط فيبر نوري به Data Center است. اين نكته براي شركت مخابرات ايران بايد كاملا مشخص شود كه Data Center نه تنها از امكانات مخابرات براي اتصال به اينترنت استفاده نمي‌كنند، بلكه وجود آن باعث پايين آمدن ترافيك Gatewayهاي اتصالي ديتا به اينترنت خواهد شد كه در نتيجه منجر به كاهش هزينه‌هاي اين شركت در بلندمدت مي‌گردد.

مطالبي كه به عنوان مزاياي راه‌اندازي Data Center در ايران مطرح شد، تنها گوشه‌اي از مزاياي اين طرح بود كه با تحقيقات اندك نگارنده حاصل شده است. همچنين در انتها، اين نكته را قابل ذكر مي‌دانم كه با توجه به هزينه بالاي اين طرح براي راه‌اندازي و همچنين زيربنايي بودن آن، بدون كمك دولت و بانك‌ها و به خصوص مسئولين محترم پروژه ملي تكفا، امكان راه‌اندازي اصولي اين مركز وجود نخواهد داشت. اميدوارم با توجه به اهميت اين طرح، و نيز عزم دولت براي گسترش فناوري اطلاعات در كشور، مسئولين محترم در راه‌اندازي اين پروژه حضوري فعال داشته باشند، چرا كه اين طرح باعث كم شدن فاصله كشورمان با ساير كشورهاي پيشرفته در زمينه فناوري اطلاعات خواهد شد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: جستجو در ا&#1740;نترنت   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:57 am

مروزه موتورهای جستجوی زیادی بر روی شبکه وب فعال هستند که هر یک الگوریتم جستجوی خاص خود را دارد و به نحوی به جستجوی سایتهای موردنظر شما می پردازند. اما یکی از پرکاربردترین و مفیدترین موتورهای جستجو گوگل نام دارد که این روزها جام پیروزی را از دیگر رقبا ربوده است و روز به روز بر تعداد کاربران خود می افزاید. بدون تردید شما هم حداقل برای یکبار گذرتان به www.google.com خورده است و صفحه ساده و در عین حال پرقدرت این جستجوگر را دیده اید. جستجوگری که با پشتیبانی از زبانهای متنوع دنیا کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. و شاید همین پشتیبانی از زبان فارسی است که در میان ایرانیان نیز از اقبال خوبی برخوردار شده است. در این ترفندها می کوشیم تا ضمن آشنایی با نحوه صحیح کار با این جستجوگر کارایی بهره مندی از آنرا نیز بالا ببریم.

برای جستجو نمودن یک موضوع در گوگل کافی است که چند کلمه توصیفی و اصلی موضوع را در نوار مربوطه تایپ نمائید و سپس کلید Enter را فشار دهید و یا اینکه روی دکمة Search که در جلوی نوار جستجو تعبیه شده است کلیک نمائید، تا به لیستی از وب سایتهای مرتبط با موضوع دست یابید.
از آنجائیکه گوگل وب سایتهایی را لیست می کند که «همه» کلمات مورد جستجوی شما در آن باشند لذا بایستی سعی کنید تا در نوار جستجو، کلماتی را وارد کنید که اساسی تر هستند و از وارد کردن کلمات اضافی بپرهیزید تا نتایج جستجو به آنچه که شما می خواهید نزدیکتر باشند.

کلمات اصلی تر را بنویسید

همانگونه که گفته شد برای بهتر نتیجه گرفتن از جستجو لازم است که کلمات اصلی را در نوار جستجو وارد کنید. برای اینکار هر قدر که می توانید، موضوع جستجو را ریزتر و معین تر نمائید. برای مثال بجای آنکه در نوار جستجو تایپ کنید "نقاش" بهتر است که نام نقاش مورد نظرتان را تایپ کنید، مثلاً بنویسید "پیکاسو". یا اینکه بجای "اتومبیل" بهتر است بنویسید "پژو" و یا...
همچنین دقت نمائید تا کلماتی را بکار برید که احتمال وجود توضیحات دربارة آنها بیشتر باشد. مثلاً به جای نوشتن "گذراندن یک شب خوب در تهران" بهتر است تایپ کنید "هتلهای تهران".
از آوردن حروف اضافه خودداری کنید

گوگل بطور پیش فرض فقط سایتهائی را لیست می نماید که تمام کلمات مورد جستجو در آنها باشند. و نیازی نیست که شما بین کلمات جستجو از کلمة پیوند دهندة "و" استفاده نمائید. به خاطر داشته باشید که وارد نمودن چنین کلماتی و کلماتی نظیر در، به، و... بر نتیجه جستجو تاثیر خواهد گذشت. بطور مثال برای جستجو در مورد تعطیلات در شمال بجای تایپ نمودن "گذراندن تعطیلات در شمال" بهتر است تنها بنویسید: "تعطیلات شمال".

خودِ گوگل هم برای بالا بردن کیفیت جستجوها بطور اتوماتیک کلمات معمولی و کاراکترهائی همچون "کجا" و "چطور" را از کلمات مورد جستجو حذف می نماید. چون این گونه کلمات باعث کندی عمل جستجو می شوند و تاثیری هم در بهبود جستجو ندارند و حتی کیفیت نتایج جستجو را کاهش هم می دهند.

حروف بزرگ و کوچک فرق نمی کنند

گوگل نسبت به بزرگی و کوچکی حروف حساس نمی باشد. در حقیقت همه حروفی را که به لاتین در نوار جستجو تایپ می نمائید به حروف کوچک تبدیل خواهند شد. برای مثال نتیجة جستجوی "george washington"، "George Washington" و "gEoRgE WaShInGtOn" یکسان خواهد بود.

جستجوهای طبقه بندی شده

با همه این توضیحات اگر مایلید که نتایج جستجوهای شما دقیق تر و علمی تر باشند بهتر است سری هم به directory.google.com بزنید. در این آدرس فهرستی از سایتهای اینترنتی با توجه به موضوعات آنها موجود می باشد. مثلاً اگر دنبال سایتی در مورد سیاره زحل می گردید، می توانید با رفتن به شاخه Science و زیر شاخه Astronomy به زیر شاخه Saturn دست یابید. همچنین اگر در مورد خودروی Saturn جستجو می کنید می توانید سایتهای مرتبط با آنرا در شاخه Automotive بیابید.


جستجوی پیشرفته

در جلوی نوار جستجوی گوگل گزینه ای با عنوان «جستجوی پیشرفته» یا «Advanced Search» وجود دارد. با کلیک کردن روی این گزینه وارد صفحه ای با همین نام خواهید شد. در این صفحه شما می توانید با اعمال تنظیمات و بکار بردن عملگرهای خاصی دقت جستجویتان را افزایش دهید.

همانگونه که از شکل بالا معلوم است، همه گزینه ها به فارسی می باشند و استفاده از آنها بسیار ساده است و نیازی به توضیح بیشتر ندارد، اما علاوه بر این تنظیمات، گوگل از یک سری عملگرها نیز برای محدود کردن جستجوها بهره می برد. شما بدون رجوع قسمت جستجوی پیشرفته و با دانستن این عملگرها می توانید عمل جستجو را هرچه سریعتر انجام دهید، در زیر به توضیح برخی از این عملگرها می پردازیم.


عملگر +

همانگونه که قبلاً گفتیم گوگل از یک سری کلمات معمولی بصورت خودکار چشم پوشی می کند، ولی در صورتی که شما ضروری می دانید که اینگونه کلمات حتماً مورد جستجو قرار گیرند، می توانید با قرار دادن یک علامت "+" در جلوی آنها مطمئن شوید که در نتایج جستجو حتماً وجود خواهند داشت. (دقت کنید که قبل از کاراکتر "+" یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله، فوراً پس از آن بیاید ) .راه دیگر مقید نمودن گوگل برای جستجوی کلمه ای خاص این است که کلمه مورد نظر را در کوتیشن (" ") قرار دهید. برای مثال اگر بخواهیم دنبال داستان جنگ ستارگان 1 (Star Wars Episode I) را مورد جستجو قرار دهیم، گوگل کلمة I را مورد جستجو قرار نمی دهد مگر آنکه آنرا بصورت Star Wars Episode +I و یا "Star Wars Episode I" بنویسیم.

عملگر -

برخی اوقات ممکن است که شما دنبال کلمه ای بگردید که بیش از یک معنا دارد، برای مثال کلمه «bass» در ماهیگیری به معنای «ماهی خالدار» است و در موسیقی به معنای «صدای بم». برای حل اینگونه مشکلات می توانید از عملگر "-" استفاده کنید، تا گوگل به دنبال سایتهایی بگردد که کلمة بعد از این عملگر در آنها نباشند. (دقت کنید که قبل از کاراکتر "-" یک فاصله (space) وجود داشته باشد ولی کلمه بعدی بدون فاصله، فوراً پس از آن بیاید). مثلاً در مثال فوق می توانید بنویسید :

bass -music

عملگر ~

گاهی ممکن است که شما فقط به دنبال کلمه ای خاص نباشید و بخواهید که به دنبال کلمات مرتبط با آن نیز بگردید. برای این کار از این عملگر استفاده می شود. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «کیفیت غذا» در نتیجه سایتهایی ظاهر خواهند شد که کلمه «کیفیت» و کلمه «غذا» در آنها وجود داشته باشد. و حتی ممکن است که این دو کلمه اصلاً به هم ربط هم نداشته باشند. اما اگر تایپ کنید «~کیفیت ~غذا» دنبال سایتهایی می گردد که درباره کیفیت غذاها نوشته باشند.

عملگر ""

همانگونه که قبلاً نیز گفته شد، برای جستجوی عبارتی خاص بصورت کامل (نه بصورت کلمات جدا از هم) بایستی آن عبارت را در داخل کوتیشن (" ") قرار داد.

عملگر «یا»

گوگل از یای منطقی پشتیبانی میکند. بدین معنا که اگر دنبال کلمه ای خاص «یا» بجای آن کلمه ای دیگر می گردید، می توانید در بین این دو کلمه از «یا» استفاده کنید. برای مثال اگر در کادر جستجو تایپ کنید «تعطیلات در شیراز یا اصفهان» آنگاه گوگل دنبال سایتهایی می گردد که در خصوص تعطیلات در شیراز یا در اصفهان باشند.

عملگر SITE

اگر می خواهید که عمل جستجو در سایت بخصوصی انجام گیرد، می توانید پس از وارد نمودن کلمه مورد نظر عملگر Site: را آورده و پس از آن آدرس سایت را بیاورید. برای مثال برای جستجوی «پذیرش» در سایت دانشگاه استانفورد می توانید بنویسید www.stanford.edu admission site:


عملگر ..

برای اینکه جستجو را محدود به سایتهایی کنید که در آنها اعداد محدودة خاصی وجود داشته باشند، می توانید از این عملگر برای نشان دادن محدودة عددی مورد نظر بهره برید. مثلاً اگر به دنبال DVD Playerهای با قیمت 250 تا 350 دلار می گردید، بایستی اینگونه خواسته تان را بیان کنید

DVD player 250..350$ توجه داشته باشید که بین دو نقطة عملگر هیچ فاصله ای نباشد.

صفحه نتایج جستجو

صفحه نتایج جستجوی گوگل ـ چه به فارسی باشد و چه به انگلیسی ـ را می توان به 16 قسمت تقسیم نمود، که در زیر به شرح مختصر هر یک از آنها می پردازیم:

.1.لینکهای بالایی گوگل نامیده می شوند. با کلیک روی هر گزینه مشخص می کنید که در چه زمینه ای می خواهید جستجو کنید. سایتها، تصاویر، خبرها، گروهها و...

.2. دکمة Search یا جستجو برای شروع عمل جستجو بکار می رود. بجای بکار بردن این دکمه می توانید کلید Enter را فشار دهید.

.3.لینک Advanced Search یا جستجوی پیشرفته شما را به صفحه تنظیمات پیشرفته جستجو می برد.

.4. کادر جستجو نامیده می شود که برای تایپ نمودن کلمات مورد جستجو بکار برده می شود.

.5.لینک Preferences یا تنظیمها شما را به صفحه تنظیمات گوگل می برد تا در آنجا مشخص کنید که می خواهید در هر صفحه نتایج جستجو چه تعداد سایت لیست شود، و یا اینکه زبان مورد استفاده چه زبانی باشد و...

.6. نوار آبی رنگی که مشاهده می نمائید، نوار آمار می باشد که آمار تعداد سایتهایی که یافته شده است و همچنین مدت زمانی که جستجو طول کشیده است را نشان می دهد.

Tip .7. ها توضیحات کوتاهی هستند که شما را برای جستجوی بهتر راهنمائی می کنند.

.8. گوگل دارای منابع اطلاعاتی متنوع و ویژه ای است که بر اساس تجربه جستجوی کاربران مختلف جمع آوری شده اند و اغلب این منابع به جستجوی شما نزدیکتر است و در بالای نتایج جستجوها قرار می گیرند. گوگل برای گرفتن نتیجه بهتر شما را به دیدن منابع اطلاعاتی خودش دعوت می کند. برای مثال در شکل بالا که آدرس مناظر کوهها مورد جستجو قرار گرفته است گوگل کاربر را به دیدن قسمت Local Search خود دعوت می کند تا در آن قسمت به نتایج واقعی تری از آنچه که می خواهد برسد.

.9.در قسمت نتایج جستجو اولین چیزی که می بینید عنوان صفحه ای است که کلمات مورد نظر در آن یافته شده است. گاهی اوقات در این قسمت یک آدرس اینترنتی قرار می گیرد که به معنای آن است که صفحه موردنظر بدون نام می باشد.

.10. پس از عنوان سایت، قسمتهایی از سایت که کلمات شما در آن یافت شده اند، بصورت خلاصه آورده می شود. این متن کوتاه به شما این امکان را می دهد تا قبل از کلیک کردن روی عنوان آن و دیدن محتویات سایت ببینید که آیا این صفحه کاملاً مطابق با خواسته شما می باشد یا نه.

11.. آدرس سایتی که کلمات در آن یافته شده اند، می باشد.

12.. اندازه یا سایز متنی قسمتی از سایت را که متن موردنظر شما در آن یافته شده است را نشان میدهد. در برخی موارد این اندازه دیده نمی شود.

.13. به هر دلیلی اگر با کلیک کردن بر روی عنوان سایت و یا آدرس سایت، قادر نیستید که محتویات آنرا ببینید، می توانید با کلیک کردن بر روی گزینه Cached یا نسخه ذخیره شده، همان سایت را از روی سِروِر گوگل ببینید. (لازم به توضیح است که گوگل قسمتهایی از برخی سایتها را برای دسترسی و جستجوی سریعتر بر روی سِروِر خود ذخیره می نماید. شما با کلیک کردن روی این گزینه می توانید به قسمتهای ذخیره شده روی سرور گوگل دسترسی پیدا کنید.

.14.با کلیک روی گزینه Similar Pages یا صفحات مشابه جستجوگر گوگل شما را به سمت صفحاتی شبیه به صفحه یافته شده راهنمائی می کند.

15.. وقتی که گوگل کلمه مورد نظر شما را در یک سایت در چند صفحه پیدا می کند، ابتدا صفحه ای که به درخواست شما نزدیکترند را می آورد و سپس صفحه دوم را بصورت تو رفته نشان می دهد.

16.. اگر در یک سایت در بیش از دو صفحه کلمات مورد نظر شما یافت شوند، برای دیدن صفحات سوم به بعد بایستی روی این گزینه کلیک نمائید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: بمباران اطلاعات   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:58 am

در سالهای نه چندان دور، محیط دریافت و ارائه اطلاعات محدود به خانواده و احیانا محیط کار می‌شد، پدر خانواده بدو ورود به منزل، اطلاعات لازم را از طریق همسر، فرزندان، مبادله کرده و فردای آن‌روز اطلاعات دریافتی را در محیط کار (در جامعه‌های صنعتی) به دیگران انتقال می‌داد.
در آن روزها سرعت گردش اطلاعات بسیار ضعیف بوده بطوری که حتی خبر درگذشت پادشاهان شاید بعد از گذشت زمان طولانی به اطلاع مردم شهرها و روستاها رسیده و حتی بعضی از مردم از شنیدن چنین اطلاعاتی محروم بودند.
سوال اساسی اینجا است آیا در زمان حاضر چنین سیکل اطلاع‌یابی و اطلاع‌رسانی قابل فرض است؟
تصور کنید کارمندی را که ساعت 8 صبح کارش را در دفتر خود آغاز می‌کند اتاقش دارای کامپیوتری است که متصل به خط اینترنت است و کافی است در قسمت صفحه مربوطه کوچک‌ترین کلمه را تایپ نماید بعد از چند ثانیه هزاران اطلاعات پیرامون کلمه درخواستی ظاهر می‌شود.
مراودات اداری با کارمندان و رد و بدل شدن اطلاعات بوسیله تلفن، فاکس و ایمیل را نیز باید به آن اضافه کرد.
و اما ادامه فرض، فرد در پایان ساعت کاری به منزل بر می‌گردد و در داخل محیط خانواده جدای از ردوبدل شدن اطلاعات با اعضای خانواده، خود را در مقابل وسیله ارتباط جمعی به نام "تلویزیون" قرار می‌دهد که با وسائل جانبی آن و با مشاهده کانال‌های زیاد و متفاوت از کشورهای گوناگون، با تمام جهان ارتباط برقرار می‌کند.
علاوه بر این از تأثیرات و وجود وسائل دیگری چون تلفن همراه، با امکانات خاص خود چون SMS/ MMS/GPRS و روزنامه‌ها و مجلات گوناگون نیز نمی‌توان چشم‌پوشی کرد.
در چنین شرایطی و در دنیای کنونی که به انفجار اطلاعات لقب گرفته و هجمه‌های گوناگون اطلاعات از طریق وسائل مختلف، بر افکار انسانی حمله ورند، انسان چاره‌ای جز انتخاب و گزینش اطلاعات مورد نیاز ندارد.
آری فرصت کم است و اطلاعات زیاد و وسایل ارتباطات جمعی و حتی خصوصی، مردم جامعه را هدف قرارداده و اطلاعات گوناگون را از جنبه‌های مختلف به آنها ارائه می‌دهند.
با این تفاسیر سوال اینجا است.

- روابط عمومی ها با وجود گستردگی و هجمه‌های گوناگون اطلاعات چقدر می‌توانند بر افکار عمومی تأثیر گذار باشند.
- آیا مخاطبین روابط عمومی‌ها خاص هستند یا عام.
- آیا وجود اختراعات سریع و روزانه وسائل الکترونیکی و ارتباطی، کار روابط عمومی‌ها را آسان یا سخت می‌نماید.
- با وجود اینهمه اطلاعات، مخاطبین با پیام ما چطور ارتباط برقرار می‌کنند.
- با وجود فرصت کم مخاطب و گوناگونی اطلاعات دریافتی، چطور می‌توانیم با مخاطب ارتباط برقرار نمائیم.
خلاصه کلام، با وجود "بمباران اطلاعات" توسط رسانه‌های مختلف، و فراوانی پیام‌ها، عقلانی و منطقی به نظر می‌رسد مخاطب تنها اطلاعاتی را دریافت نماید که مفید بوده و در زندگی و کار او تاثیرگزار باشد.
اینجاست که علم روابط عمومی‌ بعنوان "هنر هشتم" در ارائه اطلاعات به "مخاطبین خاص" مطرح می‌شود. اطلاعاتی که می‌بایست دارای ویژگیها و خصوصیاتی باشد که مخاطب را با وجود مشکلات شدید روزمره و با وجود فراوانی اطلاعات گوناگون در زمان کوتاه به خود جلب نماید.
به نظر نگارنده، اطلاعات و پیام‌ها می‌تواند شامل ویژگی‌های زیر باشد:
1- پیام‌هائی انتخاب شود که نیاز اصلی و از دغدغه‌های مخاطب باشد: روابط عمومی‌ها حتی الامکان پیام‌هائی را انتخاب نمایند که مخاطب به آن نیاز اساسی دارد. اگر اطلاعات ارسالی، اطلاعاتی عادی و پیش پا افتاده باشد و سازمان بیشتر برای معرفی نام خود اقدام کرده باشد بعد از گذشت مدت زمانی در ارائه اطلاعات به مخاطبین دچار مشکل اساسی خواهد شد.
2- پیام‌ها خلاصه و کوتاه باشد: با وجود بمباران اطلاعات توسط رسانه‌های مختلف، روابط عمومی‌هایی موفق خواهند بود که پیام‌های ارائه شده خود را کوتاه و مختصر بیان نموده بطوری که مخاطب با نگاه اولیه مفهوم پیام را درک نموده و نیاز به صرف وقت طولانی برای درک پیام نداشته باشد.
3- جذابیت‌های بصری و کلامی در پیام: هر اندازه پیام‌ها دارای جذابیت بصری و کلامی باشد، مخاطب بیشتری را می‌توان به خود جلب نمود، اطلاعاتی که بی‌روح و فاقد ریتم کلامی و بدون جذابیت‌های بصری و هنری باشند، به جائی راه نمی‌برند، و ما را در ارتباط با مخاطب دچار مشکل می‌سازد.
4- پیام‌ها می بایست ساده و قابل فهم باشد: هرچقدر پیام‌ها عاری از کلمات پیچیده، تخصصی و غیر قابل فهم باشد پیام رسان را در رسیدن به مقصود یاری داده و می‌توان در جهت رسیدن به هدف مورد نظر امیدوارتر بود.
5- دقت در انتخاب نوع وسیله انتقال پیام: نوع وسیله انتقال پیام و تاثیرگذار بودن آن بر مخاطب بر کسی پوشیده نیست وسایل و کانال‌هائی باید انتخاب شود که مخاطبین بیشتری را در برگرفته و برای مردم این نوع وسائل جذابیت داشته باشد.
به غیر از موارد فوق، موارد دیگری نیز وجود دارد که ما را در رسیدن به هدفمان یاری می‌دهد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: توربو کش در کارت ها&#1740; گراف&#1740;ک&#1740;   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 4:59 am

یکی از اصطلاحاتی که خیلی زود در بازار گسترش یافت و وسیله ی بازار گرمی فروشندگان کارت گرافیکی شده بود عبارت
turbo cache است.
توربو کش در کارت گرافیکی انویدیا دیده می شود و نشان دهنده ی تغییراتی است که در حافظه انجام شده که البته چندان هم مهم نیست ولی غالبآ طوری بیان می شود که انگار این سازنده ها چه لطف عظیمی در حق کاربران کرده اند..!
با اطمینان می گویم که خیر آنها نتوانستند که حافظه های ارزان قیمت تولید کنند و در نهایت مجبور شدند فناوری نصفه نیمه ی خود را در بوق و کرنا کنند و با روش های تبلیغاتی و بازاریابی آن را یک تحول بزرگ و مثبت نشان دهند.
Ati هم تا این مسئله را دید به دنبال انویدیا راه افتاد و hyper memory را با افتخار به بازار عرضه کرد.
عده ای هم این دو را تشویق کردند...!
البته توربوکش آنقدر ها هم بد نیست....!!
به طور کلی و به زبان ساده توربوکش می شود این که کارت گرافیکی مقداری از حافظه سیستم (RAM ) را به عنوان حافظه گرافیکی استفاده می کند.
توربو کش توسط انویدیا برای کارت های گرافیکی سری 6 ساخته شد و از طریق این فناوری به کارت گرافیکی اجازه داده می شود تا توسط رابط PCIe به حافظه سیستم متصل شده و پردازش های گرافیکی را مستقیمآ در حافظه انجام دهد.
دقیقآ همین جا است که کارایی فدای پیشرفت می شود و توسعه این قطعات در اولویت بالاتری نسبت به راندمان قرار می گیرند و در حقیقت حافظه کارت گرافیکی حافظه سیستم و رابط PCIe در ترکیب با یکدیگر به پردازش و انتقال فریم ها کمک می کنند.
سوالی که در اینجا پیش می آید این است که چرا قبل از این از این فناوری استفاده نمی شد..؟
مسئله این است که توسعه دهندگان سخت افزاری قبل از این هم به فکر استفاده از حافظه سیستم افتاده بودند ولی در آن زمان ابزارهای موجود کافی نبودند و محدودیت های زیادی پیش رو بود تا ابن که بعد از ظهور PCI express این موانع تا حد زیادی بر طرف شد و یکی از مهم ترین اشکالات ظرفیت پهنای باند رابط های AGP قدیمی است که در PCIe های جدید پهنای باند 4 گیگا بایت به صورت دو طرفه قابل استفاده است و امروزه این ظرفیت به مقدارهای بالایی رسیده و پهنای باند 8 گیگا بایت نسبتآ معمول است.
توربوکش می توانست مقدار کارایی کارت را به مقدار زیادی بهبود بخشد ولی به دلیل این که بیشتر اهداف تجاری و کاهش قیمت در عرضه آن مد نظر گرفته شد آن کارایی قول داده شده هم تحت تاثیر قرار گرفته شد و انویدیا با کاهش مقدار حافظه کارت گرافیکی بیشتر به بحث قیمت آن توجه کرد چرا که حافظه گرافیکی گران تر از حافظه های سیستم است....!!!
PCIe تنها رابط بین این دو حافظه است البته بهتر است بگوییم بین حافظه سیستم و پردازنده گرافیکی و بدیهی است که این رابط به تنهایی نمی تواند نقش چندان مهمی داشته باشد در عین حال حافظه گرافیکی کاهش داده شده هم به اندازه قبل کارایی نخواهد داشت و جای خالی قطعه ای در این میان حس می شود که کار مدیریت و توضیع این حافظه ها را انجام دهد.
این قطعه TCM نام دارد که به طور فعال مقدار حافظه مورد نیاز را برای ارائه بهترین کیفیت ممکن تعیین می کند و در این راه از الگوریتم های خاصی برای درک وضعیت حافظه سیستم، حافظه گرافیک و حتی ترافیک روی باند PCIe استفاده می شود.
یکی دیگر از وظایف TCM کاهش مقدار تاخیر ایجاد شده حین انتقال داده است که واژه cache در عبارت turbo cache نیز به همین دلیل است، یعنی داده های مورد نیاز روی کارت گرافیکی ذخیره می شود و حافظه سیستم در اهمیت دوم قرار دارد.
اگر cache در خود کارت گرافیکی باشد و از حافظه کارت برای آن استفاده شود علاوه بر این که حین نقل و انتقال دادها مقدار تاخیر به حداقل می رسد ، حافظه سیستم به طور بهینه تری مصرف می شود با قابلیت انتقال مستقیم به حافظه بر اساس توربوکش، یک پردازنده گرافیکی نیازی به حجم بالایی از حافظه ندارد بنابراین کارت های گرافیکی با قیمت پائین تری ساخته می شوند.
با این تعاریف یک کارت گرافیکی توربوکش 256 مگابایت، فاقد این مقدار حافظه است و در نهایت 32 تا 64 مگابایت حافظه خواهد داشت که این حافظه هم به عنوان بافر قرار داده شده و حافظه اصلی که تصویر و عناصر گرافیکی در آن لود می شوند همان حافظه سیستم است
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: تروجان چ&#1740;ست؟   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 5:01 am

گر اهل گشت و گذار در اینترنت مخصوصا سایتهای امنیتی و یا هکری باشید حتمی با واجه تروجان آشنا هستید. شاید برداشت اکثریت ما از این واجه همان ویروس اینترنتی باشد.

ولی تروجان چیست؟

اگر بخواهیم برای تروجان یک تعریف ساده بیان کنیم میتوانیم بگوییم:

"تروجان یک فایل جاسوسی میباشد که توسط هکر با توجه به نیاز به اطلاعاته قربانی آماده میشود و برای قربانی فرستاده میشود"

با کمی دقت در تعریف تروجان در می یابیم که تروجان هیچ وقت نمیتواند یک ویروس باشد.

هکر با توجه به نیاز های خود به اطلاعات قربانی که میتواند این اطلاعات:پسورد ایمیل یا ایدی قربانی,اشتراک اینترنت(اکانت),نام و پسورد کامپیوتر قربانی و ... میباشد تنظیم میکند.

معمولا تروجانها به دو قسمت تقسیم میشوند:

۱-کلاینت:که تنظیمات را انجام داده و آن را با توجه به نیازهایی که بیان کردیم تنظیم مینمایند

۲-سرور:که بعد از تنظیمات باید این سرور برای قربانی فرستاده شود تا قربانی بعد از دریافت آن را اجرا کند.

با توجه به تحقیقاتی که داشتم میتوانم بگویم هر هکری کار خود را با این نوع کارها شروع میکند.یعنی با تنظیم ترجان,فرستادن تروجان برای قربانی,هک کردن ایدی و اکانت اینترنت و....

در اوایل ورود این نوع جاسوسها به اینترنت فقط کارایی محدودی داشتند.همه کارایی آن نوع تروجانها به فرستادن پسورد یاهو ختم میشد.

با گذشت زمان و علاقه برنامه نویسان به این نوع جاسوس ها کم کم امکانات آن را افزایش دادند تا به امروز.


ولی امکانات یک تروجان امروزی چیست؟

تروجانهای امروزی میتوانم بگویم دیگر رشد کامل خود را تا حد زیادی طی نموده است امکان دارد با ورود یک تروجان به کامپیوتر شما:

۱-فرستاده شدن پسورد ای دی مخصوصا ایدی و پسورد مسنجر شما برای هکر(به ایمیل هکر یا ایدی یا یک اف تی پی مشخص شده توسط هکر)

۲-فرستاده شدن اکانت اینترنت شما برای هکر

۳-فرستاده شدن نام کامپیوتر شما همراه با پسورد ویندوز برای هکر

۴-محدود کردن کارهای شما با کامپیوتر(قفل شدن Task Manager یا Mscoing یا Rigistry و...) کامپیوتر شما توسط هکر

۵-از کار انداختن ویروس کش و فایروال کامپیوتر شما

۶-در اختیار داشتن هارد شما توسط هکر(پاک کردن فایل از کامپیوتر شما و یا اضافه کردن فایل توسط هکر)

بله همه اینها که خوندید امکان دارد.فقط کافیست یک تروجان روی کامپیوتر شما توسط هکر فعال شود.

ولی چگونه امکان دارد که تروجان وارد کامپیوتر ما شود:

۱-در حال چت کردن هستید فرد مقابل برایتان میخواهد عکس خودش یا نرم افزاری را سند کند .شما آن را میگیرید ولی آیا این فایل سالم است.از کجا مطمئن هستید که حاوی تروجان نیست؟

۲-در حال گشت در یک سایت آموزش هک هستید میخواهید یک نرم افزار دانلود کنید از کجا مطمئن هستید که این نرم افزار سالم است؟

۳-برایتان یک ایمیل میاید.ایمیلی که فرستنده آن نامشخص است ایا ایمیل سالم است؟

و...

تروجان ها بر خلاف ویروس ها که فقط شامل چند شکل محدود میشوند دارای اشکال خیلی زیادی هستند.

یک تروجان میتواند خود را به شکلهای: عکس,یک فایل صوتی,یک فایل نقاشی,یک فایل Setup و....

پس میبینید تروجان یک شکل مخصوص ندارد .

چگونه متوجه شویم که در کامپیوتر ما تروجان فعال است:

۱-در صورت از کار افتادن Task Manager و Msconfig

۲-از کار افتادن ویروس کش

۳-تغییر در شکل توپی پسورد در مسنجر ویا سیو نشدن آن

۴-در صورت دیدن علائم مشکوک در مسنجر(باز و بسنه شدن یک پنجره پی ام)

۵-فعال بودن نرم افزار های مشکوک مثل Task Manager و Msconfig

۶-خوانده شدن ایمیل های که ما آنها را قبلا نخوانده ایم در ایمیلمان

ولی ما برای مقابله با این نوع جاسوسها چه کارهایی باید انجام دهیم؟

۱-داشتن یک ویروس کش قوی و به روز

۲-داشتن یک فایروال خوب یا فعال کردن فایروال خود ویندوز(در مقالات بعدی این مبحث پرداخته میشود)

۳-این را بدانید همیشه پسوند عکس ((jpg,gif,.. میباشد و هیچ وقت یک عکس دارای پسوند exe نمیباشد و همیشه اگر فایل(عکس,نوشته و...) را گرفتید که داری پسوند مشکوک بود هرگز باز نکنید

۴-همیشه Task Manager و Msconfig خود را چک کنید اگر چیزی مشکوک دیدید مثل sender.exeبروید و در درایو ویندوز پوشه windows/system۳۲دنباله چنین فایلی باشید که مشکوک بود و آن را پاک کنید

۵-هرگز از کسی که شناخت کافی ندارید فایلی دریافت نکنید

۶-سعی کنید اگر میخواهید نرم افزار دانلود کنید از سایتهای معتبر دانلود کنید.

۷-در صورت مشکوک شدن به وجود تروجان سریع اطلاعات خود را عوض کنید(پسورد ای دی,پسورد ویندوز و...)

۸-سعی کنید ویندوز خود را عوض کنید و درایو ویندوز قبلی را فرمت کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: چ&#1740;پ ست ها و هاب ها   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالجمعة مارس 13, 2009 5:02 am

از سال 1997 ميلادي توليد كنندگان مادربرد روي بهينه سازي چيپ ست ها تمركز زيادي كردند و بيشتر تلاش آنها بر چيپ هاي north bridge كه وظيفه نظارت بر نقل و انتقال اطلاعات به RAM را دارد، بوده است. البته چيپ هاي south bridge هم بهبود يافته اند ولي اين بهبود بيشتر روي افزايش امكانات آنها بوده است.

براي north bridge بيشتر بهينه سازيها بر روي افزايش پهناي باند بين RAM و CPU بوده است. اجازه دهيد به چند مثال بپردازيم.


Bridge يا Hub

در مادربردهاي پنتيوم II باس I/O مستقيماً به كلاك سيستم پيوند خورده است. باس I/O (مثلاً PCI ) با سرعت كلاك 33MHZ كار مي كند كه معمولاً يك سوم يا يك چهارم سرعت كلاك سيستم است.
در اين ساختار (چيپ ست پنتيوم II) باس PCI به چيپ هاي هر دو Bridge متصل است.
در سال 99ــ1998 براي هر دو سيستم AMD و INTEL پيشرفتهايي رخ داد. يك ساختار جديد براساس (MCH) يا مركز كنترل حافظه توليد شده بود (MCH مخفف Memory Controller Hub است) اين سيستم جايگزين north bridge قديمي شده بود. و يك مركز كنترل I/0 جايگزين south bridge شده بود. من در اينجا از نامهايي كه اينتل براي چيپ هاي خود گذاشته است استفاده مي كنم. Via و AMD از نامهاي ديگري استفاده مي كنند. اولين چيپ اينتل با اين ساختار i810 نام داشت.

MCH يك كنترلر است كه بين CPU و RAM و AGP قرار گرفته است كه جريان اطلاعات از و به RAM را كنترل مي كند. اين ساختار جديد دو پيامد داشت.
ــ اول اينكه ارتباط بين دو مركز (hub) بوسيله يك گذرگاه خاص انجام مي شد. (link channel) كه مي توانست پهناي باند بسيار بالايي داشته باشد.
ــ دوم باس PCI كه اين ساختار جديد را داشت. پهناي باند خود را با هيچ چيز ديگري تقسيم نمي كرد.
اين ساختار جديد براي پنتيوم 4 و اتلون استفاده مي شد.

چيپ i875p
در سال 2003 اينتل چيپ ستي ساخت كه هم با پنتيوم 4 و هم dual channel DDR RAM هر كدام با 200mHZ كار مي كرد. اين چيپ بخاطر كارايي بالا بسيار محبوب شد.

چيپ i925
در سال 2004 اينتل چيپ هاي سري 900 را معرفي كرد. كه براي نسل جديد پروسسورهاي پنتيوم 4 و سلرون و سوكت LGA - 775 ساخته شده بود كه PCI Express hub را پشتيباني مي كرد و باس AGP را با DDR2 RAM جايگزين كرده بود.

پهناي باند زياد براي RAM
شايد فكر كنيد پهناي باند RAM بايد با سرعت باس سيستم يكي باشد. اما اينگونه نيست حقيقت اين است كه اگر پهناي باند RAM بيشتر باشد بهتر است چون RAM فقط با CPU در ارتباط نيست، بلكه اطلاعات را مستقيماً به پورتهاي گرافيكي ارسال مي كند و اطلاعات را از پورتهاي I/O دريافت و براي آنها ارسال مي كند. بنابراين RAM به پهناي باند زيادي احتياج دارد. در آينده بايد منتظر چيپهايي باشيم كه RAM هاي سرعت بالا را براي انتقال اطلاعات در اختيار مي گيرند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: انقلاب فناوري در افغانستان   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:15 am

انقلاب فناوری در افغانستان


در زمان سلطه‌طالبان بر افغانستان بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱، ابزار‌هایی نظیر تلویزیون و اینترنت در این کشور ممنوع شده بود، اما این فناوری‌ها از سال ۲۰۰۱ به بعد که حکومت طالبان برچیده شد، با سرعت نجومی در حال گسترش بوده و این امر به پیوستن افغانستان به کشور‌های قرن بیست و یک کمک شایانی می‌کند.
در زمان سلطه‌طالبان بر افغانستان، افغانی‌ها از دسترسی به ابتدایی‌ترین و رایج‌ترین فناوری‌ها نظیر تلویزیون و تلفن همراه محروم بودند و هم‌اکنون نیز که یک دهه از خلع‌‌ید این رژیم می‌گذرد، باوجودی که دسترسی به فناوری‌های مشتری‌مدار (مصرفی) به سرعت و درحد انفجار در حال رشد است؛ اما هنوز هم قشر متوسط افغانستان، استطاعت خرید ابزار‌های رایج در بقیه نقاط جهان را ندارد و هنوز هم استفاده و توسعه فناوری در مناطقی که زیر‌ سلطه‌طالبان است، ممنوع است.
در زمان سلطه‌طالبان بر افغانستان بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱، ابزار‌هایی نظیر تلویزیون و اینترنت در این کشور ممنوع شده بود، اما این فناوری‌ها از سال ۲۰۰۱ به بعد که حکومت طالبان برچیده شد، با سرعت نجومی در حال گسترش بوده و این امر به پیوستن افغانستان به کشور‌های قرن بیست و یک کمک شایانی می‌کند.
ملا‌عبدالسلام ضعیف، سفیر پیشین طالبان در پاکستان و شخصی که پس از آزادی از زندان گوانتانامو در آمریکا با دولت افغانستان توافق صلح را امضا کرد، می‌گوید که وی به iPhone‌اش اعتیاد دارد و از طریق آن به اینترنت متصل می‌شود و حتی حساب بانکی خود را چک می‌کند.
وی می‌افزاید: iPhone یک ابزار ساده برای کاربری است و من عاشق آن هستم. وی معتقد است که iPhone، برای دنیای امروزی یک ابزار ضروری است.
● بر هم زدن چرخه
می‌توان گفت که پذیرفتن فناوری در افغانستان، علاوه بر راحت کردن زندگی برای افغانی‌ها توانسته تا حدودی نیز چرخه جنگ بیر‌حمانه ۳۰ ساله در این کشور را بشکند.
چنانچه مواردی نظیر موسیقی، فیلم تصاویر افراد و بازی‌هایی همچون شطرنج که در زمان سلطه‌ طالبان و رهبری ملامحمد عمر ممنوع اعلام شده بود، هم‌اکنون با یک کلیک در دسترس شهروندان افغانی قرار می‌گیرد و جوانان افغانی با دیدگاه دیگری نسبت به افغان‌های سالخورده‌تر به جهان نگاه می‌کنند. زیرا جوانان از ابزار مدرن ارتباطاتی و اطلاعات نظیر اینترنت و تلفن همراه استفاده می‌کنند.
به گفته شکریا باراکزای، ویراستار سابق یکی از روزنامه‌های افغانستان، جوانان افغانی دیگر در اوج جنگ نیستند و بیش‌تر با افراد دیگر جهان در ارتباطند و این امر نشان‌دهنده لزوم توسعه فناوری در افغانستان است.
● نماد پیشرفت
۸ سال پیش، تنها چند هزار نفر در افغانستان مشترک تلفن همراه بودند که اکثریت آنها را نیز اعضای دولت طالبان تشکیل می‌دادند. اما در حال حاضر بیش از ۸ میلیون افغانی کاربر تلفن همراه هستند و این بدان معناست که از هر چهار نفر افغانی یک نفر موبایل به دست دارد.
جاپ و هوپ شفرد (Jap Hoop Scheffer)، دبیرکل ناتو در سخنرانی در اوایل سال میلادی جاری یعنی زمان براندازی طالبان در افغانستان اعلام کرد که این کشور هم‌اکنون در قرون وسطی قرار دارد. اما وی هم‌اکنون معتقد است که در بخشی از افغانستان که در صلح به سر می‌برد، میزان دسترسی به امکانات آموزشی و خدمات پزشکی آن ۱۰ برابر شده است.
وی می‌گوید: زمانی که تازه ۵ سال از مشترک شدن من در شبکه تلفن همراه ناتو می‌گذشت، جوانی افغانی را دیدم که در کابل iPhone اپل در دست داشت و این نشانه دیگری از پیشرفت در افغانستان است.
امروز پایتخت افغانستان با آسانسور‌های شیشه‌ای و کافی‌شاپ‌های متعدد بیش‌تر شکل و شمایل شهر‌های امروزی را دارد و فروشگاه‌های لوازم الکترونیکی آن مملو از محصولات جدید نظیر پلی‌استیشن، تلویزیون‌های صفحه تخت و iPod است.
به گفته فروشنده یکی از فروشگاه‌های وسایل الکترونیکی، در هر ماه ۴ دستگاه iPhone در این فروشگاه به فروش می‌رسد و قیمت این محصول از یک هزار و ۱۰۰ دلار آمریکایی در ماه گذشته به ۸۰۰ دلار کاهش یافته است.
وی می‌گوید: افغانستان در حال پیشرفت و توسعه است. ۹ سال پیش شهروندان این کشور حتی تلفن همراه را نمی‌شناختند. واقعا نمی‌توان این کشور را با ۹ سال پیش مقایسه کرد.
Roshan، اپراتور پیشگام تلفن همراه در افغانستان بین ماه ژوئن تا فوریه امسال، حدود یک میلیون کاربر جدید به شبکه‌اش اضافه کرده و تعداد کاربران آن از مرز ۳ میلیون گذشته است. این شرکت خدمات بانکداری همراه نیز ارایه می‌کند و کاربران آن می‌توانند از طریق موبایل خود برای دیگران پول ارسال کنند.
● قیمت زیاد فناوری
اما روی دیگر ماجرا را هم باید دید. با توجه به این که میزان درآمد میانگین افغانی‌ها تنها ۸۰۰ دلار است، فروشندگان و صاحبان فروشگاه‌ها بیش‌تر باید شهروندان متمول و خارجی‌ها را مورد هدف قرار ‌دهند. بیش‌تر افغانی‌ها به علت درآمد کم و برخوردار نبودن از امکانات لازم، حتی اسم iPhone را هم تا به حال نشنیده‌اند.
به گفته شهروندان افغانی، قیمت فناوری و ابزار مدرن در این کشور بسیار بالا است. چالش بزرگ مردم این کشور وضعیت نابسامان اقتصادی است در حالی که همه مردم دوست دارند که از ابزار فناوری استفاده کنند.
بسیاری از فروشگاه‌های شهر کابل به خاطر توان اندک مالی مردم، مبادرت به فروش شبه iPhone‌های ژاپنی می‌کنند که از روی مدل اصلی شرکت اپل ساخته شده‌اند.
این‌ گوشی‌ها با وجودی که تمامی قابلیت‌های iPhone اصلی را دارند، تنها ۳۰۰ دلار قیمت دارند. افغانی‌ها علاقه خاصی به این گوشی نشان می‌دهند زیرا با قیمت بسیار مناسب از طریق آن می‌توان به اینترنت هم دسترسی پیدا کرد.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: مقالات كامپيوتري   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:22 am

تاریخ نشان داده است که همواره افراد و گروه هایی بوده اند که از اختراعات و اکتشافات، به زیان بشر استفاده کرده اند. اینترنت نیز به عنوان یک وسیله سریع ارتباطی که امکان انتقال هرگونه پیامی را به بشر می دهد، از سوء استفاده مصون نمانده است.
تاریخ نشان داده است که همواره افراد و گروه هایی بوده اند که از اختراعات و اکتشافات، به زیان بشر استفاده کرده اند. اینترنت نیز به عنوان یک وسیله سریع ارتباطی که امکان انتقال هرگونه پیامی را به بشر می دهد، از سوء استفاده مصون نمانده است. افراد سود جو و تبهکار از قابلیتهای متنوع اینترنت درجهت انحراف افکار مردم و تعدی و تعرض به حقوق آنها، سوء استفاده می کنند. سوء استفاده کنندگان عشرت طلب و هوسران از اینترنت به عنوان یک ابزار در جهت تامین منافع پلیدغیراخلاقی اشان استفاده می کنند و چون اینترنت از خصوصیات ویژه ای از جمله قابلیت دسترسی آسان، توانایی بیشتر مردم برای پرداخت هزینه آن و ناشناس ماندن کاربران، برخوردار است، آنها در رسیدن به اهداف پلید خود با کمترین مانع و محدودیت مواجه هستند.
نوشتار ذیل به در ابتدا به طور مختصر به قابلیت های مفید اینترنت پرداخته است و سپس معضلات استفاده نادرست از اینترنت را مورد بررسی قرار داده و در ادامه به هشدارهایی در خصوص اعتیاد به اینترنت اشاره کرده است.
● روی اول سکه ؛ قابلیت های مفید اینترنت
اینترنت جدیدترین و گسترده ترین شبکه جهانی است که در آن اطلاعات و علوم مختلف برای دانش پژوهان و علاقمندان وجود دارد. اینترنت، پدیده ای با قابلیتهای متنوع است که کارآیی آن، همچنان رو به افزایش است. ازاین نظر، اینترنت درمیان دیگر ساخته های دست بشر بی نظیر است. قابلیتهای فراوان اینترنت باعث نفوذ سریع آن در زندگی فردی و اجتماعی بشر شده است.
اینترنت شبکه جهانی اطلاع رسانی است که منابع متعدد در همه زمینه ها، به آن مرتبط هستند. دانشگاهها، کتابخانه ها، روزنامه ها و بسیاری از مراکز معتبر علمی و تحقیقاتی در اینترنت، پایگاه دارند و اطلاعات بسیاری را وارد این شبکه همگانی می کنند. در واقع اینترنت یک منبع غنی و گسترده اخبار و اطلاعات محسوب می شود که به آسانی در دسترس همگان قرار می گیرد.
اینترنت یک وسیله ارتباطی سریع و پیشرفته است. اینترنت، سیستم پست الکترونیک، انتقال نوشته، عکس و فیلم را در کوتاهترین زمان ممکن فراهم ساخته است و دریافت اخبار و اطلاعات از پایگاههای اینترنتی، بسیار سریع و بدون هزینه است. برهمین اساس، تعداد زیادی از بانکها، خیلی از خدمات پولی و بانکی خود را از طریق این شبکه جهانی انجام می دهند. همچنین دولتها می کوشند با استفاده از مزایای ارتباطی و امکان دسترسی آسان به اینترنت، بسیاری از خدمات خود را از این طریق ارائه دهند. امروزه حتی خرید و فروش کالا نیز با استفاده از شبکه جهانی اینترنت، انجام می شود و برخی از پایگاههای اینترنتی چون ای بای (E-BAY) مخصوص این کار بوجود آمده اند. علاوه براینها، اینترنت، قابلیتهای دیگری نیز دارد که بسیاری از کارها را برای کاربران خود آسان تر و سریعتر کرده است.
● روی دوم سکه؛ رواج مسایل غیراخلاقی در اینترنت
امروزه پایگاههای اینترنتی بسیاری وجود دارند که مطالب، تصاویر و فیلمهای مستهجن ارائه می کنند و اکثر آنها در آمریکا هستند. طبق ارزیابیها، ۸۵ درصد از هرزه نگاری ها و مسائل فساد برانگیز در این کشور، با مدیریت مجرمان سازمان یافته، تولید می شود. اشکال فساد جنسی که در اینترنت به نمایش گذاشته می شود تا چند سال پیش در کثیف ترین اماکن فساد نیز پیدا نمی شد نکته جالب آنست که در گذشته، نمایش دادن تصاویر زنان عریان در مجلات و تلویزیون، مورد اعتراض عمومی قرار می گرفت، چراکه آن را استفاده ابزاری از زنان می دانستند اما اکنون استفاده وسیع ابزاری از زن در اینترنت، واکنش چندانی را بر نمی انگیزد.
در نگاه اول بنظر می رسد که این کاربران اینترنت هستند که به سراغ پایگاههای خلاف اخلاق می روند، اما با کمی دقت درمی یابیم که این پایگاهها هستند که درواقع خواسته ها و اهداف خود را بر کاربران تحمیل می کنند. درموارد متعددی، کاربر برای جستجو درباره یک موضوع، بطور ناخواسته با نمایش یک سایت مستهجن روبرو می شود این تصاویر ضد اخلاقی ناخواسته، نوع دیگری از تهاجم پایگاههای اینترنتی علیه کاربران است. این تصاویر همچنین ازطریق پستهای الکترونیک نیز برای استفاده کنندگان از اینترنت ارسال می شوند. سوء استفاده و استفاده ابزاری از زنان در تجارت سیاه اینترنتی
زنان به عنوان جزء عظیمی از جامعه انسانی، می توانند نقش مفید و موثری در سلامت و سعادت جوامع ایفا کنند و درواقع از مهمترین عوامل توسعه بشمار می روند. لذا احترام به جایگاه انسانی و حفظ کرامت و ارزشمندی آنها امری لازم و ضروری است. اما متاسفانه، تصاویری از زنان و دختران در برخی از آگهی های تبلیغاتی پایگاههای اطلاع رسانی ارائه می شود که شأن آنها را درحد یک ابزار و کالای تجاری کم ارزش پایین می آورد. چنانکه برخی از سایتهای آمریکایی، تصاویر زنانی را با لباسها و یا حرکات تحریک آمیز و با فریبندگی خاص در موقعیتهای مختلف نشان می دهند. به گفته حقوقدانان، این مسئله که در جذب مخاطب به آگهی های الکترونیکی موثر است، به عنوان نمونه ای از نقض حقوق زنان در اینترنت بشمار می رود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: ا&#1740;نترنت؛ سکه ا&#1740; با دو رو&#1740; کاملاً متفاوت   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:23 am

امروزه سوء استفاده از زنان در سایتهای اینترنتی رو به افزایش است. در این رابطه بسیاری از مراکز فساد و فحشاء در دنیا، از راه قاچاق کودکان، نوجوانان و بویژه زنان برای تبلیغ کالا و محصولات خود در اینترنت سود می برند. این مراکز در کشورهایی نظیر آلمان، سوئد، ایتالیا، کشورهای تازه استقلال یافته و اسرائیل، فعالیت های بیشتری از خود نشان داده اند. آنها به تهیه و تولید فیلمها، بازیها و تصاویر مبتذل از زنان و انتشار آن بر روی سایتهای وب اشتغال دارند.
پژوهشگران براین عقیده اند که سایتهای اینترنتی مربوط به زنان و مسایل غیراخلاقی، بسرعت درحال گسترش است و هر هفته صدها نفر به استفاده کنندگان از اینگونه سایتهای اینترنتی افزوده می شوند. همچنین آمارها از درآمد صدها میلیون دلاری کمپانیهای شاغل در این تجارت سیاه اینترنتی خبر می دهند.
برخی از مراکز و شرکتهای فروش کالا یا خدمات در اینترنت، در سایتهای خود، دختران و زنان زیادی را بطور رایگان به عضویت درمی آورند. پس از مدتی، به دلیل تبلیغات این افراد، هزاران نفر دیگر نیز جذب می شوند. در این روند، با عناوین مختلف نظیر انتخاب همسر یا دوست یابی، روابطی ناسالم برقرار می شود که براثر آن، فضای رسانه ای مخربی بوجود می آید. بدیهی است این ترفند، دلار بیشتری را برای سودجویان به ارمغان می آورد.
● در چت روم (اتاق گفت و گو) چه می گذرد؟
هر چند موسسات اینترنتی، بطور مرتب بر رعایت حقوق کاربران تاکید می کنند، اما این مسئله کمتر واقعیت دارد. یکی از مکانهای اینترنتی که در آنها روابط نامشروع به دور از چشم دیگران شکل می گیرد، اتاق گفتگو (چت روم chatroom) است.
موسسات بزرگ اینترنتی، با تولید اتاقهای چت، تعداد زیادی از دختران و زنان کشورهای مختلف جهان را بصورت مکتوب یا صوتی مورد اذیت و آزار کاربران قرار می دهند. معمولا در پایگاههای «چت روم»، در هر ساعت تعداد زیادی تصویر جنسی بر روی صفحه ظاهر می شوند که درصدد جذب کاربران هستند. غارتگران جنسی با استفاده از این پایگاههای اینترنتی، بصورت مخفی و به طرق گوناگون، بدون رعایت حقوق انسانی طرف مقابل، روابط عاشقانه مجازی و هرزه نگاری را گسترش می دهند که ویران کننده بنیانهای اخلاقی جامعه است.
از طرف دیگر، اتاقهای گفتگو به محل امنی برای افراد فرصت طلب و تبهکار تبدیل شده است تا بدون معرفی خود، افراد ناآشنا را فریب دهند و به فساد بکشانند. تاکنون چندین مورد شبکه های مخوف قاچاق انسان، بویژه کودک، کشف شده که قربانیان بی گناه خود را از طریق اینترنت، بویژه اتاقهای گفتگو، گرفتار کرده اند. همچنین اتاقهای گفتگو با وجود آنکه زمینه آشنایی افراد از ملل و نژادهای گوناگون را فراهم می کند، اما درعمل، بسیاری از آشنایی ها در اتاقهای گفتگو به فساد و بی آبرویی و کشیده شدن به راههای خلاف اخلاق منجر شده است. به علاوه، در این اتاقها، کمتر کسی مشخصات واقعی خود را بیان می کند و معمولا هویت اصلی تبهکاران مخفی می ماند.
سیمس (SIMS ) موسس ارتباط زنده در اتاقهای گفتگو در منطقه شیکاگو، خطر روابط دوستانه اینترنتی را چنین گوشزد می کند: روابط عاشقانه اینترنتی بشدت خطرناک است و به رانندگی درحال مستی و یا لغزیدن بر لبه بام یک ساختمان، شبیه است برای چند دقیقه ممکن است جان سالم به در ببرید، اما وقتی مبتلا شوید، با گذشت زمان بیشتر فرو می روید متعاقب ارتباط های این چنینی، زندگی با نشاط و تمام سرمایه خود را از دست می دهید واقعیت نیز همین است، زیرا در اتاقهای گفتگو افراد بسیاری هستند که با تقلب و جعل عنوان خود، دست به کلاهبرداری می زنند و بسیاری را ازطریق اغواگریهای جنسی به بدبختی می کشانند.
● اعتیاد به انحرافات جنسی از طریق اینترنت
برخی محققین تاکید می کنند تعدادی از معتادان به انحرافات جنسی، صرفا به دلیل وجود اینترنت، به مشکلات جنسی آلوده شده اند که یکی از دلایل این موضوع را سهولت دسترسی به اینترنت است؛ اشخاص، در گذشته چنین بی اراده درگیر فعالیتهای منحط جنسی نمی شده اند، چراکه لازمه آن رفت و آمد به اماکن خطرناک و بدنام بوده است اما درحال حاضر در خانه امن خود و به صورت گمنام، درگیر این مسائل می شوند.
● اعتیاد به اینترنت
البته اعتیاد به اینترنت، مختص پایگاههای فساد انگیز نیست، بلکه برخی اشخاص بخاطر مراجعات متعدد و طولانی به پایگاههای گفتگو ( chat rooms )، وبلاگها و یا حتی جستجوهای پراکنده و بی هدف، معتاد به اینترنت خوانده می شوند. هنوز پزشکان و روانپزشکان دراین مورد به توافق نرسیده اند که آیا اعتیاد اینترنتی هم مانند اعتیاد به مواد مخدر، وابستگی فیزیولوژیک ایجاد می کند یا وابستگی روانی؟ اما درمورد عوارض و نشانه های اصلی آن چون گذراندن وقت زیاد با اینترنت، کج خلقی، انزوا و دوری از دیگران و بی تابی به هنگام دوری از کامپیوتر، دیدگاههای کارشناسان به یکدیگر نزدیک است. اعتیاد به اینترنت به اندازه ای زندگی شخصی و اجتماعی فرد مبتلا را دچار اختلال می کند که در کشورهای غربی برای چنین افرادی، درمانگاههایی مخصوص ترک این اعتیاد، بوجود آمده است.
● آثار مخرب استفاده نادرست از اینترنت
یکی از معضلات بزرگ اینترنت، وجود پایگاههایی است که تصاویر مبتذل را نشان می دهد و اعمال خلاف اخلاق را ترویج می کند. این سایتها بدون هیچ محدودیتی در اینترنت در دسترس همگان قرار دارند و متاسفانه روز به روز بر تعدادشان افزوده می شود. از آنجا که استفاده کنندگان از اینترنت از هر قشر و گروه سنی هستند، نوجوانان و حتی کودکان نیز ممکن است وارد پایگاههای اینترنتی فساد انگیز و مستهجن شوند. در مواردی نیز دیده شده است که برخی افراد، بدون توجه به مسئولیتهای خانوادگی، اجتماعی و یا شغلی خود، از اینگونه سایتهای خلاف اخلاق استفاده می کنند. بی شک این عمل، موجب تنش در خانواده و افزایش ناهنجاریهای فردی و اجتماعی می شود و گاه منجر به جدایی و طلاق می گردد. از طرف دیگر، تعدادی از کارمندان به خاطر افراط در استفاده از این سایتها کارآیی آنها کاهش یافته، مورد توبیخ قرار گرفته و یا حتی شغل خود را از دست داده اند. بنابراین استفاده نادرست از اینترنت می تواند باعث سست شدن بنیان خانواده و بیکاری افراد معتاد به اینترنت شود.
بنابراین می توان گفت اعتیاد به مسائل جنسی و برقراری روابط نامشروع از طریق اینترنت، عواقب متعددی به بار آورده است که شاید مهمترین آنها سردی و فروپاشی کانون گرم خانواده ها است پیداست که وقتی زن یا شوهر، متوجه شود همسر او بطور دائم مشغول تماشای تصاویر مبتذل و یا گفتگو با زنان و مردان دیگر است، نمی تواند همسر خلافکار خود را بپذیرد درنتیجه بنیان خانواده سست و لرزان می شود.
امروزه استفاده از پایگاههای اینترنتی خلاف عفت عمومی حتی در ادارات نیز رواج یافته است این معضل در کشورهایی که از اینترنت بیشتر استفاده می کنند، شدیدتر است زیرا وقت زیادی از کارمندان صرف موضوعاتی می شود که نه تنها ربطی به کار آنها ندارد، بلکه باعت تشویش روانی و آشفتگی ذهن آنها و کاهش بازده کاری کارمندان می شود در تحقیقاتی که بر روی ۵۰۰ شرکت در آمریکا انجام شده، مشخص شده است که کارمندان مرد ۶۲ درصد از وقت خود در پشت میزهای کامپیوتر را به سایتهای خلاف جنسی اختصاص می دهند به همین دلیل کارمندان و حتی مدیران بسیاری از کار اخراج شده اند.
● آسیب های روحی و جسمی استفاده بیش از حد از اینترنت
کار بیش از حد با رایانه و اینترنت و بویژه استفاده طولانی مدت از آن، آسیبهای جسمانی چون ضعف بینایی، درد کمر، درد گردن و مچ دست و نیز آسیبهای روحی چون افسردگی و انزوا را در پی دارد.
‌● سخن پایانی:
هر چند اینترنت وسیله ای مفید و ارزشمند است که نقش مهمی در پیشرفت علم و آگاهی مردم دارد اما این وسیله اکنون به محل امنی برای افراد سودجو و فاسدی تبدیل شده است که فواید و مزایای اینترنت را به تدریج تحت الشعاع قرار می دهد امروزه مبارزه ای پیگیر و گسترده با ویروسهای مخرب کامپیوتری انجام می شود، حال آنکه آسیبهای سایتهای مبتذل اینترنتی برای فرد و جامعه بسیار زیانبارتر از این ویروسها است برای نجات این وسیله ارتباطی گسترده و افزایش کارایی آن، لازم است با تدابیری معقول، اینترنت را از آلودگیهای غیراخلاقی و تباه کننده پاک سازیم.
راه چاره این نیست که به طور کلی استفاه از اینترنت را کنار بگذاریم چرا که اینترنت ابزاری موثر و کارآمد برای افزایش آگاهی و دانش بشر است و مزایا و قابلیت های فراوانی در عرصه اطلاع رسانی و رسانه ای دارد، لذا باید با تدابیر مناسب، چاره ای برای جلوگیری از سوء استفاده از اینترنت اندیشیده شود تا از سوءاستفاده از این بزرگراه اطلاع رسانی، جلوگیری شود.
به اعتقاده نگارنده، یکی از راه حل های ممکن برای جلوگیری از سوء استفاده از اینترنت، تصویب قوانینی از سوی کشورهای جهان در خصوص نحوه کاربرد از اینترنت است تا با کمک آن انتشار مسایل غیر اخلاقی و تهدید آمیز در اینترنت ممنوع شود
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: مقالات كامپيوتري   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:28 am

پيش از انتشار اين وصله امنيتي، کاربراني که با اين مشکل مواجه شده بودند و قصد برطرف کردن آن را داشتند، به صورت دستي اين وصله را بارگذاري مي‌کردند و آن را روي کامپيوتر خود نصب مي‌کردند.







همكاران سيستم - شرکت مايکروسافت نخستين وصله امنيتي خود را براي نسخه بتاي سيستم‌عامل Windows 7 عرضه کرد تا حفره موجود روي يکي از پروتکل‌هاي اصلي به‌اشتراک گذاري فايل‌ها را روي نسخه‌هاي پيشين اين سيستم‌عامل مشکلي نداشت، از بين ببرد.
پيش از اين، Windows Update که نخستين سرويس به‌روزرساني مايکروسافت محسوب مي‌شود، عرضه نخستين وصله امنيتي Windows 7 را از زماني که مايکروسافت اقدام به انتشار اين سيستم‌عامل کرد، آغاز کرده بود.
اين وصله امنيتي حفره‌اي را از بين مي‌برد که بر اساس آن چندين ثانيه از هر يک از فايل‌هاي صوتي MP3 ويرايش شده از بين مي‌رفت.
زماني که کاربر به اينترنت متصل مي‌شد، اين حفره باعث مي‌شد تا به صورت خودکار، فايل‌هاي کاربر اصلاح شوند.
مايکروسافت در مطلب مربوط به وصله امنيتي که چند روز پس از اقدام آن براي برطرف کردن مشکلات سرويس‌هاي MSND و TechNet صورت گرفت، اظهار داشت: «اگر اين وصله امنيتي را روي کامپيوتر خود نصب نکنيد، تمام فايل‌هاي MP3 موجود در کامپيوتر که در برنامه Windows Media Player و Windows Media Center شما وجود دارند، ناقص مي‌شوند و بخش‌هايي از آن‌ها از بين مي‌رود».
پيش از انتشار اين وصله امنيتي، کاربراني که با اين مشکل مواجه شده بودند و قصد برطرف کردن آن را داشتند، به صورت دستي اين وصله را بارگذاري مي‌کردند و آن را روي کامپيوتر خود نصب مي‌کردند.
علاوه بر اين، شرکت مايکروسافت توصيه کرده است که کاربران پيش از به‌روز کردن سيستم‌عامل خود از Windows Vista به Windows 7 از تمام فايل‌هاي MP3 خود يک نسخه پشتيبان تهيه کنند و با کليک راست روي هر فايل در قسمت Windows Explorer و رفتن به بخش General tab، گزينه Read-only را براي آن انتخاب کنند. در غير اين صورت، کاربران بايد به‌روزرساني خودکار در سرويس Windows Media Player را غيرفعال کنند.

|
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: مقالات كامپيوتري   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:28 am

نگاه خاتمی و احمدی نژاد به جامعه اطلاعات و عصر ارتباطات


«ورود به جامعه اطلاعات را فرصتی نو برای همه مردم جهان می دانیم» آنگونه که سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات در نشست اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات در ژنو چنین سخنی را گفت. اینکه عصر ارتباطات عصر گفت وگو است و جامعه شبکه ای سامان دهنده نظام شبکه ای، باید چاره ای بیندیشیم که تبادل اطلاعات در جامعه اطلاعاتی به گفت وگو بینجامد و فاصله ها را کم کند.
«ورود به جامعه اطلاعات را فرصتی نو برای همه مردم جهان می دانیم» آنگونه که سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات در نشست اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات در ژنو چنین سخنی را گفت. اینکه عصر ارتباطات عصر گفت وگو است و جامعه شبکه ای سامان دهنده نظام شبکه ای، باید چاره ای بیندیشیم که تبادل اطلاعات در جامعه اطلاعاتی به گفت وگو بینجامد و فاصله ها را کم کند. آیا این سخنان سرآغاز تحولی نو در ساختار جامعه ایران بود؟ آیا دغدغه ذهنی رئیس جمهور سابق موجب شد او از عصر اطلاعات سخن بگوید؟ یا اینکه تحولات جهانی و به تبع آن تاثیرات الزام آور آن برای کشورهای در حال توسعه؟ یا اینکه شناخت جامعه جهانی و پی بردن به این امر که فناوری اطلاعات و ارتباطات ابزار توسعه ای کشور در زمینه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است؟ شاید هم، تمامی این موارد موجب شد ایران در دوران هشت سال ریاست جمهوری محمد خاتمی به عصر اطلاعات ورود پیدا کند حتی اگر بیان تمامی این موارد به گونه ای باشد که بخواهیم کارنامه ای درخشان از فعالیت دولت قبل در زمینه جامعه اطلاعات و ارتباطات ارائه دهیم ولی باید توجه داشت ادامه دادن راه و توسعه دادن آنچه در ابتدا شروع شد در دولت نهم بسیار حائز اهمیت خواهد بود. اگرچه در دولت هشتم که شورای عالی اطلاع رسانی ایجاد شد، ایران حضوری فعال در اجلاس های بین المللی داشت، برنامه چهارم توسعه با رویکرد به دانایی محوری که مهم ترین ابزار آن فناوری اطلاعات و ارتباطات است، نوشته شد، بودجه های قابل توجهی به توسعه کاربری فناوری اطلاعات در کشور اختصاص یافت اما تشکیل شورای عالی فناوری اطلاعات، تشکیل ستاد بصری ۱۳ و تاکید بر تحقق دولت الکترونیکی از اقدامات دولت نهم به حساب می آید هر چند که بی مهری های این دولت قابل توجه بوده و مدیرانش سعی داشتند با ارائه آمارها در زمینه های دیگر سرپوشی بر بی مهری های خود بگذارند.
● تفاوت دو درک از جهان پیش رو
«آیا اکنون که با دگرگونی بزرگی در ارتباطات رو به رو شده ایم و می توانیم به کاهش فاصله ها امیدوار باشیم؟» شکافی که پیش از این، ایران بسته، محدود و البته در حال سازندگی از دوران جنگ و انقلاب با آن مواجه کرده بود؛ شکافی که هر روز با توسعه فناوری ها در کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه مانند هند و مالزی عمیق تر می شد. هادی خانیکی یکی از یاران نزدیک رئیس دولت اصلاحات که ادامه دهنده ایده گفت وگو و همچنین کاربرد آن در عصر اطلاعات است درباره دیدگاه دولت اصلاحات و چگونگی ورود ایران به عصر اطلاعات می گوید: «یکی از اولین ایده ها و رویکردهایی که آقای خاتمی به لحاظ نظری حتی قبل از ریاست جمهوری دنبال می کرد تاکید بر مقوله گفت وگو به طور عام و گفت وگوی فرهنگ ها و تمدن ها به طور خاص بود که نتیجه طبیعی چنین دیدگاهی توجه به جهان جدید و گشودگی افق ها و به تعبیر گادامر «درهم تنیدگی افق ها» است و به طور طبیعی متغیرهایی که امکان گفت وگو را فراهم می کند بنابراین می شود گفت توجه آقای خاتمی در عالم نظر و ورود جنبه های نظری در عالم عمل و اجرا معطوف به عناصری بود که به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری گفت وگو را در این جهان ممکن می کرد. مساله ورود به عصر اطلاعات و ویژگی های آن در این دیدگاه در کانون توجه قرار گرفت. به طور حتم یکی از عواملی که گفت وگو را در این جهان ممکن کرده، افزایش و گسترش ارتباطاتی است که اساساً به گفت وگو منتهی می شود.»
از همین رو از نگاه دولت قبل همه تحولاتی که در حوزه ارتباطات و اطلاعات در حال رخ دادن بود از دیدگاه گفت وگویی یک فرصت به شمار می آمد. همچنین اگر بخواهیم چنین دیدگاهی را در رویکردهای نظری و برنامه های عملی سید محمد خاتمی درک کنیم، می توانیم آن را در برنامه توسعه سوم و به دنبال آن در گام هایی که در نهایت منجر به برنامه چهارم توسعه شد، ببینیم. برنامه ای که بر محور دانایی نوشته شد و این دانایی محوری نیز گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات در همه زمینه ها بود اما دولت خدمتگزار با رویکرد گفت وگو یا دانایی وارد عصر اطلاعات نشد. این دولت صرفاً به دلیل الزام های قانونی در برنامه چهارم به این حوزه ورود پیدا کرد.
● دغدغه های دو رئیس جمهوری درباره بشریت
سال ۸۷ سیدمحمد خاتمی رئیس موسسه بین المللی گفت وگوی تمدن ها در دانشگاه وین باز هم به دغدغه های ذهنی خود در مورد گفت وگو و عصر اطلاعات پرداخت. وی در این سخنرانی اعلام کرد: «جهان پیش روی ما دارای ارتباطی فشرده تر از گذشته و حرکتی شتابزده تر می شود در نتیجه به مبانی و معیارهای مشترک ما برای بهتر زیستن، بیشتر نیاز پیدا می کنیم. جهانی شدن و ورود به عصر اطلاعات را چه فرصتی برای نوع بشر و چه تهدید با ترکیبی از فرصت و تهدید برای او قلمداد کنیم، نیازمند موازینی جهانی در حوزه اخلاق است.» در همین سال محمود احمدی نژاد نیز در دانشگاه کلمبیا به دغدغه ذهنی خود البته نه به عنوان گفت وگو بلکه خدمت به بندگان خدا و مهرورزی اشاره کرد. او گفت: «متاسفانه در جهان امروز قدرتمندان زورگو بسیاری از عالمان و علوم مختلف را در اختیار خویش گرفته اند تا ملت ها را چپاول کنند و همه فرصت ها را در انحصار خود بگیرند.» با شنیدن این سخنان این سوال مطرح می شود که آیا ورود به عصر اطلاعات تحقق جامعه اطلاعات و ارتباطات نمی تواند انحصار علم را از دست دیگر کشورها خارج کند به هرحال در روزهایی که محمد خاتمی بی درنگ دعوت حضور در اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات، نشست سازمان علمی فرهنگی ملل متحد( یونسکو) و مجمع جهانی داووس را برای بیان دیدگاه های خود در زمینه گفت وگو و عصر اطلاعات می پذیرفت، محمود احمدی نژاد در اجلاس هایی شرکت می کند که ویژگی مشترک و غالب آنها داشتن اهمیت و بازتاب سیاسی است.
خاتمی در نشست های خود عنوان می کرد : «من در آغاز این هزاره از ضرورت گفت وگوی تمدن ها سخن گفتم و در عصر مجازی هم باید به گفت و گو میان تمدن ها همت گماریم » و در سوی دیگر احمدی نژاد می گفت: «اگر بشریت به بالاترین علوم مادی و معنوی دسترسی پیدا کند اما علما و دانشمندان پاکیزه نباشند، آن را در خدمت بشریت قرار نخواهند داد» آنگاه ممکن است چند حالت اتفاق بیفتد؛ محمد خاتمی ورود به عصر اطلاعات را فرصتی نو برای مردم جهان می دانست و تاکید بر این داشت که با ورود به جامعه اطلاعات و ارتباطات، فرآیند گفت وگو تسهیل می یابد. هر دو رئیس جمهوری ایران دل نگرانی هایی درباره وضعیت بشر داشتند اما یکی نابرابری در دسترسی و زیرساخت را دغدغه می دانست و دیگری از دلبستگی های مادی انسان سخن می گفت. دیدگاه خاتمی در زمینه حق دسترسی به اطلاعات و ارتباطات موجب شد در زمان او «لایحه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» به مجلس ارائه شود هرچند که این لایحه سرانجام با تعدیل هایی که داشت در نهایت کلیاتش به تصویب رسید و خاتمی معتقد بود باید به احقاق حقوقی نظیر حق توسعه، حق ارتباط و حق اطلاع پرداخته شود؛ موضوعی که به نظر می رسید احمدی نژاد چندان تمایلی به آن نشان نمی دهد.
تحلیل گفتمان خاتمی و احمدی نژاد درباره جامعه اطلاعات و ارتباطات اگرچه به سادگی فهمیدن اظهارات آنان در سخنرانی هایشان است اما این سادگی در برخی موارد موجب گمراهی نیز می شود به عبارتی در عین سادگی بسیار پیچیده است البته نباید فراموش کرد تاثیرات و اقدامات بین المللی و تغییر سیاست ها چندان بی تاثیر نیست. از طرفی اینکه هر کدام از آنها تحت تاثیر خود بودند یا «دیگری» ( منظور از دیگری، افرادی است که در دولت وجود دارند) در نوع ادبیات و گفتمان هر کدام مهم است.
شاید بر همین اساس هادی خانیکی نوع گفتمان خاتمی را حتی به دوران تصدی او در وزارت ارشاد ارتباط داده و براین باور است که شناخت تحولات جهانی و پی بردن به آنچه در بیرون از مرزها می گذرد منجر به شکل گیری چنین دیدگاهی در شخص سید محمد خاتمی شده است. شاید اگر این دیگرانی که در اطراف محمود احمدی نژاد قرار دارند این تفکر و ذهنیت را در او به وجود می آوردند که با آنچه در بیرون اتفاق می افتد آشنا شود شاید او نیز همچنان بر گفته خود در روزهای نخستین نشستن بر صندلی ریاست جمهوری پایبند بود ،جایی که اعلام کرد: «به نظر بنده تولید و به کارگیری موثر کلیه فناوری ها از جمله ICT جزء راهبردهای اساسی دولت کارآمد است.»
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: مقالات كامپيوتري   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:29 am

نگاه خاتمی و احمدی نژاد به جامعه اطلاعات و عصر ارتباطات


«ورود به جامعه اطلاعات را فرصتی نو برای همه مردم جهان می دانیم» آنگونه که سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات در نشست اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات در ژنو چنین سخنی را گفت. اینکه عصر ارتباطات عصر گفت وگو است و جامعه شبکه ای سامان دهنده نظام شبکه ای، باید چاره ای بیندیشیم که تبادل اطلاعات در جامعه اطلاعاتی به گفت وگو بینجامد و فاصله ها را کم کند.
















«ورود به جامعه اطلاعات را فرصتی نو برای همه مردم جهان می دانیم» آنگونه که سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات در نشست اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات در ژنو چنین سخنی را گفت. اینکه عصر ارتباطات عصر گفت وگو است و جامعه شبکه ای سامان دهنده نظام شبکه ای، باید چاره ای بیندیشیم که تبادل اطلاعات در جامعه اطلاعاتی به گفت وگو بینجامد و فاصله ها را کم کند. آیا این سخنان سرآغاز تحولی نو در ساختار جامعه ایران بود؟ آیا دغدغه ذهنی رئیس جمهور سابق موجب شد او از عصر اطلاعات سخن بگوید؟ یا اینکه تحولات جهانی و به تبع آن تاثیرات الزام آور آن برای کشورهای در حال توسعه؟ یا اینکه شناخت جامعه جهانی و پی بردن به این امر که فناوری اطلاعات و ارتباطات ابزار توسعه ای کشور در زمینه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است؟ شاید هم، تمامی این موارد موجب شد ایران در دوران هشت سال ریاست جمهوری محمد خاتمی به عصر اطلاعات ورود پیدا کند حتی اگر بیان تمامی این موارد به گونه ای باشد که بخواهیم کارنامه ای درخشان از فعالیت دولت قبل در زمینه جامعه اطلاعات و ارتباطات ارائه دهیم ولی باید توجه داشت ادامه دادن راه و توسعه دادن آنچه در ابتدا شروع شد در دولت نهم بسیار حائز اهمیت خواهد بود. اگرچه در دولت هشتم که شورای عالی اطلاع رسانی ایجاد شد، ایران حضوری فعال در اجلاس های بین المللی داشت، برنامه چهارم توسعه با رویکرد به دانایی محوری که مهم ترین ابزار آن فناوری اطلاعات و ارتباطات است، نوشته شد، بودجه های قابل توجهی به توسعه کاربری فناوری اطلاعات در کشور اختصاص یافت اما تشکیل شورای عالی فناوری اطلاعات، تشکیل ستاد بصری ۱۳ و تاکید بر تحقق دولت الکترونیکی از اقدامات دولت نهم به حساب می آید هر چند که بی مهری های این دولت قابل توجه بوده و مدیرانش سعی داشتند با ارائه آمارها در زمینه های دیگر سرپوشی بر بی مهری های خود بگذارند.
● تفاوت دو درک از جهان پیش رو
«آیا اکنون که با دگرگونی بزرگی در ارتباطات رو به رو شده ایم و می توانیم به کاهش فاصله ها امیدوار باشیم؟» شکافی که پیش از این، ایران بسته، محدود و البته در حال سازندگی از دوران جنگ و انقلاب با آن مواجه کرده بود؛ شکافی که هر روز با توسعه فناوری ها در کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه مانند هند و مالزی عمیق تر می شد. هادی خانیکی یکی از یاران نزدیک رئیس دولت اصلاحات که ادامه دهنده ایده گفت وگو و همچنین کاربرد آن در عصر اطلاعات است درباره دیدگاه دولت اصلاحات و چگونگی ورود ایران به عصر اطلاعات می گوید: «یکی از اولین ایده ها و رویکردهایی که آقای خاتمی به لحاظ نظری حتی قبل از ریاست جمهوری دنبال می کرد تاکید بر مقوله گفت وگو به طور عام و گفت وگوی فرهنگ ها و تمدن ها به طور خاص بود که نتیجه طبیعی چنین دیدگاهی توجه به جهان جدید و گشودگی افق ها و به تعبیر گادامر «درهم تنیدگی افق ها» است و به طور طبیعی متغیرهایی که امکان گفت وگو را فراهم می کند بنابراین می شود گفت توجه آقای خاتمی در عالم نظر و ورود جنبه های نظری در عالم عمل و اجرا معطوف به عناصری بود که به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری گفت وگو را در این جهان ممکن می کرد. مساله ورود به عصر اطلاعات و ویژگی های آن در این دیدگاه در کانون توجه قرار گرفت. به طور حتم یکی از عواملی که گفت وگو را در این جهان ممکن کرده، افزایش و گسترش ارتباطاتی است که اساساً به گفت وگو منتهی می شود.»
از همین رو از نگاه دولت قبل همه تحولاتی که در حوزه ارتباطات و اطلاعات در حال رخ دادن بود از دیدگاه گفت وگویی یک فرصت به شمار می آمد. همچنین اگر بخواهیم چنین دیدگاهی را در رویکردهای نظری و برنامه های عملی سید محمد خاتمی درک کنیم، می توانیم آن را در برنامه توسعه سوم و به دنبال آن در گام هایی که در نهایت منجر به برنامه چهارم توسعه شد، ببینیم. برنامه ای که بر محور دانایی نوشته شد و این دانایی محوری نیز گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات در همه زمینه ها بود اما دولت خدمتگزار با رویکرد گفت وگو یا دانایی وارد عصر اطلاعات نشد. این دولت صرفاً به دلیل الزام های قانونی در برنامه چهارم به این حوزه ورود پیدا کرد.
● دغدغه های دو رئیس جمهوری درباره بشریت
سال ۸۷ سیدمحمد خاتمی رئیس موسسه بین المللی گفت وگوی تمدن ها در دانشگاه وین باز هم به دغدغه های ذهنی خود در مورد گفت وگو و عصر اطلاعات پرداخت. وی در این سخنرانی اعلام کرد: «جهان پیش روی ما دارای ارتباطی فشرده تر از گذشته و حرکتی شتابزده تر می شود در نتیجه به مبانی و معیارهای مشترک ما برای بهتر زیستن، بیشتر نیاز پیدا می کنیم. جهانی شدن و ورود به عصر اطلاعات را چه فرصتی برای نوع بشر و چه تهدید با ترکیبی از فرصت و تهدید برای او قلمداد کنیم، نیازمند موازینی جهانی در حوزه اخلاق است.» در همین سال محمود احمدی نژاد نیز در دانشگاه کلمبیا به دغدغه ذهنی خود البته نه به عنوان گفت وگو بلکه خدمت به بندگان خدا و مهرورزی اشاره کرد. او گفت: «متاسفانه در جهان امروز قدرتمندان زورگو بسیاری از عالمان و علوم مختلف را در اختیار خویش گرفته اند تا ملت ها را چپاول کنند و همه فرصت ها را در انحصار خود بگیرند.» با شنیدن این سخنان این سوال مطرح می شود که آیا ورود به عصر اطلاعات تحقق جامعه اطلاعات و ارتباطات نمی تواند انحصار علم را از دست دیگر کشورها خارج کند به هرحال در روزهایی که محمد خاتمی بی درنگ دعوت حضور در اجلاس سران درباره جامعه اطلاعات، نشست سازمان علمی فرهنگی ملل متحد( یونسکو) و مجمع جهانی داووس را برای بیان دیدگاه های خود در زمینه گفت وگو و عصر اطلاعات می پذیرفت، محمود احمدی نژاد در اجلاس هایی شرکت می کند که ویژگی مشترک و غالب آنها داشتن اهمیت و بازتاب سیاسی است.
خاتمی در نشست های خود عنوان می کرد : «من در آغاز این هزاره از ضرورت گفت وگوی تمدن ها سخن گفتم و در عصر مجازی هم باید به گفت و گو میان تمدن ها همت گماریم » و در سوی دیگر احمدی نژاد می گفت: «اگر بشریت به بالاترین علوم مادی و معنوی دسترسی پیدا کند اما علما و دانشمندان پاکیزه نباشند، آن را در خدمت بشریت قرار نخواهند داد» آنگاه ممکن است چند حالت اتفاق بیفتد؛ محمد خاتمی ورود به عصر اطلاعات را فرصتی نو برای مردم جهان می دانست و تاکید بر این داشت که با ورود به جامعه اطلاعات و ارتباطات، فرآیند گفت وگو تسهیل می یابد. هر دو رئیس جمهوری ایران دل نگرانی هایی درباره وضعیت بشر داشتند اما یکی نابرابری در دسترسی و زیرساخت را دغدغه می دانست و دیگری از دلبستگی های مادی انسان سخن می گفت. دیدگاه خاتمی در زمینه حق دسترسی به اطلاعات و ارتباطات موجب شد در زمان او «لایحه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» به مجلس ارائه شود هرچند که این لایحه سرانجام با تعدیل هایی که داشت در نهایت کلیاتش به تصویب رسید و خاتمی معتقد بود باید به احقاق حقوقی نظیر حق توسعه، حق ارتباط و حق اطلاع پرداخته شود؛ موضوعی که به نظر می رسید احمدی نژاد چندان تمایلی به آن نشان نمی دهد.
تحلیل گفتمان خاتمی و احمدی نژاد درباره جامعه اطلاعات و ارتباطات اگرچه به سادگی فهمیدن اظهارات آنان در سخنرانی هایشان است اما این سادگی در برخی موارد موجب گمراهی نیز می شود به عبارتی در عین سادگی بسیار پیچیده است البته نباید فراموش کرد تاثیرات و اقدامات بین المللی و تغییر سیاست ها چندان بی تاثیر نیست. از طرفی اینکه هر کدام از آنها تحت تاثیر خود بودند یا «دیگری» ( منظور از دیگری، افرادی است که در دولت وجود دارند) در نوع ادبیات و گفتمان هر کدام مهم است.
شاید بر همین اساس هادی خانیکی نوع گفتمان خاتمی را حتی به دوران تصدی او در وزارت ارشاد ارتباط داده و براین باور است که شناخت تحولات جهانی و پی بردن به آنچه در بیرون از مرزها می گذرد منجر به شکل گیری چنین دیدگاهی در شخص سید محمد خاتمی شده است. شاید اگر این دیگرانی که در اطراف محمود احمدی نژاد قرار دارند این تفکر و ذهنیت را در او به وجود می آوردند که با آنچه در بیرون اتفاق می افتد آشنا شود شاید او نیز همچنان بر گفته خود در روزهای نخستین نشستن بر صندلی ریاست جمهوری پایبند بود ،جایی که اعلام کرد: «به نظر بنده تولید و به کارگیری موثر کلیه فناوری ها از جمله ICT جزء راهبردهای اساسی دولت کارآمد است.»
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
Iman
كاربر فعال
كاربر فعال
Iman


تعداد پستها : 645
Age : 34
Registration date : 2008-03-09

مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Empty
پستعنوان: رد: مقالات كامپيوتري   مقالات كامپيوتري - صفحة 2 Emptyالسبت مارس 14, 2009 2:30 am

عجیب‌ترین ویروس‌های رایانه‌ای در سال ۲۰۰۸


با انتشار این کرم در اوایل دسامبر ۲۰۰۸، شرکت امریکایی مک دونالد، بزرگترین رستوران زنجیره‌ای غذاهای آماده، مورد استفاده ابزاری در طراحی حملات وسیع اینترنتی قرار گرفت. این کرم به صورت ضمیمه یک نامه با موضوع تبریک سال نو میلادی به کاربران ارسال می‌شود.
بر اساس یک گزارش امنیتی، فهرست عجیب‌ترین ویروس‌های رایانه‌ای در سال ۲۰۰۸ میلادی منتشر شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ،بنا بر اعلام شرکت امنیتی Panda Security، تمامی این کدهای مخرب دارای نوع ساختار، روش انتشار و یا عملکردهای خاصی بوده‌اند که به نحوی موجب افزایش وسعت و ریسک تخریب و یا ایجاد جذابیت در روش عملیاتی آنها شده است. علاوه بر این، روش‌های عجیب و نامتعارف در طراحی، تولید و انتشار کدهای مخرب همواره مورد توجه خرابکاران اینترنتی قرار داشته است. زیرا استفاده از این روش‌ها، علاوه بر این افزایش محبوبیت و شهرت آنها در میان همکاران زیرزمینی‌شان،‌ کاربران اینترنت را نیز به انجام فعالیت‌های پرخطر و غیر ایمن در وب ترغیب می‌کند.
● P۲Pshared.U، کرم رایانه‌ای در منوی غذاهای آماده!
با انتشار این کرم در اوایل دسامبر ۲۰۰۸، شرکت امریکایی مک دونالد، بزرگترین رستوران زنجیره‌ای غذاهای آماده، مورد استفاده ابزاری در طراحی حملات وسیع اینترنتی قرار گرفت. این کرم به صورت ضمیمه یک نامه با موضوع تبریک سال نو میلادی به کاربران ارسال می‌شود. در این نامه به شما گفته می‌شود که یک بن تخفیف برایتان در نظر گرفته شده که می‌توانید در هنگام مراجعه به هر کدام از رستوران‌های مک دونالد از آنها استفاده کنید. اما این بن تخفیف، چیزی نیست به جز یک کرم رایانه‌ای که با کلیک بر روی آن، رایانه شما با آلودگی نسبتا شدیدی مواجه خواهد شد.
● Agent.JEN، پستچی قلابی
تصور کنید که یک پستچی به درب منزل شما مراجعه می‌کند تا یک بسته پستی را به شما تحویل دهد اما به محض این که شما درب خانه را باز کردید، لشکری از مجرمان و جنایتکاران مسلح آماده‌اند تا به خانه شما سرازیر شوند و تا جایی که قدرت دارند آن را زیر و رو و حتی به طور کامل ویران کنند. این تروژان و به دنبال آن دسته‌ای از کدهای مخرب ریز و درشت در پس نامه‌ای مخفی شده‌اند که شاید شما هم آن را در صندوق پست الکترونیک خود پیدا کنید.
● Banbrd.FXT، به هر حال شما بی‌گناه نیستید
این کرم خطرناک هم در نامه‌های الکترونیک مخفی می‌شود، اما برای انتشار از روش بسیار جالبی استفاده می‌کند. در این نامه‌ها که به ظاهر از طرف اداره محلی پلیس و یا یک مرکز امنیتی به کاربر ارسال می‌شوند، وی متهم به مشارکت در جرم‌های رایانه‌ای و اینترنتی شده و IP وی توسط ماموران امنیتی ردیابی و ثبت گردیده است. سپس از وی خواسته می‌شود که گزارش اتهام خود را با کلیک بر روی ضمیمه نامه دریافت کند، اما این فایل متنی هم چیزی نیست به جز نسخه‌ای از یک بدافزار که با نصب خود در سیستم رمزهای عبور و شماره‌های حساب بانکی شما را در حین اتصال به بانک‌های آنلاین، سرقت می‌کند.
● Sinowal.VTJ، پیش‌دستی فوق‌العاده
این کد مخرب یکی از عجیب‌ترین و منحصر بفردترین ویروس‌های منتشر شده در سال ۲۰۰۸ میلادی بوده است. ابتدا نامه‌ای را در صندوق پستی خود مشاهده می‌کنید که از طرف شخصی ناشناس برایتان ارسال شده. آن را باز می‌کنید ... شخص ناشناس به شما گفته است که تا کنون چندین بار از آدرس شما برای وی ویروس‌های خطرناکی ارسال شده است و این که وی به عمدی یا غیرعمدی بودن این مسئله اهمیتی نمی‌دهد؛ اما در صورت تکرار، این مسئله را با مستندات موجود به پلیس اطلاع خواهد داد. مستندات موجود برای اطلاع شما نیز به نامه ضمیمه شده‌اند... اما دستپاچگی و سپس کلیک بر روی این فایل، رایانه خود را در معرض حمله کرم Sinowal.VTJ قرار خواهید داد که یکی از مخرب‌ترین و سمج‌ترین ویروس‌های رایانه‌ای است.
● Banker.LLN، همه خرابکاری‌های رئیس‌جمهور!
اگر با یک فایل با تصویر پرچم ایالات متحده برخورد کردید، حتما به آن شک کنید. به احتمال زیاد این فایل، به یک کرم رایانه‌ای آلوده است که از طریق حافظه‌های جانبی، صندوق‌های پست الکترونیک و یا از طریق کنجکاوی شما برای مشاهده یک فیلم اینترنتی جذاب از انتخابات اخیر ایالات متحده در رایانه شما وارد شده است. رمزهای عبور و اطلاعات بانکی شما هدف اصلی این کرم محسوب می‌شوند. پس یا از ضدویروس‌های به روز استفاده کنید و یا هفته‌ای یکبار تمام اطلاعات بانکی خود را تغییر دهید!
بر اساس اعلام PandaLabs، لابراتوارهای امنیتی پاندا، با توجه به منسوخ شدن بسیاری از روش‌های فریبکارانه که کاربران را به دانلود فایل‌های آلوده یا کلیک بر روی لینک‌های مخرب تحریک می‌کنند، بکارگیری روش‌های جدید مانند استفاده از کدهایی به نام ترس‌افزار یا Shockware مورد توجه خرابکاران اینترنتی قرار گرفته است. این نوع بدافزار که نمونه‌هایی از آنها را در همین گزارش ملاحظه فرمودید، با دستپاچه کردن کاربران و ایجاد ترس و دلهره آنها را به انجام عملکردهای سریع و ناآگاهانه که معمولا بسیار ناایمن هستند، وادار می‌کند.
برای اطمینان از عدم وجود کدهای مخرب در سیستم ها و شبکه‌های رایانه‌ای می‌توانید به ترتیب از برنامه‌های آنلاین و رایگان Panda ActiveScan و Panda MalwareRadar به آدرس www.infectedornot.com استفاده فرمایید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.computer2000.mihanbb.com
 
مقالات كامپيوتري
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 2 از 5رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
تالار گفتگوي استقلال :: ورود به بخش مركزي تالار :: COMPUTER-
پرش به: